כ Ink girl אורגיה אני וגומל ואלפונסו - סקס אדיר

Ink girl אורגיה אני וגומל ואלפונסו

1
טוב הרבה חברים שואלים אותי עליה עדין אז זה הדיווח עליה לצערי התחבא בתוך נושא שלא ממש היה קשור אליה ובשביל החברים הוצאתי ופתחתי כנושא פרטי אליה ושיפצתי קצתקריצה,מקווה שהאדמין לא יתנגד לזהStar.

טוב קבענו לשבת ב12, אני, אלפונס וגומל.
אלפוסו הוא שארגן אותה היה חם עליה אש, אבל כרטיס הביקור אצלה אני מצטט מילים שלה "תביא איתך כמה שיותר בולבולים אני לא אוהבת אחד רוצה כמה שיותר בולבולים שיכנסו בי או שאל תבואכועס"
אז אלפוסו יצר איתי קשר ואני הסכמתי לתהליך.
לאחר דיבור מקוצר עם הילדה הבנתי שהיא שרוטה וחולת זין רצינית היא ממש רוצה כמה שיותר בולבולים, אז ניזכרתי בגומל אחי לנשק.
גומל שיחק אותה קשה להשגה איתי, זיין במוח שהוא לא יכול, הסברתי לו שבלי שיבוא איתנו אנחנו לא נקבל ממנה כי אין מספיק בולבוליםOuch אז הוא יצא גבר ובא "טוב יאללה אני יתן בה ליקוק של כמה דקות ויזוז",
אני הקדמתי נכנסתי לבדוק את השטח,אז היא כיוונה אותי לדירה בדרום תל אביב
ניכנסי לתוך מה שנראה כמו הבונקר התת קרקעי של נאסרללה
הדירה מטר וחצי,יש מיטה חד זוגית של אסירים שנראת בגודל של ספסל ציבורי,יש גדר המפרידה בן המיטה למקלחת המוגן על ידי שני כלבים, כנראה היא שונאת מקלחות כל כך שהיא בנתה גדר מסביב למקלחת והכניסה זוג כלבים כדי למנוע מעצמה ומכל בן אנוש אחר כניסה למקלחת, חייב לציין שגומל כן הצליח להכנס למקלחת ולעקוף את הגדר והכלבים כל הכבוד לו אצבע למעלה כנראה הוא היה ביסם.
בכל מקרה היא עצמה נראת נאות ביותר פנים גבריות אבל הגוף שווה ביותר, היא חטובה, רזה, חזה עומד לא גדול אבל ממש יפה,רגליים ארוכות היא 176 בערך וקעקועים על כל הגוף אה וכוס .אז היא הזמינה אותי להכנס למיטתה אך רציתי שיבואו החברה שלי קודם ויטעמו ממנה לפני ליתר ביטחון לראות שהיא בריאה נפשית ובריאותית.נכון אני חרא של בן אדם מקריב את חברי לעסק.בכל מקרה גומל הגיע אחרי ,הוא טיפה הופתע מהמחזה לא לחיוב, אבל זה גומל אנחנו מדברים פה ,הבן אדם רואה קוקסית שווה וערומה הוא לא חושב הרבה גם עם יהיו לה שלושה אשכים הוא ינצל את הרגע תמיד. קיצר לקח שלוק מהספרייט לחש תפילה לשם וצלל לה לתוך המיטה,אני התקשרתי בינתיים לאלפונסו, אמר שמחפש חנייה, וקפצתי גם.
אז התחלתי לנשק לה את הצוואר והרגשתי טעם של גחנון מקולקל לפני 4 חודשיים, אמרתי אני ינסה את החזה, ליקקתי לה את הפטמה והרגשתי טעם של צמיג אוטו מקולקל לפני 4 חודשיים, כל מקום שניסיתי לנשק לה היה לו טעם של חפצים משומשיים שנמכרו בEBAY 4 חודשיים לאחר פג התוקף שלהם, זה נראה כאילו הילדה לא התקלחה מספר שנים כי היתה שבויה בכלא של דעש. אבל גומל חגג עליה כמו גדול והיה עסוק בלפרק לה את הצורה, עלק יבוא לתת ליקוק וללכת, חשבתי שהוא רוצה להציע לה נישואים איך שהוא פמפם בא, אז אמרתי טוב אני לא ידפוק את הבחור ולא נחתוך ממנה, כי לאחר שטעמתי טעם של צמיג מכונית סוברו רציתי ממש לעוף משם ולשטוף את הפה באיזה כוס.
סימנתי לה עם הראש כמו בסרטי עבריינים בהוליווד ללכת לכיוון המקלחת, אבל גומל התחיל שוב להתפרע אליה וסירב לתת לזין שלו לצאת לה מהפה ולכן לא הצלחתי לארגן אותה להתקלחבכי.
