כ אורחת מתוקה מרוסיה, המקבלת בבת גלים - סקס אדיר

אורחת מתוקה מרוסיה, המקבלת בבת גלים

1
חברים, זה משהו בלתי שגרתי.....אני מדבר על המודעה במדור "מפגשים אצלי" חיפה. מס' טלפון מסתיים ב 5940

מדהים, אמיתי, יוצא דופן וזה למרות שאני חסיד מושבע של יוליה

הבחורה אכן זו שבתמונות. 165 בערך, רזונת עם שידיים קטנים וחמודים להפליא, טוסיק יפה ביותר, שפתיים חושניות ....כל השפתיים

היא ממש לא מזמן במקצוע, ולכן שירותיות אינסופית, GFE מלא שאין דברים כאלה. 300 ₪ חצי שעה , אבל לאחר הנשיקה הראשונה אמרתי שאני אזדקק לשעה שלמה. ואכן הזדקקתי לכל דקה.....
נשיקות, מציצה חשופה, רימינג וכל מה שתבקש. הבחורה זורמת באמיתי, ואני בטוח לחלוטין שגם היא נהנתה מכל רגע....מצד שני, עם זה היה זיוף אז הוא היה ממש מוצלח וכל חבר הפורום יוכל להינות ממנו. אבל אני ממש בטוח שזה היה אמיתי.

הדירה נמצאת בבת גלים, קצת קשה עם חניה, אבל מאוד דיסקרטי, נקי ונעים.
פשוט - מעולה.
הגברת עוזבת ב 21.02 אז ....

4
הקדמת אותי בדיווח!!!!!!!
חחחח זה המחיר על כמעט שבוע עם טלפון חלופי....
בגדול הדיווח מדויק כולל הנושא הכאוב של החנייה , גם אני לקחתי את המסלול של השעה, GFE ברמת ליקה!!!!!!
מבחינת מראה , ממש רזה, נטולת חזה אבל שרותית מאוד ומאוד ליברלית כולל אנאלי, גרון עמוק .
לא מבינה עברית, רק רוסית בגדול, שבוע הבא חוזרת למוסקבה ובל תשובה לארץ באפריל.
התמונות שפורסמו במודעה שלה אמיתיות ועדכניות!!!!!
לכו תזדיינו,
בובו
תזיין ותרוץ לספר.... לפורום!!!

7
דגמתי אז אדווח (אירה שמה, אני מתלבש על הפוסט שלה ולא פותח חדש)
אני חוזר בחששות נוראיות ומחשבות מזעזעות :
הגעתי לדירה הקודמת שדיווחתי ממנה, מול כספי 2
אכן הבחורה נראית סבבה במבט ראשון, ופתחה ערומה לגמרי למעט איזו חולצת סאטן פרחונית כזאת.
הסקס היה טוב, נשיקות, תנועות (תחת נורא יפה), סקס בתנוחות של מלך פורנו, היא אפילו נגעה לי בתחת מתישהו - ונגעתי חזרה, מה שהוביל אותה להכניס אותי ל.. תחת שלה. אז מלך פורנו בכל החורים והתנוחות.
אפילו הורדתי את הקונדום ודחפתי לה את הזין לקצה הגרון, היא מצצה כמה זמן ואז התפוצצתי עמוק בפנים. היא כמעט נחנקה והוציאה אותי עם שפיך שעף החוצה על הפנים וכל עבר ודפקה לי מבט מגרה עם ליקוק של הזין והשפיך

הכל טוב ויפה, וממש מלך פורנו.

אבל - כשהלכתי להתקלח , ואני גם תכננתי לבוא לחצי שעה ואז להוסיף לשעה - עלו לי מחשבות קשות:
1. ממתי בחורה נותנת ככה להכנס לה לתחת?
2. היא לא הרטיבה אחרי מלא ליקוקים, והיא עשתה המון גניחות ותנועות - אבל לא כאלו שתאמו ליקוק מדוייק לדגדגן. כאילו והדגדגן מדומה...גם המראה של הכוס לא היה נראה נכון.[ומהודק מדי למישהי שעברה כ"כ הרבה]
3. הכפות רגליים שלה היו עבות וארוכות,הרגליים עבות מאוד, וכפות הידיים גם גדולות ועבות.שרירית נורא. גם לא היה לה את השומן האופייני לבחורה בגילה.
4. המראה הנערי הזה...
5. בעניין אחר (או שלא...) היא עברה מהתחת לכוס עם אותו קונדום, הכוס שליקקתי שנייה לפני :S :S, אחרי זה גם מצצה עם אותו הקונדום - בפה שנישקתי לפני שנייה :S. איכס.

מפה לשם החלטתי לא להשאר - ולעוף משם מהר. אני ממש חושש שמדובר בבחור לשעבר. היא הציעה לי מים גם אחרי, ושתתה בעצמה, והתמקדתי בגרון שספק הכיל זכר של גרגרת...

אני כבר לא יודע מה עדיף - לגלות שבאמת היה מדובר בטרנסג'נדר וזה יהיה הקש ששבר את גב הגמל וחלאס עם התחביב היקר והמסוכן הזה, או לגלות שלא ולהמשיך להסתכן בשטויות :S

לשיקולכם.

9
הייתי היום
בעקבות המלצתו של לונאטיק
תיאור מדויק בהחלט לא אפרט על כל האקט
רק אגיד שהיה שווה ומאז ליקה לא היה במחוזינו שרות כזה

מה שכן לא כולן יתחברו למראה

ולגבי הדיווח של nash
אני חושב שזו בחורה מלידה דיברתי איתה בין האקטים
סיפרה לי על עצמה רבות

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”