כ דגימה ראשונה של הבחור הפסיבי הכנוע ליד בן יהודה - סקס אדיר

דגימה ראשונה של הבחור הפסיבי הכנוע ליד בן יהודה

1
דיברנו באטרף במספר כינויים שונים שלו בהם הוא מציג את עצמו כפסיבי דיסקרטי וכנוע עד הסוף שלא מפחד ללכת רחוק... הוא טוען שהוא מחליף כינויים לעתים קרובות בגלל הדיסקרטיות ובגלל זה קשה למצוא אותו... נראה שהוא לא וותיק מדי בתחום אבל כן יודע לעבוד...
לא הכי זול שמצאתי עד היום... סיכמנו על 400 בטלפון... היו לי גם כאלה יותר זולים... אבל הוא היה שווה את הסקרנות ואת הסכום... שלח לי תמונות שלא יכולתי להישאר אדיש לגוף הזה...
סיכמנו על מפגש שבו אני עושה בו מה שבא לי והוא לא מתלונן... עשה כל מה שהתחייב והיה ממושמע מאוד... הגעתי אליו לדירה ליד בן יהודה בתל אביב... והוא כבר חיכה עם החוטיני האדום שהתחייב עליו עומד בפוזיציה על הרצפה מוכן לקבל...
ביקש שאראה לו שיש את השטרות והסכום שדיברנו עליו וביקש שאשים את הכסף בתוך כוס שהשאיר ליד הדלת...
חשבתי שאראה מישהו יותר נשי במראה החיצוני אך גיליתי שהוא לא הכי נשי שיש במראה אבל רק כשמתחילים לגעת בו מבינים כמה הוא אישה בנשמה... בסופו של דבר נראה די טוב, חלק בכל חלקי הגוף... פנים עם זיפים קטנים אבל לא כל כך הפריע לי כי הבחור היה שקט מאוד ונתן תחושה שבאמת כנוע עד הסוף...
המבנה גוף באיזור 175.. בהיר... משקל לא עולה לדעתי על 60 וקצת... מה שהכי הדליק אותי בו שפי הטבעת שלו נראה כאילו הוא בולט החוצה כל הזמן, הוא מאוד נקי והיגייני שזה היה חשוב לי... הריח טוב ומאחורה היה מאוד צר (מוזר שאחד כזה שנראה שמקבל הרבה נשאר צר אבל זה דווקא הדליק אותי)...
עמד בהכל כמו ילד טוב הרבה יותר מנסיונות קודמים שלי עם אחרים שהבטיחו משהו אחד ובמפגש עצמו התבכיינו מהאגרסיביות ונרתעו מכל מיני דברים... חטף יפה ממני והשתדל לא להראות שהוא מתבכיין (סיכמנו על כך מראש... אמר מראש שהוא רגיל לסקס כזה ואין לו בעיה עם סקס אגרסיבי), ידע לקבל טוב ופינק עד הסוף כל מה שביקשתי ממנו
לפני שהתחלנו שאל אותי אם אני מעוניין שהוא ישים גרביון רשת, וויתרתי על זה כי הגוף שלו היה מספיק טוב ורציתי להתחיל לתקתק אותו...
סיכמנו שנדבר שוב, שאלתי כמה פרוע הוא לעשות מפגש קבוצתי בסגנון הזה... אמר שיזרום רק עם חבר'ה דיסקרטים וסיכמנו שיגבה סכום שהיה נשמע סביר על מפגש כזה...
מי שמעוניין להצטרף אלי אליו מוזמן לשלוח הודעה...
מי שגם רוצה ללכת אליו לבד אין לי בעיה להעביר לכם טלפון ופרטים מוזמנים לשלוח הודעה... אבל עדיפות למי שירצה להצטרף איתי לגנג עליו
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”