ובינתיים אלפוסו מחפש חנייה...
בקיצור גומל התחיל לזיין בה ובינתיים היא מצצה לי בלי קונדום., היא מוצצת אדיר יש לה תואר שביעי באפיית זין אבל הריח הזהDead הריח המקולל הזה פשוט לא יכלתי, התקשרתי לאלפסו שיביא אקונומיקה מאיזה חנות או נוזל מסיר כתמים לשפוך עליה קצת אבל הוא היה עסוק ב...
נכון לחפש חניה!Shocked.
טוב אני פשוט כבר לא יכלתי יותר,הוצאתי את הזין מהפה שלה בכזאת מהירות שכמעט הוצאתי לה את הלסת עם הזין שלי ביחד.
וגומל המשיל לתת בא כאילו הוא נמצא בירח דבש איתה בנורבגיה.
התקשרתי לאלפוסו שוב ואמרתי לו שיזדרז אני רוצה שיבוא ויכנס במקומי לא רציתי לברוח כדי לא לדפוק את גומל
אבל אלפוסו נכון אתם יודעים את התשובהOuch.
אז חתכתי ממנה וגומל ראה שבאלי לזוז כבר והחליט לפרק לה את חור התחת לגמור לפנים את כל העצבים של סוף השבוע ולזוז איתי.
לאחר שסיים לשבור אותה הוא ניסה להכנס למקלחת המוקפת בגדר קטנה וזוג כלביםShocked, הקוקסית אמרה שהם נשכו מישהו בביצים אבל לגומל זה לא הפריע הוא זיין את היצור הכי מסריח בארץ ישראל ואפילו לא הרים גבה זוג כלבים וגדר לא ימנעו ממנו להשיג את מטרתו וזאת מקלחת רעננה.
לאחר שהוא התקלח ,אני מופתע שהמקלחת בכלל עבדה, לא היה לה מגבת אז חשבתי לזרוק לו את הוילון של מיטת האסירים שבא זיינו אותה או את הגינס שלו לניגוב אבל הוא יצא רטוב ככה והתלבש ישר. התקשרתי ללפוסו שיזדרז ויתן לה נגיחה אחרונה אבל...
נכון הוא מחפש חנייהמבולבל. אז אנחנו.. טוב רגע יש לי שאלה איך לעזאזל הבן אדם לא יכול למצוא חנייה ביום שבת אני לא מבין איך, איך זה אפשרי איך????
קיצור התחפפנו משם ויצאנו לחופשי, סוף סוף חופשיים!!! זעקתי בשמחתיTongue ישבנו בחוץ הסטלבתי קצת על גומל ואז הגיע אלפוסו!Shocked
אלפוסו כולו מחייך ומדלג לו בשמחה עם קונדומים בכיס מכנסו שיפשף את ידיו יחדיו ואמר "נו יאללה הולכים לפתוח לה את התחת כמו בסרטיםTongue...
...Stern Smile אלפוסו אח יקר פשוט לך תזדיין...
ציונים
מראה 107 ,3- על הפנים הגבריות לטעמי, +7 על השלדה הנוצצת
שירות 106 ,4- על חוסר אסתתיקה ,+2 על זה שמוצצת ברמה, +2 על שזרמה לאורגיה ונתנה לנו לעשות הכל איתה +2 על זה שלא תקתקה
האם אני גומל ואלפוסו נחזור? כן אם נשכנע אותה להזדיין בתוך שטיפת מכוניות
ציון סופי: 6 קרשים מתוך 10 קרשים שמהן בנויה הגדר של INK GIRL
החיים הם כמו זין, הם לא תמיד קשים

Ink girl אורגיה אני וגומל ואלפונסו

3
עוד יחשבו בסוף בגללך שאני איזה מגעיל יא זין..
אז כן הלכנו לעלמת חו הנכבדה, חייב לציין שלא אני הבן אדם שחצי מיטה, כלבים, וסרחון בבית זה מה שיעצור אותו.
לגבי הגברת, תראו אני חושב שהיא כוסית על! יותר מזה, אני חושב וסבור שמאוד קשה למצוא היום קוקס שנראית טוב ותזרום ככה מבחינתה מבלי לקבל תמורה אלא נטו להינות מהסקס כמונו.
אני מאוד נהניתי ממנה, נתנה ארבעים דקות של התמסרות באמת מציצה טובה וחרמנית ממש נוטפת סקס!!
כן היה קצת ריח לא טוב בבית אבל היא היתה יחסית נקיה.
שורה תחתונה מאוד נהניתי.. אלפונסו מחפש עד עכשיו חניה בוויז... מי מחפש חניה בשבת????? מי!!!!??!!!!

העולם מלא בריגושים ואני כאן כדי לחוות..
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”