אפשר לקבל קישור לאתר שלו?
ד..א רונלדו מתי אתה טס?
הדירה של מוסטפה בברלין ניסגרה?
6חברים. הייתי השבוע במקום החדש. פשוט זוועה. זלזול בלקוחות. עשרים איש בחורה אחת, היו איזה ארבעים דקות שלא יצאה אף בחורה. לאחר כארבעים דקות יוצאת אחת, עשרים וחמישה איש באים אליה לכיוון והיא מסמנת עם היד שניים שניים. לא מתאים. למזלי, הספקתי מציצה ודוגי חפוז עם אחת חמודה מאוד, אבל זה כי היה לי קצת מזל וחוצפה קלה. במקום הקודם עוד היו שתיים במקביל, אז היה אפשר להספיק יותר. אם הוא היה בארץ נראה לי היו עושים לו בלאגן, אבל שם גרמנים חרמנים פשוט מחכים ומתייבשים. נכון, יש גם טורקים ועוד ערב רב, אבל הרגשה שהוא עושה טובה ולא שם על הלקוחות. אני שמח שהלכתי בשביל לסגור את הפינה הזו סופית. הייתי שם לא יותר משעה.
GRANDE
8[QUOTE=רונלדו]אז הייתי אצל מוסטפה יום שבת לפני שבוע
[/QUOTE]
[/QUOTE]
חוץ ממטסטפה היית בעוד מקומות? שטף אחי - אני טס שבבוע הבא
9[QUOTE=רונלדו]אז הייתי אצל מוסטפה יום שבת לפני שבוע , עדיין יש גאגנבנג כרגיל וחלק מהבנות עושות אוראלי ללא קונדום
חוץ מזה כל חששותי התאמתו לגי הדירה הזו של מוסטפה שהידרדרה ברמותת קשות , הרבה יותר גרוע מהפעם הקודמת.
הגעתי ב14:00 אחה"צ יום שבת שלטענתם יש הכי הרבה בנות , והיו שוב רק 4 בנות ורק אחת ניראתה סביר וכל 3 האחרות
נראות כמו בדירות בדרום תל אביב בתחנה מרכזית ישנה פשוט ככה.
4 בנות במשך כל היום עם הפסקות של שעה כל פעם שאין אף אחת בחדרים. בקושי נגעתי בבחורה שנראית סביר ,רזה בערך בת 27
מציע לא ללכת לשם פשוט לא שווה את ה100 יורו.
לגבי החוק החדש הבנתי שהם יתחילו להקפיד על זה בספטמבר
[/QUOTE]
חסכת לי 90 יורו
תגיד ממי הבנת שהולכים להקפיד על החוק בספטמבר ? כי בספטמבר אני נוסע לברלין אחי ואני מודאג אך ורק מהנושא של ''זיין כפי יכולתך'' וגאנג באנג שזה עיקר ההנאה, אז שתף
חוץ מזה כל חששותי התאמתו לגי הדירה הזו של מוסטפה שהידרדרה ברמותת קשות , הרבה יותר גרוע מהפעם הקודמת.
הגעתי ב14:00 אחה"צ יום שבת שלטענתם יש הכי הרבה בנות , והיו שוב רק 4 בנות ורק אחת ניראתה סביר וכל 3 האחרות
נראות כמו בדירות בדרום תל אביב בתחנה מרכזית ישנה פשוט ככה.
4 בנות במשך כל היום עם הפסקות של שעה כל פעם שאין אף אחת בחדרים. בקושי נגעתי בבחורה שנראית סביר ,רזה בערך בת 27
מציע לא ללכת לשם פשוט לא שווה את ה100 יורו.
לגבי החוק החדש הבנתי שהם יתחילו להקפיד על זה בספטמבר
[/QUOTE]
חסכת לי 90 יורו
תגיד ממי הבנת שהולכים להקפיד על החוק בספטמבר ? כי בספטמבר אני נוסע לברלין אחי ואני מודאג אך ורק מהנושא של ''זיין כפי יכולתך'' וגאנג באנג שזה עיקר ההנאה, אז שתף
10אני הייתי לפני חודשיים ואכן יש לו שיטה חדשה של הפסקות ארוכות בין סשנים כאשר פעם היו זיונים נונסטופ, בהחלט מעצבן
אבל כמו שנאמר פעמים רבות כדי לחוות את החוויה במלואה רצוי להיות יום שלם,כשחווים יום שלם מדי פעם יש גם סשנים דלילים ואף יצא לי להיות אחד על אחד, למרות שנדיר
ובהחלט מדי פעם יש כוסיות, הייתי מגדיר את ההתפלגות ככה:
20% מאוד שוות
60% עוברות מסך
20% שלא היו לטעמי כאשר חלק מהן בגלל הגיל
אבל הרוב המוחץ צעירות
אני אישית אמשיך ללכת למרות האכזבה, עדיין עסקה טובה יותר משאר המתחרים בקטגוריה בברלין
אבל כמו שנאמר פעמים רבות כדי לחוות את החוויה במלואה רצוי להיות יום שלם,כשחווים יום שלם מדי פעם יש גם סשנים דלילים ואף יצא לי להיות אחד על אחד, למרות שנדיר
ובהחלט מדי פעם יש כוסיות, הייתי מגדיר את ההתפלגות ככה:
20% מאוד שוות
60% עוברות מסך
20% שלא היו לטעמי כאשר חלק מהן בגלל הגיל
אבל הרוב המוחץ צעירות
אני אישית אמשיך ללכת למרות האכזבה, עדיין עסקה טובה יותר משאר המתחרים בקטגוריה בברלין