כ ליאור מרמת גן - סקס אדיר

ליאור מרמת גן

5
אין ספק שהיא הכי טובה בארץ לפסיבים !!! ומניסיון .
אני אוהב נשים מבלא וכל הסלטים של החיים
אבל ככה פעם בחודש חודשים בערך איזה 20 שנה
אני מתארח אצל אקטיבית כמובן אחרי חיפוש קטלני ( יפה מושכת לא תקתקנית כמו שאני אוהב )ומגשים את הפנטזיה שלי האישית.
בין השורות אתם מבינים שאני בדרך כלל פסיבי כשאני מתארח .
אז כמובן שבמהלך השנים התארחתי בארץ מיידי פעם ואחרי חפירות בפורומים וטיפים מיידי פעם אחרי בואו נגיד
בערך 20 מארחות שונות
אין ספק שהיחידות ובאמת יחידות שאני יכול לציין לטובה הן נוי אביב וליאור .
שניהן שונות אבל שניהן היחידות שאני מרגיש איתן רגיל ורגיל אני מתכוון כמו חברות
לא מלחיצות יודעות מה הן עושות והיחידות שאני יוצא עם חיוך וחלומות טובים בלילה ואם חשק לחזור כבר מחר.
אני מתארח המון בחול ושם גם גיליתי שאני אוהב את המפגשים האלו פעם ב.
הראשונה שגילתה לי זאת הייתה foxy angel (סתכלו בגוגל) שהפתיע אותי במקום עבודתי בפלורידה
אי שם ליפני איזה 20 שנה ובדיוק שהיא באה לשלם אני הייתי על הקופה ובסוף התשלום אמרתי לה שהיא ניראת פצצה ביכלל חשבתי שזאת אישה חחחח והיא רשמה לי על הקבלה שלה מאחורה את השם שלה ומלון וטל
והיא אמרה לי תרשום בגוגל תיראה אם אהבתה תתקשר ותבוא אלי.....
רשמתי הסתכלתי האנדרנלין התחיל לעבוד אצלי כמו משוגע וכמובן שבערב הייתי אצלה ומה שהיא עשתה לי אני בעצם יכול להרגיש עד היום ;)
מאז כמו שרשמתי לכם בפעם בחודש חודשים אני מתארח בחול או בארץ רק אצל נוי וליאור כי הן מיקצועניות !
האחרונה שהתארחתי וזה היה ליפני שבועיים באמסטרדם זה היה אצל הגברת Juliana מהאתר kinky transsexual Amsterdam
http://www.kinky.nl/mobiel/sex-afspraken/transsexuelen/570656-active-trans/
גם אותה אני יזכור לעוד הרבה הרבה זמן ;)
תודה על זמנכם

ליאור מרמת גן

10
אתרום שוב את חלקי קצת בפורום :)

אישית מעדיף להיות אקטיבי עם נשים ועם קוקסינליות להיות פאסיבי .

הייתי אצל ליאור 4 פעמים ,
היא אחד הזיונים הכי טובים שיש זין גדול ויפה וחרמנית מאוד .

השיא היה כשפעם ראשונה הצליחה להרכיב אותי גמרה בפנים ( עם קונדום כמובן ) גמירה חזקה מאוד בקושי הצליחה לזוז .
אחרי זה רציתי גם לגמור ואני אוהב לעשות ביד כשיש לי זין בפה , למירב הפתעתי הוא נעמד שוב והיא גמרה שוב ביחד איתי ( אמרה שחירמנה אותה הגמירה שלי ) .
שוב כמובן זאת פונקציה של כימיה ואיך אתם נראים אבל היא גומרת :))
לא מתקתקת ומאוד מומלצת למי שמתחבר .
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”