אתחיל ואומר,
זה לא הסגנון שלי !!! לקרוא עד הסוף כי זה חלום של הרבה אחרים !!!
אבל הייתי, נתנה לטעום משהו שאני לא מכיר אז הלכתי על זה.... או אולי נגררתי לזה...!!!
צלצלתי לאלונה מחדרה המפרסמת באתר יד 2 עיסוי ב 200 ₪, בטלפון אמרה עיסוי מקצועי, שאלתי לגבי הרפיה והגברת אמרה כן,
הגעתי לרחוב פרנק בין 24-28, מצלצל והגברת אומרת לעלות,
נכנס ורואה גברת סביב גיל 40, מלאה + אבל לא שמנה מאוד ונראה שיש לה חזה גדול,
שאלתי לתפריט ולאפשרויות - אמרה עיסוי + בודי, שאלתי סקס מציצה.. אמרה מציצה... העברתי 200 ₪ ועליתי לקבל עיסוי,
העיסוי זה לא עיסוי אלה סתם מריחת שמן, אחרי 5 דקות הסתובבתי כי כבר לא היה בא לי...
ואז התחיל הדבר המעניין הבא :-)
הגברת התפשטה וראיתי זוג שדיים שלא ראיתי גודל כזה בעיניי - ממש כמו שני מלונים גדולים ונפוחים, חשבתי סיליקון בגלל הנפיחות אבל אחרי בדיקה מקיפה זה טבעי לחלוטין,
הגברת נשכבה על הגב לבקשתי ואני התחלתי לדפוק לה את השדיים ופתאום אני מרגיש שהיא מוצצת לי את הכיפה... מהר זזתי היום ואני שומר על עצמי ולא מוכן ללא קונדום,
ביקשתי שתביא קונדום - אמרה אין... לי היה בכיס.... הלבשתי וחזרנו לאותו האקט,
ואז התחלתי לשחק לה בשבלול ראיתי שאין התנגדות והתחלתי לחפור.... ביקשתי ממנה עוד שמן ואחרי חפירה של כמה דקות מצאתי את כל כף היד שלי בתוך הכוס של הגברת....
חשבתי לעצמי - מה עכשיו ? הרי אם היד נכנסת אז לא שווה לזיין... לא נרגיש כלום....
אז התחלתי לחפור בתחת, בהתחלה אמרה איי איי אבל אחרי בקשות שלי הסכימה.... אז חפרתי גם שם והכנתי את החור להשחלה....
אחרי שהיה מוכן ביקשתי להשחיל בחור האחורי ואחרי התנגדות קלה ובקשות "חמודות" ממני קיבלתי אישור....
חברים !!! מצאתי את עצמי מזיין אותה במסיונרית כאשר הזין בתחת וכל כף היד בתוך הכוס!!!
החוויה הייתה מוזרה אבל מעניינת כאחד... ואני תוך כדי חושב לעצמי...
לא אוהב אבל נראה מה אפשר עוד.... אם כבר אז כבר....
אחרי איזה 10 דקות של זיון אחורי וחפירה קדמית החלטתי להמשיך בזיון ציץ עד הגמירה...
הורדתי את הקונדום ועברתי חזרה לחזה... אחרי דקותיים גמרתי אבל...!! הגברת רצתה שאגמור לה בפה, אני הרי ללא קונדום ולא מוכן שתכניס אותו... יצא שגמרתי לה ליד הפה והיא משחקת לי בכיפה....
המשחק בכיפה מאוד דגדגה אותי.. אמרתי לה להפסיק והיא המשיכה בשלה... אחרי איזה 5 שניות אמרתי לה שזה גורם לי להשתין.... היא המשיכה... אני מתאפק.... ואומר לעצמי שוב... קדימה... חוויה.... תשתין.... ומצאתי את עצמי משתין עליה והיא מחייכת.
טוב !!!
אני לא אוהב !!!
ניסיתי !!!
אני אוהב דברים רגילים.... אבל יש הרבה פסיכים....
אז לציונים:
דסקרטיות 10/10
מראה - לא צעירה - נגיד 6/10
חוויה - פסיכית לחלוטין
חניה בשפע
תהנו
משהו פסיכי -- אלונה חדרה
3במקום הX 4 לא 7 , וכפי שהבנתי מיד2 יש גם אולגה....
תנו לה ליגמור , ואחכ' היא תיתן לכם אורגזמה
משהו פסיכי -- אלונה חדרה
4לא נתת לה ללקק לך את הכיפה בלי קונדום, אבל כן זיינת אותה בתחת כשכל היד שלך בתוך הכוס בלי קונדום?
משהו פסיכי -- אלונה חדרה
6אלונה ואלונה חדרה
אז פקדתי את מעון הבנות בפרנק 26 בחדרה
אכן זו המכנה עצמה אלונה אישה במיטב שנותיה מלאה בצלוליטיס ושדיים ענקיות לא שדי שרי אך בהחלט מכובדות.
