מילאנו וקאן 1 על ידי ANALYST שלום לכולם,ביום ראשון טס לכמה ימים למילאנו וקאן לצרכי לעבודה וברור שיש לי חורים בלוז שצריך למלא, למי שי מידע בנושא שיכול לעזור לי?תודה :-) ציטוט 04 מאי 2017, 13:43
מילאנו וקאן 2 על ידי erezzz000 לצערי חוץ מביקור קצר במילאנו (שלא כלל שום ענייני סקס) אין לי מושג מה הולך שם, אבל הייתי שמח לדעת באיזו עבודה שולחים למילאנו וקאן :) ציטוט 04 מאי 2017, 15:29
מילאנו וקאן 3 על ידי מרחיב ישבנים אם אתה מליונר או שיח ערבי אתה מסודר בקאן.. ציטוט 04 מאי 2017, 17:33
מילאנו וקאן 4 על ידי ANALYST ארז אחי אני בפיננסים בתפקיד שלי מדי פעם אני מסתובב בעולם.לא ערבי ולא מליונר אז כנראה שאצטרך להתאפק עד מינכן :-) ציטוט 04 מאי 2017, 20:43
מילאנו וקאן 5 על ידי olgyolgy לגבי מילאנו עיקר האקשן הוא בעיר לוגאנו הסמוכה בשוויץתשכור מכונית ובמרחק חצי שעה נסיעה הגעת לגן עדןקזינו משובחומ"ס מועדוניםדגמתי את המולין רוז'הכניסה בעלות סימלית ובחורות לוקחות 50 יורו לחצי שעההבחורות הכי כוסיות ללא תחרותואני מדבר בהשוואה לארטמיס,פראג,מקאוישנם 3 מועדונים סמוכים שרואים אותם מהכביש בכניסה ללוגאנוקבלת טיפ מנצחתחגוג ותדווח ציטוט 05 מאי 2017, 08:44
מילאנו וקאן 6 על ידי olgyolgy לגבי מילאנו עיקר האקשן הוא בעיר לוגאנו הסמוכה בשוויץתשכור מכונית ובמרחק חצי שעה נסיעה הגעת לגן עדןקזינו משובחומ"ס מועדוניםדגמתי את המולין רוז'הכניסה בעלות סימלית ובחורות לוקחות 50 יורו לחצי שעההבחורות הכי כוסיות ללא תחרותואני מדבר בהשוואה לארטמיס,פראג,מקאוישנם 3 מועדונים סמוכים שרואים אותם מהכביש בכניסה ללוגאנוקבלת טיפ מנצחתחגוג ותדווח ציטוט 07 מאי 2017, 14:24