היי
1. לעניות דעתי , אין צורך להעיר לאדם שפנה אלינו, רק בגלל אמונתו.
2. מאיר... באופן כללי, במצב שלך קצת קשה, כי א. אינך דובר אנגלית. ב. אתה עם זקן, מה שיכול להוביל לניצול (אני מדמיין את בית חבד פודה אותך מאיזה זונה או שוטר שטפלו עלייך עלילה. ג. לא תוכל להסתובב עם עוד חבר ( כי אתה חרדי , ועדיף לטובתך שלא תערב אחרים במגזרך, כי מספיק שהשותף, ינצל, וכל השכונה יודעת, במקרה הטוב זה נגמר ב"חרדק החוצה" במקרה הרע , איומים, הרס שידוכים ועוד.)
אל תיכנס להתמכרות הזו.
לא מומלץ.
תכיר שידוך יותר טוב
אם בכל אופן אינך יכול להתגבר... טיפים.
המלצותי.
על אף שאינני חרדי , אך אני עובר בערך אותו דבר כמוך... אני נשוי.
שים לב לאזהרות הבאות.
1. אני בספק מה יותר דיסקרטי, ללכת ביום שמצד אחד פנייך גלויות, אך אנשים עובדים ואף אחד לא מתאר לעצמו לשם מה נכנסת למבנה?
אולי שעות הערב, שאז לפחות פנייך מוסבות במקצת וקשה לצלם אותך?
2. לטוס לחול זה רעיון אדיר ביותר (בעיקר בגל החוקים החדשים ורדיפת הפמיניסטיות אחרינו), יותר זול , אך לללא אנגלית , קשה להסתדר, בקושי הסתדרתי באוקריינה (אני דובר אנגלית)
3.דירות תאגיד, לא מומלצות בגלל השפה (רוסית ולפעמים טיפה אנגלית)
4. ישראיות מסתדר עם השפה, אך תקבל במקום זיון, במקרה הטוב יעקצו ממך את כספך, במקרה הרעישמרו תמונה שלך ויפיצו אותה ויסחטו אותך כמו שעשו לחרדים אחרים)
5. להזמין למלון, קח בחשבון שהכל מתועד + יש להם פרטים שלך.
6. את מי תזמין ? ישראליות , לא מומלץ, מכוני ליווי, הרב יתפוס אותך, תאגיד, דירות ידועות ואתה חשוף לתפיסה, פרטיות - ניצלת אך בלי שפה תשלם כ1000 שקל על ישראלית שבקושי תמצוץ לך .
מה נשאר? במקום ללמוד ארמית , ללמוד אנגלית , ללמוד מילים בסיסיות וכו, וכשאתה מוכן , להגיד לאבא ואמא ואתה טס לאומן , ולזיין כאוות נפשך (באוקריינה המחיר טוב, השירות טוב והתמכרתי לאוקריינה )
וכמובן אל תשכח לדווח בכדי לעזור לשאר החברים כמו שאנו מנסים לעזור לך