אני לא מדווח כאן הרבה אז
אם פספסתי משהו אפשר לשאול בהודעה אשתדל לענות לכולם אז סליחה
מראש
אז ככה יום שישי משעמם מתחיל אם בירה וניגרר לוויסקי
חבריקו מסמן ואני כמו כלב מיחידת עוקץ ממושמע מתחיל לחטט בנייד
מתחבר לאתר הכתום מחפש משהו שלא מצריך רכב מה לעשות אם שותים לא נוהגים
מושכת את עיניי תמונה kira lee סורק תמונות 

והופ חשבתי סינית שולח הודעה והופ

עונה מסבירה לי שהפגישה בתשלום ואני מתחיל להבין שהיא חושבת על מספר יותר גבוהה 400
דורשת 300 לחצי שעה 600 לשעה
שאלה אם זה מתאים מסביר לה שכן בתנאי שאני לא משלם יותר מ 300 לשעה מסבירה שזה מחיר נמוך
אחרי מום קצר יחסית מגיעים להסכמה על 400 לשעה מזמין מונית יום שישי עמוסים הנהג מרמה אותי כול 3 דקות אומר לי שתי דקות אצלך נוסעים דרך אגב ממוקמת מלון כרמל בנתניה שולח הודעה נותנת מספר חדר ואני ניכנס עובר את המאבטח בכניסה בשלום
דפיקה בדלת והופ חשבתי שהפנטזיה שלי התממשה סינית מול עיניי ושומע מוזיקה ברוסית לא מבין בהתחלה ואז שואל באנגלית מקולקלת מהיכן את עונה שהיא מרוסייה התבאסתי אבל היא חמודה מעביר לידיה שקלים מראה לי את המקלחת ניכנס יוצא
נישכב על המיטה על הגב ומתחילה אם נשיקות על החזה לאט לאט יורדת מגיעה למניאק הזה שגרם לנסוע במונית מציצה עדינה פה אני לוקח את ההגה טוב שההגה בידיים של bob הדרכה מזורזת מנסה ומשתדלת מאוד שתי הקטים נפלאים רואים שהיא חדשה אז בבקשה לנסות לשמור ולהתנהג יפה העביר את המספרים לאט לאט בפרטי כדי למנוע נהירה של חברים
מראה 8
למי שאוהב מראה סיני
גוף 8 כמו שאני אוהב כול אחד והטעם שלו חזה קטן פטמות כמו של ונטיל של גלגל משאית
מציצה בלי כולל כיבוס יבוש סחיטה וכול שאר הירקות 7 צריכה הדרכה קצת אבל משתדלת מאוד
שרות 10 לא מלחיצה סבלנית ושירותית נכנסתי בשעה 1 בלילה ויצאתי 2:45 סך הכול 1:45 ברוטו
שתי הקטים מצוינים
החדר נקי מקלחת נקייה ומסודרת מים חמים התקלחתי 3 פעמים