שילמתי וחיכיתי לתמורה - לא יודעת למצוץ למרות שנותיה ,מכנית מזייפת קולות באופן תיאטרלי מגוחך ומשנוכחתי שאני לא מתלהב והגמירה לא רק שמתקרבת אלא בורחת לכיוון ארובת הפיח שמעתי רחש מהחדר השני ושאלתי לגבי אפשרות לצרף את השנייה.
ואכן תמורת 100 שקלים ריחפה אל החדר עוד רוסיה =רזה חזה נפול פטמות ענקיות אך חייכנית ואילמת תודה לאל.
הפקרתי עצמי בידיה אחרי שהיא הבהירה לי שהיא בעצם האלונה והשנייה מילמלה משהו לגבי שמה - לא חשוב
הפואנטה היא שהמציצה העלובה מפיה של המלאה הפכה לחוויית מציצה מטורפת בפיה של הרזה האלונה .
לאישה יש טכניקה מטורפת של פה לשון ויד סיבובית שאנוכי שבאופן מסורתי שגמירה בפה קשה לי עד מאד מצאתי עצמי גומר לה בפה תוך פחות מ5 דקות בקול תרועה רמה והיא בחיוך ממשיכהלשאוב עד הטיפה האחרונה ורק אז פלטה את אנזימיי וריחפה חזרה לחדרה.
הכל היה בגדר הסביר אילו לא חזרתי הביתה עטוף בריח זיעה סובייטית שמאנה להפרד ממני גם אחרי מקלחת עם מיטב הסבונים והבשמים וברד הטלפונים שהגברות עונות להן תוך מציצה
שתי הליצניות לא רק שלא מתקלחות כנראה בין לקוח ללקוח אלא גם בין יום כיפורים זה עד יום כיפורים הבא ...
כמו כן הבל פיה של המלאה יכול לשמש להברחת ג'וקים שגם הם נמנעים כנראה להכנס לדירה זו
ולסיכום?
אין ערך לטיפול ב4 ידיים הן לא יודעות את הטכניקה חבל על הכסף
צריך לקבוע רק עם הרזה והחזה הקטן יותר- אלונה ולתת לה רק למצוץ על פי האידיאולוגיה שלה! ואם ריח זיעה קווקזית לא מטריד אתכם מדי זו חוויה שתמורת 200 שקלים לרענון הצנרת באה בחשבון באיזור חדרה עיר ואם
משהו פסיכי -- אלונה חדרה
8שלום, ראשית, תודה לאסי על הדיווח.
הייתי לפני מספר ימים לאחר עבודת בילוש קצרה כיוון שהדיווח על כמות הטלפונים להם היא עונה מעט הרתיע אותי שמא מדובר "תחנת רכבת"...המתנה של מספר דקות למטה כדי להריח את השטח, בניין מגורים רגיל לגמרי באמצע שכונה בחדרה.
הגברת:
אודה ואומר שיש לה את המראה שאני הכי אוהב, בלונדינית, מלאה, חזה הכי יפה שראיתי בחיי, הן מבחינת גודל והן במגע, טבעי ונהדר.
תחת מעט שטוח אבל שטויות, פנים יפות לדעתי.
נתתי לה 200+50 טיפ מהתחלה כי בניתי על אקסטרות, מה שהתברר כטעות, תכף תבינו למה.
מתפשט נשכב על הבטן, מבקש ללא שמן ומבקש ממזגן, הדליקה.
התחילה ליטופים ועיסוי עדין, קצת בישבן עם גלישות לכיוון הכלי. לאחר עשר דק נמאס לי והסתובבתי, הבחורה הבינה והתפשטה ונשארה בתחתון השחור הידוע. משחקי ציצי כאשר אני שוכב, מציצה קלה תוך שאני מתרגש מגופה ודדיה השופעים. מבקש ממנה להוריד תחתון, מבהירה לי שלא אכנס אליה, הסתפקתי במשחקי אצבעות.
נסיון לזיון ציצי כשהיא יושבת לא צלח, לא עושה לי את זה. עוד קצת מזמוזים, מציצה כאשר היא שוכבת על מיטת העיסוי ו....זהו.
לא גמרתי, היה לי חם וקצת התרגשתי ממנה ( לא קורה לי הרבה).
אני לא מהסוג שמשכנע ולוחץ, מעדיף שיזרום בהדדדיות.
מהתרשמות שלי כפי שציים אסי, בשכנועים קלים ניתן לעשות איתה הכל. הצעתי לה ללכת בקרוב לחדר ביחד כדי שאוכל לעשות לה כל מה שאני רוצה בתשלום נאה ( לא נקבתי סכום), אמרה שעובדת רק שם ולא מוכנה, חבל. הבטחתי לעצמי לחזור ולהיות יותר אסרטיבי אך לא גס רוח. לדעתי אחת השוות לאוהבי מילפיות רוסיות.
אגב, הייתה לבד בדירה למיטב הבנתי.
תהנו
משהו פסיכי -- אלונה חדרה
9שכחתי לציין, מיד בסיום התלבשה כאילו לא קרה כלום, די דוחה במיוחד לאור הזיעה והדביקות, לא הרגשתי בריח חריג אך גברת שלא שוטפת את עצמה בין הלקוחות מורידה לי מאוד, חבל אבל חייב לחזור.