כ ולנטינה+קמילה+HOT+משמעות החיים - סקס אדיר

ולנטינה+קמילה+HOT+משמעות החיים

1
חוזר על עצמו,
יש לי מליון דברים לעשות ואז קופץ הג'וק הזה, הג'וק המכוער הזה שלא מרפה ממך עד שאתה לא זורק את ה-500 ש"ח האלו לפח.

אז מספר חברים בפורום (תודה - אבל לא תודה) מסרו לי את המספר של ולנטינה (יש שרשור עליה), הזכירה לי מישהי שעובדת איתי בעבודה, הכרס שלה ביצבצה מבעד לחלוק ואמרתי לעצמי "בבקשה תלך מפה" ואחרי חוסר תקשורת מוחלט, קמתי והלכתי.

מרגיש טוב עם עצמי, יצאתי בדרך הבייתה, אבל אז הוא שוב הופיע, הג'וק הזה, המחשבה הזו, שאני חולם להיפטר ממנה בכל רגע נתון, אני בז לה, לא שלפעמים היא לא מביאה אותי לסיפוק אדיר כן? אבל גם לאחריו, החיפוף הזה בתום השעה, אתה מרגיש עם עצמך כמו איזה צואה.

לא הרפה ממני המחשבה, וכבר הוצאתי את הכסף וברגע שהוצאת אותו הוא כסף מלוכלך שמיועד לזה.
אז נסעתי למישהי שקרויה "HOT" בלבן, נראה חזה ענק ונראת טוב בתמונות מחרמנות, הגעתי לכתובת אחרי שקבענו ואז אמרה לי שלא יכולה עכשיו ולחזור רק אחרי שעה. אמרתי לא תודה והתחפפתי ממנה בעצבים.

ואז המשכתי במסע המטופש שלי והכל כך מאוס ומתסכל אחר סיפוק (יקר) ומיותר.

אז המשכתי לקמילה:
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=15675

עם מחשבות חופרות של "למה???" ו-"לא החלטת בסוף שלא?" איכשהו התקשרתי, הכנסתי כתובת ונסעתי.
ממש בקצרה, נכנסתי, נראת טוב, אבל הפנים לא משהו...מה שנקרא...גוף סבבה פנים יא באבא.
לא בדיוק מתנשקת (שפתיים סגורות), חזה גדול ומציצה סבירה, מדגישה שלא לגמור בפה, אבל ניתן על החזה.
תוך כדי שהיא יורדת לי אני מתחיל במחשבות על החיים ואיך הגעתי לסיטואציה המחורבנת הזו ולמה אני פה, זה היה נוראי, גם בסקס (שהיה סביר מינוס), לא הפסקתי לחשוב על למה אני ממשיך ללכת לחרא הזה וכמה שבא לי להפסיק כבר.
ואחרי ששילמתי על שעה וגמרתי בפעם השנייה ונותרו עוד 20 דק' התחילה להגיד בלחץ "TIME TIME TIME!!!" וזה הרגע ששבר אותי.
יצאתי לאוטו באותן מחשבות, אותן הרגשות ואותו חרא שעוטף אותי בכל פעם שאני יוצא מנערה עובדת של חוסר רצון מוחלט לחזור לזה.
אומרים שאם יש לך אתה ה"ג'וק" הזה קשה יהיה לך להיפטר ממנו, שמעתי את זה לא פעם ואין לי במי לשתף את הסיפור/ים האלה מלבד אתכם.
אני חולם להפסיק עם זה, גם זה לא שאני מרוויח מספיק ע"מ לממן את החוויה הזו בכל פעם מחדש ועדיין איכשהו התקציב שלי מנותב לזה וחוסך עם אוכל במקום.

אם מישהו נכון לנסות להקים איזו קבוצה של אנונימים ע"מ להגמל מזה/לחשוב על דרכים יצירתיות לביצוע אני יותר מאשמח שתפנו בפרטי כי אני באמת אובד עצות.

ולנטינה+קמילה+HOT+משמעות החיים

2
היית שמח מאוד אם ההנהלה היתה פותחת בתוך מיליון הפורומים פה גם פורום וידויים/גמילה/התמכרות/
אי אפשר להתעלם מהכתיבה הבולטת של רני כהו ושל רבים אחרים בנושא ובים הדיווחים לא נורא אם נקדיש 1%. הפורום גם לרגשות האשם.חרטה.כאב

גם מי שאין לו זוגיות /חברה קבועה או אישה כחוק יכול להרגיש חרא מהעיסוק הזה בהרבה היבטים כמו היחס לבחורה..הבריאות..המקומות האפלים..הסוד והסתר..

ובטח ובטח מי שיש לו אישה וזוגיות.משפחה. או חברה קבועה, ונאלץ להסתיר. לשקר קבוע. לבגוד במלוא המשמעות חייב גם את הפינה הזו

מוכרת לי הרגשת הגועל של אחרי ורק הרצון לברוח לאוטו ולטלפון הנייד שהושאר שם, בבהלה מה, פן החוקית חיפשה אותנו ...
ולפעמים גם באקט בן אדם נורמלי ובעל מצפון ולו קצת לא יכול שלא להיזכר לפעמים באישה או בהרגשת פחד או גועל..

הייתי שמח אם היה פורום או קבוצה כזו
ובינתיים מקסימום אפשר לפתוח שרשור בנושא
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”