כ דיווח חיובי עיסוי והרפיה בחיפה - סקס אדיר

דיווח חיובי עיסוי והרפיה בחיפה

1
שלום יקיריי.
מאסתי בכל מה שקורה בחוץ ורוב המודעות מובילות לנפילות.. נתתי סיכוי אחרון לפני שאני חוזר לליווי בהזמנה ולהפתעתי היה טוב.
התקשרתי למודעה באחד האתרים והוסבר לי שאין סקס ואין מציצה אבל כן יש עיסוי והרפיה ידנית מבחורה צעירה ונאה.
אמרתי לעצמי, טוב נו 200 שקל מקסימום לא נורא.
הגעתי לרחוב בר גיורא בחיפה(אשאיר למוקדן לגלות לכם את המספר המדוייק למען פרטיות כולנו) וקיבלתי הכוונה מדוייקת לדירה. פגשה אותי בדירה בחורה אוקראינית עם פרופורציות מדהימות. גוף נשי כמו שצריך להיות. תחת קצת בולט בטן מתוחה וחזה קטן פלוס. גולת הכותרת הוא החיוך שלה, נשביתי בקסמה מיד. נשכבתי לעיסוי והיא פשוט נפלאה לדעתי. גם בעיסוי וגם במראה ובחיוך שלה. העיסוי הוא בכותונת סקסית וההרפיה בחוטיני. ההרפיה מבוצעת בתשוקה מצידה עד כמה שאפשר בהרפיה ידנית. הדירה נקייה ולא הייתה תחושת תקתוק כי הדבר לא קיים. אני אישית מצאתי קבועה כי אני מעדיף תחושה שרוצים לעשות לי טוב מאשר סקס בינוני מינוס במקום אחר.. פשוט להירגע.. נראה לי זה הולך להיות קבוע אצלי. מרגיש כמו ילד קטן מתרגש. אגב, קוראים לה אווה היא בערך בת 25 לדעתי ומדברת אנגלית מצויינת. למרות שזה 200 שקלים להערכתי שווה כל שקל.

המספר מסתיים ב994 והנה קישור למודעה

ראפיד - אני מכבד אותך . אבל אתה עובר על חוקי הפורום !! שים לב בבקשה .

בבקשה אל תטרידו בפרטי.. כל הפרטים במודעה ובטלפון אצל הפקיד.

כתבכם המרוצה בצפון, ראפיד
אין אנשים- אין בעיות.

9
ביקרתי בדירה, נקיה ומסודרת. בחורה ממש חמודה ויפה, מאוד עדינה. העיסוי מאוד עדין אבל טוב, זה ממש לא עיסוי רקמות עמוק. נוגעת בזמן העיסוי לקראת הסוף ויודעת לשחק ולחמם. אחרי שמסתובבים אפשר לגעת בחזה ועושה הרפיה מאוד טובה ולא מתקתקת. בכללי מאוד שווה את ה 200 שקלים למי שלא מתכנן על זיון, היא לא מוכנה גם בתמורה לתוספת. אמרה שתהיה פה לעוד חודש.
כל הזמן מחפש

10
התקשרתי, קבעתי שעה ויצאתי לדרך,
הגעתי למקום במקום אין חניה כל כך... חניתי, מגיע לבניין מתקשר
פקידה אומרת לי יש לפניך 2 אנשים תמתין שעה.... אמרתי מה ?? דיברתי איתך לפני חצי שעה אמרת לי שאני יכול להגיע.... עונה כן אבל אני לא אשמה שבאו לפנך עוד 2 אנשים... נתקתי ונסעתי לפאב.... ככה לא מתיחסים ללקוחות.... בהצלחה לכולם... לא חוזר לשם...
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”