כ שמח שמח.. דיווח!!!! - סקס אדיר

שמח שמח.. דיווח!!!!

1
היי חברים...חיוך
בפוסט הקודם סיפרתי לכם על חויה לא נעימה... הכול עבר.. ואני מרגיש מעולה...!!!!!Tongueחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדול
יום חמישי הגיעה... כרגיל סופ''ש ... וויסקי באויר... שמחה .. חיים טובים כיףחיוך גדול
יאלה לקחתי חדר .. הפעם ב ק ביאליק.. והזמנתי מישהי חמודה שתעשה לי טובTongueקריצה
הגיעה אלי לחדר בחורה חמודה בשם אנג'ליקה.. מקייב.. ג'ינג'ית בת 22 .. רזה .. ציצי קטן .. תחת סקסי .. עור לבן וחלק..Tongueצחוק
כוסית... נתתי לה לידפוק וויסקי ולאכול ביסלי ...צחוק היה לה טעים חחחחח.... קישקשנו קצת... ופתאום נשיקות ככה בלי התראה.. קפצה..חחח Shockedחיוך
וואלה חמודה... נשיקות ליטופים ... Tongueמתפשטת ומפשיטה אותי לאט בביישנות של .. ילדה חרמנית כזה ... חחח (מכרים את זה ?חח)חיוך גדול
בקיצור מציצה חשופה טובה... Tongueקריצהמלבישה חליפה .. ומתחילה לרכוב ... הפכתי אותה למסיונרית ... שובר שובר !!ShockedTongue
קצת דוגי.. טוסיק מולי .. איזה טוסיק יא באבי ! ..חיוך גדול נותן לה ספנק עדין...Tongue היא מסתכלת עלי מבט כזה.. מחייכת חחח... מחזיר אותה למיסיונרית .. שוברררררר... וזהו.... היה שמח !! אששש... חיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולצחוקצחוקצחוק
מומלץץץץץ 650 ש''ח .. חיוך
טלפון בפרטי לחברים ... (ליווי)חיוך

בכל אופן חברים , שיהיה לכולנו שבוע טוב אצבע למעלה
סקסוש אש !!! :) :) :) !!

שמח שמח.. דיווח!!!!

5
דיק, זה לא שאני חי טוב אחי ... אני פשוט מעדיף לשמור תכסף ''לנערת טלפון'' .. ולא ללכת לדירה או מכון .. שיש בו רק בחורות עקומות .. שעושות טובה שהן עובדות... נכון שתשלם שם סכום זול אבל זה ממש מעפאן...Dead עדיף לחסוך כמה שקלים .. לקחת חדר .. בקבוק וויסקי טוב.. חיוך גדוללהזמין אוכל .. ולקחת ''נערת טלפון'' לאיזה 3 שעות...Tongue לישתות טוב לאכול טוב .. מוזיקה טובה ברקע.. יש זרימה טובה אוירה טובה... וגם הבחורה נותנת מעצמה הרבה יותר... היא משקיעה עבודה .. והיא תפנק אותך טוב...Tongueקריצה מניסיוני זה הרבה יותר שווה וכיף!!! ב100%! חיוך אבל כל אחד ושיקוליו.. Hug

בכל אופן שיהיה המשך שבוע טוב לאדון דיק ,ולכולכם חברים שליחיוך גדולTongueאצבע למעלהצחוק

* שרמנטי אם אתה רוצה טלפון אחי שלח לי הודעה בפרטי ... מוחא כפייה

** ג'וי... זה 650 שעה לא 1000 אם לא הבנת נכון..Disapprove ובמחיר של 200 אתה יכול רק לזיין 5 מכוערות שעושות לך טובה שהן נותנות לך לזיין ... ואומרות לך יאלה תגמור תגמור! גמרת? נו תגמור כבר!!!! זה חרא! Deadאני מעדיף לשפשף לבד ולא ללכת לחרא כזה ... Shockedזה גועל נפש! נכון שזה זול יחסית.. אבל זה גרועעעעעעעע!!!! ממש !! איכסה!!!!!DeadDeadShocked
תשקיע אחי זה הרבה יותר טוב מניסיון אני אומר לך... בהצלחה..Tongueקריצהקריצהקריצהחיוך

שמח שמח.. דיווח!!!!

