כ החרדית מאלעד - סקס אדיר

החרדית מאלעד

1
מעלה דיווח חם מאד מלפני 20 דקות אני יושב ברכב וכותב לכם .
נרשמתי לאפלקציה שנקראת שנקראת #####לפני כמה ימים

היא משכה את עיני ועשיתי לה לייק נחמד .
אז עברנו לקיק ומשם לאפלקציה שנקראת wechat
החלטנו להיפגש ככה באמצע יום רביעי חחחח

ידעתי שהיא דתיה אבל לא העלה בדעתי שהיא חרדית אבל חרדית מהסרטים .

קבענו שניפגש בכניסה לראש העין בשעה 13:00

טוב הגיעה השעה 13:00 אני שולח לה הודעה לאפלקציה מקבל תגובה אני מגיעה עוד כמה דקות .

ישבתי כמו אהבל בכניסה לראש העין וממתין לגברת.

מקבל הודעה שואלת איפה אני , מסביר לה שאני ברכב מסוג XXX מחכה ליד התחנת אוטובוס

חצי דקה עוברת ומישהי עם כיסוי ראש חרדית מלמטה עד למעלה דופקת לי בחלון .

אני פותח והיא שואלת אם זה אני חחחח אני אומר לה שכן

קצת על המראה שלה :

גיל - בערך 38 פלוס מינוס אומנם ממש לא נראת כך .

גובה: 170 וקצת

מבנה גוף - עסיסי יש מה לתפוס כמו שאני אוהב .

לבוש - סגנון טאליבן

מוצא - לא סגור אבל נראת משהו ספרדי מעורב

שואל אז מה בא לך לעשות ואם אני נראה לה בכלל

ענתה לי אתה מכיר את הצימרים ליד ראש העין , אמרתי לה ממש לא אבל מה הבעיה שניה אחת בגוגל ואנחנו מסודרים , פותח את האפלקציה IROM יושבים ובוחרים לנו צימר מעניין .

נסיעה של 7 דקות לערך מביאה אותנו לצימר אני מדליק את המזגן ושואל אותה על מקלחת משותפת , רואים שהיא עדין לא הכי מקצוענית ולעניין אבל משתדלת וזה יפה

אני מוריד את הבגדים ומפשיט אותה גם ופשוט ואוו אחד גדול

יש לבחורה קעקוע על החזה הענקי שלה קעקוע של פרח שהגבעול יורד עד לטבור , פה נפל לי האסימון שאני הולך להנות זאת בחורה בכאילו חרדית היא חוזרת בתשובה וחסר לה הריגוש .

אני מוביל אותה למקלחת ומתחילים פתאום הביישנות שהייתה לה נעלמה כלא הייתה הבחורה טורפת מקצועית , ליקקה אותי ולא השאירה שום מקום שלא נגעה בו , היא מסתכלת על הזין שלי ואומרת מזמן לא טעמתי זין כזה , אני עונה לה את מוזמנת חמודה

היא יורדת על הברכים ומתחילה למצוץ את הזין מכל כיוון והיא יודעת ליצר ואקום היא פשוט עשתה לי נמק על הזין מרוב ואקום אחת המציצות היותר טובות שקיבלתי .

יוצאים מהמקלחת אני משכיב אותה על המיטה ומחזיר לה בירידה עמוקה וארוכה , מסתובב ל69 ושוב היא יונקת לי את הזין , אני שוכב על הגב והיא מתחילה ללקק אותי מכל כיון ויורדת לכיוון הזין ומלקקת מוצצת ומתחילה גם ברימינג עמוק , היא שואלת אותי אם לדחוף לי אצבע לתחת אני עונה שלא מצטער לא אוהב שדוחפים לי משהו לשם חחחח .

הזין שלי עומד אני מביא לה קונדום היא מלבישה אותו כמו מקצוענית במציצה ומיד קופצת עליי לרכיבה הבחורה יודעת לרכב יש לה שרירי רגלים כמו של סוסה , היא דוהרת עליי ולא עוצרת .

מסתובבת ודוהרת מהכיוון השני , תוך כדי היא צועקת אני לא מאמינה סוף סוף זיון מהסרטים , אני ששואל אותה תוך כדי למה התכוונה ,אין תגובה מצידה .

אני מבקש להחליף תנוחה היא מיד עומדת לדוגי איזה מחזה נגלה פשוט ישבנים מושלמים חור תחת נראה פתוח וכוס מושלם

אני מתחיל לזיין אותה בדוגי והיא מחזירה לי בקונטרה הגברת אוהבת זין פשוט כך

אני יורק לה על התחת ומתחיל להחדיר את האצבע לחור תחת שלה וככל שאני מכניס יותר היא יותר גונחת .

