כ הטלת קנסות על צרכני זנות - סקס אדיר

הטלת קנסות על צרכני זנות

2

זה יהיה בסוף.
שלא תהיינה לכם אשליות.
אבל זה לא ישנה כלום בעולם הזיונים.
בדיוק כשם שיש חוק האוסר פרסום שרותי זנות...
בדיוק כשם שיש חוק נגד חלוקת כרטיסי ביקור של זונות...

ישראלים חזקים בדיבורים, לא במעשים....

המגביה עוף - ירחיק ראות

הטלת קנסות על צרכני זנות

8
הם צריכים להבין שאנחנו הקורבנות אני לצערי מכור לכל הסיפור הזה ניסיתי אין ספור פעמים לצאת מזה ללא הצלחה אז אני מרגיש שאנחנו הקורבנות שניסוחים אין סוף פעמים כלכלית ונפשית אז הלוואי ולא היו בכלל זונות אבל לתת לילד ממתקים ואחכ לכעוס עליו שאכל זה ממש לא לעניין הרי באמת שאין בעיה לסגור את כל בבתי זונות ונערות הליווי תוך 24 שעות טז למה אומרים שאנחנו אשמים?אני אדם נורמטיבי עם עבודה קבוע וממש מרגיש מנוצל ולא טוב עם כל זה אז בבקשה או שיעזבו אותנו או שייסגרו את כל המקומות

הטלת קנסות על צרכני זנות

9
כוס אמ אמ אמא שלהם שרמוטות!!!! כבר אין להם במה להתעסק חוץ מלהיכנס לנו לתחתונים?כועס

זת הייתה התגובה הראשונית שלי כששמעתי על ההצעה שתועלה לועדת השרים ביום ראשון הקרוב. ואז נזכרתי!מנורה כבר הייתה הצעה דומה ומחמירה יותר(כללה עונש מאסר בפועל ולא רק קנס) שעברה באותה ועדה עוד ב-2012 בהובלת ח"כ אורית זוארץ הסתומה(מישהו יודע איפה היא היום?קריצה מסתבר שכל העלייה לכותרות שהרוויחה על חשבון העוסקות בזנות לא ממש עזרה לה להיבחר שוב הא?קריצה). לאחר מכן לא התקדמה הלאה... עברה ונתקעה באותה ועדה... הנה שני שרשורים ישנים מ-2012 שעסקו בזמנו בחוק הזה:

the new law.....

הלקוח הוא העבריין

ואחרי שקצת נרגעתי הבנתי שהדרך ליישום המעשי של החוק בשטח עוד ארוכה. אבל מאחר שאנוכי מחשיב עצמי כאדם שומר חוק, ברגע שהחוק יעבור אני ככל הנראה אצמצם מאוד ואף כליל את העיסוק שלי בתחום בארץ ואעבור לעסוק בכך בחו"ל... ייתכן שאולי אנסה לדוג מה שאני קורא 'נערות ליווי לייט' באתר הכתום/לבן או דייט69 ובזה יסתכם העיסוק שלי בתחום בארץ... נראה... כנראה שגם אצטרף - כפי שהוצע לי מס' פעמים בעבר - לקבוצות הווטסאפ שרצות כאן מתחת לראדר כפי שכתבתי בשרשור הזה:

חוק ההפללה

יש עדיין מקום חברים?חיוך

להנהלה: אפשר לאחד את שני השרשורים האלה. וגם אשמח לתגובתכם מה תהיה השפעת החוק על הפורום האהובEmbarrassedStar שלנו. עבורי הוא היה לפרקים ארוכים סוג של בית שניEmbarrassedHeart.

[QUOTE=טיטוף]חוץ מבחורות שעובדות בחוץ, לא מצאתי דרך לאכוף את החוק... [/QUOTE]

[QUOTE=shpongle9]זה ישנה את המחירים. לרעתנו[/QUOTE]
אלו כנראה יהיו ההשפעות המיידיות של החוק אם וכאשר יעבור סופית ויגיע ליישום. אבל חוץ מזונות רחוב - אני לא רואה איך באמת יוכלו לאכוף אותו... מה, יציבו שוטר מתחת לכל דירה אירוח?

*סתם שתדעו - לח"כ עליזה לביא(כמו לאורית זוארץ לפניה) לא באמת אכפת מהנשים המנוצלות/במצוקה/שהתדרדרו וכ'ו. מה שמעניין אותה באמת זה שיכתבו את שמה נכון בעיתון. שתהיה בכותרות. שיתעסקו בה. שיראיינו אותה. זה מה שחשוב לה. וזה גם מה שבאמת חשוב לכל הפמיניסטיות המפגרות שדוחפות את החוק הזה. לא באמת אכפת להן מניצול/כפייה/מסכנים בעולם וכ'ו. הרי יש כ"כ הרבה מנוצלים/מוחלשים בעולם - וגם בארץ - שבכלל לא קשורים לתחום הזנות. אז למה הן מתעסקות דווקא בזה?
מאוד פשוט: כי זה סקסי! זה עסיסי! צהוב! מושך תשומת לב!פצצה גורם פתאום לאנשים להסתכל ולשים לב לעקומות האלה!!! זאת הסיבה האמיתית!!פצצהפצצהפצצה וזאת גם הסיבה שעליזה לביא מתעסקת בזה. ולא דאגה לחלשות/מנוצלות/מדוכאות עלק...
zooz

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”