כ נעומי הברזילאית השחורה - סקס אדיר

נעומי הברזילאית השחורה

1
נעמי חלק מהתאגיד הבת ימי במקור מנמיביה עבדה בקפריסין לדבריה בחורה שחורה מטר ושמונים חלקה נחמדה ונקיה מתקלחת לפני ואחרי סך הכל מנסה לרצות מציצה נחמדה מדי פעם עד הסוף זיון בשלל תנוחות סבלנית בסך הכל חוויה נחמדה

נעומי הברזילאית השחורה

2
היי קדוש,
שמח שבילית יפה ורצת לספר לחבר'ה. אולי תשקיע בעוד מידע: כמו לינק/רמז למקור אותה עלמת שוקולד, מידע מפורט על מבנה גוף, שירות כמו GFE או מציצה חשופה, מחיר, תחושות אישיות וכו.
בקיצור אל תהיה סוציו, אנחנו לא טלפתים מבולבל ורוצים לנשנש גם מהמתוק מתוק הזה..

נעומי הברזילאית השחורה

5
ביקרתי אצלה לפני כמה ימים, (הלינק למעלה של איצטגנין)
אכן בחורה גבוהה, גוף גדול אבל פרופורציונלי.
פנים נאות/בסדר אם כי ליופי אפריקאי לכל אחד יש תפישה אחרת, אני יכול להגיד שהיא דומה יותר לנעמי Banxxx מהסרטים הכחולים ולא לנעמי קמבל.
ידידותית ומסבירת פנים, אנגלית טובה, משתדלת לרצות ומחמיאה על כל דבר.
אין לה בעיה לעבור תנוחות, היתרון הגדול: מציצה מעולה, רק לראות את השפתיים שלה חובקות את האיבר זו חוויה בפני עצמה.
חיסרון: פתח רחב, וקצת לחוצה בעשר דקות אחרונות (ההנהלה דורשת לעמוד בזמנים) .
לטובת אוהבי האנאלי התעניינתי (בלבד): אז הגברת מאוד לא אוהבת והיא תבקש אקסטרה גבוה.
נהניתי אבל כיוון שאין מסלול קצר של 400 כנראה שזו חוויה חד פעמית.
תהייה כאן עד סוף החודש.

נעומי הברזילאית השחורה

8
לידיעת החברים,
בקפריסין הבחורות מחיויבות לעבר בדיקות בבית חולים בלבד פעם בשבוע, ומי שנמצאה בה בדיקה חיובית מגורשת מידץ
אני לא מחווה דעה חס וחלילה לגבי הבחורה הזאת, זו רק לידיעת חברי הפורום וכל אחת ינהג עם המידע כרצונו.
שבת שלום

נעומי הברזילאית השחורה

9
שלום חברים
הייתי אצל נעמי השבוע, דירה של התאגיד בבת ים עם נוף משגע לים.
נעמי אכן מנמיביה ואכן מספרת שלכאן הגיעה מקפריסין., דוברת אנגלית.
מבנה גופה יפה מאוד הפרצוף הרבה פחות, גוף מאוד חלק ונעים למגע, לאנאלי סירבה בתוקף גם תמורת תוספת נאה.
הייתה לי אצלה מעיין תחושת תקתוק, נוסף על כך לא הפסיקה לדבר על העובדות הרוסיות כמה הן מזייפות שהן נהנות ומשחקות את המשחק, בעוד שהיא אמיתית ואין סיכוי שתגמור עם לקוח או אפילו תרטב למטה.
בקיצור, סתמית.....!!!
הייתי כ 40 דק' לא נהנתי.

נעומי הברזילאית השחורה

10

http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=12005

בחורה בשם נעמי. למרות שהיה פה דיווח עליה, אני אוסיף את שלי.

הבחורה נמצאת באשדוד (כנראה עברה).
גבוהה מאוד (מעל 1.80), גוף חטוב וסקסי, ישבן גדול ויפה כמן שרק לבחורה אפריקאית יכול להיות (או ללטניות), קיצור מבחינת מראה פצצה אמיתית !

טוב אז קצר ולעניין:
בחורה נחמדה מאוד, סקס מטורף בכל מיני תנוחות, בחיים לא שיניתי כל כך הרבה תנוחות עם בחורה עובדת, הבחורה עם הרבה מאוד כוחות, כמו שחקנית פורנו מקצועית.. לא לבעלי לב חלש... צחוק
בתפריט יש אנאלי תמורת 100 זוזים (להפתעתי).
גמירה בפה (לא על הפנים).

חייב להגיד שאחרי קריאת הדיווח הקיים פה עליה, לא הגעתי עם יותר מידי צפיות, ממש הופתעתי לטובה. כנראה גם הגעתי אליה ביום לא לחוץ.

האם יחזור? לא, כי:
אני בדרך כלל לא נוטה לחזור לאותם בחורות צחוק
לדעתי אפריקאית זאת חוויה חד פעמית למימוש פנטזיות ולא מוכן לקחת יותר סיכון למרות שהסקס מוגן.

400 ש"ח (לא יודע לכמה זמן, הייתי איתה סביבות 40 דקות אם אני לא טועה).

קריאה מהנה.
מר בחור-X.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”