תוך כדי הזיון אני נותן לה כמה ספנקים שמשאירים סימן והיא צועקת עוד עוד תקרע אותי .

אני מכין את התחת שלה לאנאלי ושואל אותה אם זה בסדר היא אומרת בוא ננסה למה אתה גדול מידיי

אני יורק שוב לתוך התחת שלה ומתחיל להחדיר את הזין אני מרגיש שהיא נעצרת אני שואל אם זה בסדר היא אומרת לא אי אפשר בתחת אתה גדול מידיי אני מוריד את הקונדום מעמיד אותה על הברכים פותח לה את הפה ודוחף לה את הזין לפה חזק אני מרגיש שהיא אוהבת תוך כדי אני צועק תמשיכי למצוץ אץ הזין כלבה טובה והיא בקטע אז מוריד לה גם סטירה קלה ומחזיק את הזין חזק בפה שלה , שם שוב קונדום מעמיד אותה על השיש ומתחיל לזיין אותה בדוגי בעמידה ותוך כדי זה מושך לא בשיער ומשחרר לה כאפות על הישבן .

חוזרים למיטה מרים לה את הרגלים חברים הבחורה גמישה כמו נערת גומי ומתחיל לפמפם אותה מלמעלה למטה ,

מסתכלים בשעון עברו כמעט 3 שעות אני מוציא את הזין דוחף לה לפה ושוב הואקום מתחיל אני מרגיש שאני עומד לעוף מוציא ומשפשף התזה על הפנים ועל החזה מחזיר לה את הזין לניקוי אחרון ויאללה מקלחת והביתה ....

ציונים :
מראה 8 מזרחית מעורבבת מבנה גוף סקסי מסתבר שהיא הרבה יותר רזה מימה שחשבתי ככה זה שיש שמלה גדולה .

חזה - 95 DD ענק פטמות גדולות אפשר לכוון איתם את הרדיו .

נקיון - בחורה נקיה מאד

הלבשה תחתונה - תחתון סליפרס חזיה שחורה תחרה סה"כ בסדר .

עיניים - חתוליות ירוקות .

ביצועים :

מציצה- מאסטרית במשחקי לשון ובשאיבות , צריכה לפתוח חברה למשאבות ...

טיזינג - משחקת אותה הילדה הביישנית עד ש...

אנאלי - אצבעות סבבה עם הזין הלך פחות גדול מידיי לטענתה .

זיון - מטורפת על כל הראש זיין כפי יכולתך ...

סה"כ ציון 9 מתוך 10

קבענו לנו לשבוע הבא שוב ביום רביעי .... כיף לי .

אין לה סכום קבוע בעקרון לא מבקשת אבל רומזת כמה שתתן תיתן - אז 400 שקל ל3 שעות .. זה מה שסגרתי איתה זרמה על העניין , כנראה מצב כלכלי לא הכי הכי אצלה .

לא מוסרת טלפון ניתן להשיג רק דרך האפלקציות

אכול ושתה כי מחר תמות

החרדית מאלעד

5
אחרי טחינה כזו, כל הכבוד שיש לך עוד כח לכתוב בפירוט! ולדיסקרטי צריך להזכיר טלפון מבצעי, כולל חשבון גוגל עם שם מבצעי, פייסבוק מפוברק וווטסאפ מתאים.
רק אידי-אמין     לשעבר   ALEXXX

החרדית מאלעד

9
ביג מן אני אוהב את הסגנון של והדיווחים שלך מצויינים ...אבל אם אין אפשרות ליצור קשר עם הבחורות האלו , אז זה לא כל כך מעניין .
קח דוגמא מרוצי גולן ששולח מספרי טלפון של כל הבחורות שהוא כותב עליהן .
בכל מקרה דיווח מחרמן ביותר .

החרדית מאלעד

10
[QUOTE=מוזר31]ביג מן אני אוהב את הסגנון של והדיווחים שלך מצויינים ...אבל אם אין אפשרות ליצור קשר עם הבחורות האלו , אז זה לא כל כך מעניין .
קח דוגמא מרוצי גולן ששולח מספרי טלפון של כל הבחורות שהוא כותב עליהן .
בכל מקרה דיווח מחרמן ביותר .

[/QUOTE]
לא צריך טלפון לפחות שייתן ניק שם, מה אמורים לעשות לנחש מבין כל הבנות שמחפשות שם קשר רציני מי היא החרדית שעושה 3 שעות ב 400?

מי שמאונן לא מזיין

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”