כ אווה - בת 26 מתל אביב - סקס אדיר

אווה - בת 26 מתל אביב

1
אהלן חברים,
חפרתי בפורום ולא מצאתי, אז אשאל כאן - האם מישהו דגם את אווה הזו מתל אביב? - http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=15859
טוענת שהתמונות אמיתיות. רוצה 600 לשעה או 400 לחצי שעה, בתקווה ששווה את המחיר הגבוה.

האם מישהו היה, מכיר?
תודה לעוזרים.

אווה - בת 26 מתל אביב

7
an ידידי (החדש),
לא דיברתי על בנות באופן כללי, אלא על זאת באופן ספציפי. היא מבקשת משהו לא ריאלי בכלל.
יש הרבה בנות שנראות הרבה יותר טוב ממנה ולוקחות 500, ויש גם כמה (נכון, לא הרבה) שלוקחות 400 וגם נראות יותר טוב.
אם היא היתה נראית טוב כמו סופי שכתבת עליה היום שדורשת 700, הייתי פשוט מדפדף הלאה ולא מתייחס כי היא נראית טוב, רק שאני לא מוציא סכום כזה על זיון (פעם מישהו כתב כאן שהוא לא מוציא סכום כזה על כוס - אני מסכים רק שזה פתאום נשמע לי קצת בוטה).

ברור שיש כאלה שדורשות יותר ממה שמגיע להן בהשוואה לשוק, אבל זה דבר אחד שמישהי מבקשת סכום מופרז וזה דבר אחר לגמרי שחברים כאן מצהירים על מישהי לא מושכת שהיא מתאימה לרף של 500 או 600.

אווה - בת 26 מתל אביב

9
מדובר באשה ליטאית. היא גם ביקרה בארץ לפני כחצי שנה לדעתי. לא פגשתי אותה אז. התלבטתי אז אם ללכת אליה. בחלר מהתמונות שהיא פרסמה אז, היא מאוד נשית. אבל בחלק מהתמונות האחרות פחות (נשית). מהפרטים שהיא פרסמה אז מצאתי שהיא עבדה גם בארה"ב ובעוד מקומות. בקיצור- זונה מטיילת.
היא דוברת אנגלית. אשה די גבוהה. נראה לי שגם אז שאלתי עליה בפורום.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”