קודם כל אני רוצה לפתוח בהתנצלות ותודה לפורום החשוב והמעניין הזה שאני חבר בו שנים רבות ונהנה ממנו ...נמצאים פה חברה חכמים רגישים והייתי אומר גם מתורבתים...להבדיל ממה שאולי אחרים חושבים שצרכני זנות הנם אנשים של תת רמה, אני נוכח לדעת כל פעם מחדש שיש כאן אנשים מדהימים . אז ככה....למעשה אני חייב התנצלות מכיון שמעולם לא דיווחתי על אף בחורה או שירות שקיבלתי למרות שאני עמוק עמוק מכור לדבר שנים ארוכות מאוד מאמצע שנות ה90 אי שם בין רמת גן לדרום תל אביב ויש לי ניסיון טוב ורע...הסיבות לאי הדיווחים שלי רבות הן חלקם יבינו וחלקם לא אבל מה זה משנה....יש לי ככ הרבה מה לומר אבל נשאיר את זה לפעמים הבאות....בקיצור ולעניין הפעם אשמח לדווח על בחורה שלדעתי מבחינת יופי זו האישה הראשונה בחיי שראיתי יופי כזה וזכיתי ליגוע בה...אין מילה יותר מתאימה מאשר מושלמת , והשירות? יותר טוב מחברה כאילו מכירים שנים... פשוט מושלמת . הבחורה מתנשאת לגובה 175 לפחות(לא מדדתי) גוף של דוגמנית פנים הכי יפות שראיתי שפתיים מושלמות בשרניות שחשבתי שזה ניתוח...אבל לא זה טבעי לחלוטין...עיניים מהפנטות, בקיצור בחורה של מגזינים, כאילו לקחת עיתון פלייבוי והיא יצאה משם. והשירות? וואו איזה שירות מזדיינת אתך כאילו חברה אמיתית ניראה שנהנית מזה בטירוף משתוללת כאילו אין מחר ....והקטע שהיא רוצה שגם אתה תיכנס לעסק אז היא נותנת לך להריח איזה נוזל מיוחד להגברת החשק משהו שקונים בסקס שופ וגם שותה איתך יין ומבקשת לבוא עם בקבוק.... במיטה עושה הכל גרון עמוק מטורף ממש עד הסוף עם רוק ויריקות, מזדיינת מכל הכיוונים ומתה על גמירה בפה .... בקיצור יש לי ים של דברים לומר על הבחורה הזאת אבל מי שרוצה לטעום גן עדן מוזמן ....אבל לפני הפרטים הנה 2 חסרונות בכל זאת חייב להיות משהו... חזה קטן וחצוף אבל עומד יפה ....הבחורה סך הכל בת 24 . ומה לעשות עבדכם הנאמן אוהב חזה כמה שיותר ענק....סטייל שרי... והדבר השני שמדברת אנגלית ורוסית בלבד. הגעתי לבחורה דרך ממבה והיא מקבלת בארלוזורוב בתל אביב....ורגע לפני הסוף...אני ירושלמי וחייב לציין חד משמעית שאין פה כלום אבל ממש אין כלום ....מה שיש כאן זה תקתקניות גנבות ומכוערות .... אז תניעו לכיוון המרכז...אשמח לשחרר פרטים על הבחורה אבל בבקשה שמרו עליה יש לה סיפור חיים עצוב והיא עוזבת את הארץ בעוד 3 חודשים....
סוף סוף דיווח, כדאי להיכנס
4אלכסנדרה?
אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.
6את האמת אני לא יודע את שמה אבל אתחיל לחלק פרטים בפרטי .
התיבה שלי הגיע ל52 הודעות אז נא סבלנות
10טוב אז אני לא בין 50 מקבלי המספר..
ברכות לזוכים
(אל תציקו לי אז כמו עם אליסיה - אלירן/חן לא שלח לי)