כ מועדון חשפנות סקסו - סקס אדיר

מועדון חשפנות סקסו

2
לא מומלץ. 90% ערבים מסריחים מהכפרים, אתה מרגיש כאילו נכנסת לסכנין/שפרעם/נצרת או משהו בסגנון, בקושי 10 בנות(וזה עוד ביום שישי - הכי עמוס בשבוע) שחצי מהן פצועות והחצי השני סבירות+

הערה: אני אישית לא ביקרתי. מסתמך על חברים שביקרו פעם אחת. ולדבריהם זה היה למעשה ביקור משולש - פעם ראשונה, פעם אחרונה ופעם אחת יותר מדיצחוק. תוותר.
zooz

מועדון חשפנות סקסו

5
לקסר ידידי,

אני, כחבר וותיק, מעריך ומוקיר אותך ואת פועלך בפורום שנים רבות.

אבל מרשה לעצמי להעיר לך, שמה שכתבת לגבי המועדון הזה והערבים, הוא גזענות צרופה ואותי אישית מזעזע.

יהיה נחמד אם תמחוק או תתקן או תעדן או משהו...
לשיקולך.

בידידות,
אבוד

מועדון חשפנות סקסו

8
לא ממומלץ בכללל!!!!! חרא של מקום... לא שווה לא תזמן ולא תכסףףףאצבע למטהאצבע למטהאצבע למטה
OuchShockedמבולבלDead
מה שהוא כתב לגבי ''ערבים''.. זו לא גזענות... אז תפסיק לקשקש...
כי באמת כל הקהל במועדון הזה הוא מהמגזר הערבי...
זאת בסה''כ האמת... זה מה שיש
סקסוש אש !!! :) :) :) !!

מועדון חשפנות סקסו

9
נכון מאוד . היתי במקום פעם 1 לפני איזה שלוש וחצי שנים . פעם ראשונה שגיליתי עולם מעדוני חשפנות ואז כמה ביקורים בפינק הורס (נסגר) ודובדבן שפקצפת - מועדון גרלס , הזכור לטוב שהשארתי בו חלק נכבד מפיצויי הפיטורים שבדיוק קיבלתי . בינתיים גם הוא נסגר ונשארנו באזור רק עם סקסו . אז לגבי סקסו - אין שום גזענות . מה לעשות , עובדה שזה מקום בילוי של חברה ערבים , הם באים בחבורות רועשות וזה סגנון הבילוי שלהם שלא מתאים ולא נוח לכולם . אז לחברנו הערבים שיהיה בכיף אבל ליהודים סביר להניח שלא יהיה נוח . אני גם שוקל לנסוע לפעמים לת"א למעדונים , אבל כרגע לא סומך על האוטו המעפן שלי , תיכף מחליף אותו ויהיה לי יותר נוח לנסוע לבלות בעיר החטאים תל אביב-יפו
------------------------------

זונות באות והולכות , ואני בודד נשאר

מועדון חשפנות סקסו

10
אין לי עניין לפתח את הדיון על מהי גזענות וממה כל אחד מזדעזע.
כתבתי ללקסר כי אני מעריך אותו שנים רבות.

אגב-גזענות זו לא "דעה"...

רק תיקון קטן - לא כתבתי שלכתוב שיש במועדון אחוז גבוה מאד של ערבים זו גזענות (למרות שלמעשה זו גם גזענות, אך זה לא מה שזיעזע אותי), אלא זה שהוא כתב "ערבים מסריחים"..מקווה שהבהרתי.

יום מקסים
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”