6
hugedick26 מחשבה נכונה, רוב הדירות והמכונים מוציאים את החשק להגיע שוב למקומות האלה.
יש את הנדירות ב-200 לחצי שעה שנותנות את הנשמה אבל מבחינה גופנית לא מדובר בכוסיות על בלשון המעטה.
תמשיך לתת בראש ואל תחשוב על הכסף כי חיים פעם אחתקריצה

שמח שמח.. דיווח!!!!

7
היי סרגוסטי... חיוך
באמת הדירות והמכונים מוציאים תחשק... לי בכל אופן ירד החשק מהמקומות האלה כבר מזמן...Dead
אני מעדיף ליווי... מכיוון שבליווי יש בחורות הרבה יותר יפות ואיכותיות...Tongue(אני לא אומר שאין נפילות היו והרבה) Approve
אבל עדיין זה הרבה יותר שווה... זה מה שניקרא '' חוויה כוללת'' .. זה לא רק לתת בראש לחצי שעה... וזהו נגמר.. יש עוד 40 שמחכים ב''סלון''... ShockedDead אתה לוקח חדר כמו בנאדם.. מביא או מזמין אוכל טעים ..חיוך גדול בקבוק וויסקי .. Tongueקולה וקרחונים.. קצת חטיפים .. עושה איזה שולחן ...חיוך גדול נכנס מתקלח עם מים חמים.. מוציא תטלפון ... ומזמין איזה בחורה שתבוא לפנק...Tongue היא מגיעה.. אתה מכין לה איזה כוסית לשתות ... נותן לה לאכול מכל טוב .. מקשקש איתה קצת ... יש אוירה טובה .. והיא לבד תקפוץ עלייך ו''תקרע'' אותך חחח...Tongueחיוך גדולצחוק אפילו שהיא בחורה עובדת ... הקטע הזה .. שאתה משקיע עושה להן עוד יותר חשק... והן מפנקות הרבה יותר ... כמובן שאני משתדל להשאיר איזה טיפ.. ואז אם יצא ונפגשנו פעם שניה .. זה עוד יותר טוב... יש הרבה הטבות חחח...חיוך גדול יצא גם שנפגשתי עם מישהי '' עובדת''.. מעבר לשעות העבודה..(יותר מפעם אחת וזה קרה עם כמה בחורות שונות) וסתם הלכנו לים ... ולמסעדה טובה... ולאחר מכן כמובן שלחדר המיטות ... חחח Tongue ונשארנו בקשר ''יזיזותי'' וחברי..חחח
יש המון סיפורים...חחח... Approve(כמובן שיש גם בחורות רגילות.. '' העובדות '' זה רק תוספת חח) קריצה
בכל אופן אחי .. אני מבין ויודע למה אני בחיים לא ילך למכונים ודירות... Ermmצחוק
בדיוק כמו שהגדרת '' חיים רק פעם אחת''... חיוך
(חבל .. שרוב חברי הפורום דוגמים ומדווחים רק על דירות ומכונים.. חבל שאין יותר דיווחים על ליווי )Ermm

יהיה טוב אחי... תודה על תגובתך כמובן ...קריצה ושיהיה לך לי ולכולנו המשך סופ''ש מדהים אש ! חיוך גדולאצבע למעלה

שמח שמח.. דיווח!!!!

8
תודה חבר וכמובן שאני מסכים עם כל מה שרשמת כי זה בדיוק הכיוון שלי מבחינת "יום פינוק" כמו שאני קורה לזהקריצה
גם דיסקרטיות מובטחת, גם בלי לחץ של זמן וכמובן איכות הרבה יותר טובה ממה שמקבלים במכונים ובדירות עלק דיסקרטיות.

שמח שמח.. דיווח!!!!

10
סרגוסטי..
כל הדירות לא דיסקרטיות בכלל ... הכול מטונף בחורות גועליות ..Deadאז בשביל מה אני צריך את זה? למה שאני יעשה את זה לעצמי ? חחח מבולבלצחוק וכן אחי אין על ''יום פינוק'' חחחחTongueחיוךחיוך גדול
(אני חוזר ומדגיש שגם בליווי היו לי נפילות קחו גם את זה בחשבון .. באסה ליפול בליווי כי זה יקר ... אבל עדיין אני מעדיף להשקיע בליווי..)
בכל אופן חברים .... אני מקווה שיהיו יותר דיווחים על ליווי כאן בפורום ... חיוך

תודה לכולכם אוהב אתכם חברים שתהיה שבת שלום לכולנו קריצה

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”