כ אלה תיירת מפולין - סקס אדיר

אלה תיירת מפולין

1
אני כבר חצי שנה עוקב אחר הפורום המכובד הזה, החלטתי שגם אני אתרום קצת..הגעתי לאלה דרך האתר הלבן כמו שאתם קוראים לו, מופיעה שם תחת השם ריטה ,ראיתי שעכשיו מפרסמת גם פה תחת השם אלה,אלה תיירת מפולין עובדת פרטי נמצאת בארץ שבועיים מגיע אלינו מוורשה פולין ,מדברת אנגלית בסדר,תמונות אמיתיות במציאות יותר רזה.. עובדת באיזור הים בתל אביב, ביקשה 600 לשעה הגעתי פתחה את הדלת בחורה גוף פצצה ,פנים נאות ,עניים כחולות מדהימות,מה שאהבתי הרגליים הארוכות והתחת הקטן,בחורה מאוד נקיה גם הדירה מאוד נקי ומסודר,מיקלחת מיזמוזים נשיקות צרפתיות וירדתי לכוס המדהים שלה היתי שם 20 דקות כוס קטן חם ורטוב אוהבת שיורדים לה נותנת לשחק במרעום הקטן שלה אבל לא להכניס אצבע אפשר קצת..מציצה טובה בלי גומי כולל בצים ,שמה גומי עלתה עלי רכבה 10 דקות בעדינות וגמרה עם אנחות..אחלה זיון זאת בחורה די עדינה נשמעת להוראות עשתה כל מה שביקשתי הרגשתי כמו אצל חברה מאוד ניסתה לרצות ,היה כייף,כשגמרנו עשתה לי קפה יש לה מכונת אספרסו בחדר, דיברנו על החיים היה מעניין אנגלית שלה בסדר ,יצאתי לרחוב הסתכלתי בשעון ראיתי שהיתי איתה שעה וחצי..אחלה בחורה תהיו נחמדים איתה בחורה זהב אין לה אופי של זונה,אפילו לפני החג שלחה לי הודעה בווצאף חג שמח..
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=16890

אלה תיירת מפולין

5
[QUOTE=gta3] איך מפסיקים את התופעה המחורבנת הזאת של 600 לשעה? בקייב הם היו מקבלות במקרה הכי טוב 150 שקל לשעה והן באות לפה ודורשות 600 [/QUOTE]
פשוט מאוד - לא הולכים אליה. נותנים לה ולאיגור להיתקע עם הוצאות קבועות של דיור ופרסום ובלי הכנסות ומהר מאוד הם יישברו.
בעיה קטנה בשביל הרבה אפסים שחושבים מהזין - זה דורש אופי.

אלה תיירת מפולין

6
[QUOTE=חמש תלתן]ציפור קטנה לחשה לי שהאנורקטית ראתה את הביקוש והעלתה את המחיר ל-700 לשעה. רק שתבינו מה התוצאה של זה שאנשים גם משלמים 600 בקלות וגם מפרסמים את זה.

[/QUOTE]
כי יש מפגרים שמשלמים סכומים כאלה.

אלה תיירת מפולין

8
[QUOTE=דניאל40]יש עוד דיווחים חוץ מגריגוס היחידי שדווח[/QUOTE]

לעיתים כשיש דיווח אחד ראשון של משתמש חדש זהו המפרסם / יחצ״ן
חלילה איני אומר זאת לשלילה !
זה מביא את הבחורה לידיעת הפורום
ובהמשך מצטברים דיווחים ומידע

הפורום כאמור חלק מפלטפורמה עיסקית של פירסום
ולכן טיבעי ולגיטימי שלעיתים זה מה שיהיה

הבעייה כשבר הפכה נדושה היא רמת המחירים
וזה כבר בעיה שזכתה ליותר מדי מריבות כאן

יכול לומר רק שאני אישית מצביע ברגליים
לא הולך למחירים המופקעים
מעבר לכך שיקר לי
מקווה שגם תורם לשמירת המחיר

חג שמח

תודה לרבנו האדמו״ר רוני גולן שליט״א

ואהבת לרעתך כמוך

אלה תיירת מפולין

9
[QUOTE=חמש תלתן]ציפור קטנה לחשה לי שהאנורקטית ראתה את הביקוש והעלתה את המחיר ל-700 לשעה. רק שתבינו מה התוצאה של זה שאנשים גם משלמים 600 בקלות וגם מפרסמים את זה.

[/QUOTE]

ועל זה נאמר ....Dead
תודה לרבנו האדמו״ר רוני גולן שליט״א

ואהבת לרעתך כמוך

אלה תיירת מפולין

10
[QUOTE=ZeAdir]
[QUOTE=דניאל40]יש עוד דיווחים חוץ מגריגוס היחידי שדווח[/QUOTE]

לעיתים כשיש דיווח אחד ראשון של משתמש חדש זהו המפרסם / יחצ״ן
חלילה איני אומר זאת לשלילה !
זה מביא את הבחורה לידיעת הפורום
ובהמשך מצטברים דיווחים ומידע