כ נטלי רחוב לבנדה - סקס אדיר

נטלי רחוב לבנדה

1
היי

ביקרתי את נטלי הנמצאת ברחוב לבנדה המודעה שלה נמצאת באתר מתחרה הייתי שם לפני שלושה חודשים בערך ,למה אני מדווח רק עכשיו כי לא הכרתי את הפורום לפניכן.

אז ככה אני מדפדף לי באפליקציית xf... רואה מודעה של נטלי המלכה רחוב לבנדה מרים טלפון שואל מה בתפריט אומרת לי סקס ומציצה שאלתי כמה עולה התענוג אומרת לי 350 אמרתי לה מה?
טוב תודה לא חשוב שואלת כמה אתה מוכן לשלם אמרתי לה 150
אמרתי אוקיי אני אעדכן אותך שאהיה באזור יצא שלא הסתדר לי באותו יום ללכת כעבור כמה ימים שוב מדפדף לי באפליקציה ורואה את המודעה אמרתי יאללה ננסה שוב שואל מה בתפריט הפעם אמרה לי 400 חחחח צחקתי ואמרתי לה אבל אמרת לי פעם שעברה ב100 כולל הכל אמרה לי אוקיי תגיע הייתי בהלם .
אמרתי יאללה ננסה מה יכול להיות הכי הרבה אני אפול ב100 שקל
מגיע לשם היא פותחת לי את הדלת זה כמו מלון דירות כזה חדר סטודיו אוקיי נכנס יש לה כרס כזו נראה חזה גדול יחסית אומרת לי לך תשטוף את עצמך ותבוא יחס לא נעים כל כך ראיתי את הדירה יש לה כל מיני תלבושות עושה טובה שעובדת בכלל ותוך כדי מבלבלת לי את המוח מה קרה לך שבוע הבא אני הולכת לעשות ניתוחי סיליקון בכל הגוף אני לא יהיה זמינה אני נשכב על המיטה היא לא מורידה את הבגדים שלה אמרתי אוקיי בטח תכף היא תוריד ראיתי שהיא הולכת לקחת כפפה לא הבנתי מנ היא עושה חשבתי היא רוצה לעשות לי בדיקה כמו הרופא מספיחס חחחחחח אמרה לי אני אלרגית לקרם אמרה לי נעמיד לך אותו בסוף עשתה לי ביד אני אומר לה לה מתקדמים מפה אמרה לי תגמור ניתן לך גם לזיין אותי התבאסתי על כל מה שקורה גמרתי התלבטתי עם עצמי אמרתי לה טוב אני חייב לעוף

זה הדיווח ראיתי עכשיו שוב את המודעה רציתי לשאול אם מישהו ביקר ויכול לתת חוות דעת נוספת
תודה.

נטלי רחוב לבנדה

2
טוב ראיתי את המודעה, סיקרן אותי מה שכתבת
לפי שם הפרופיל שלך אני מבין שאתה אוהב נשים "נדיבות" אני קורא להן....
ועדיין לא מצאתי את המודעה מגרה ולו קצת אפילו.
תוהה לעצמי למה בכלל הלכת לשם

מניח שזה דיווח אזהרה.
תודה ידידי

כשאין ציפור שיר גם תחת הוא זמיר

נטלי רחוב לבנדה

3
היי ג'ק בלאק שאני הלכתי אליה לא היו את התמונות האלה שיש עכשיו באפליקציה אז אמרתי ננסה אפשר להגיד שהרמתי את הכפפה
ובאופן כללי אני אני אוהב חזה ענק אבל עם פרופורציה לגוף :-)
ואכן אפשר להגיד שזה דיווח אזהרה .
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”