כ המילפית מגני אביב - סקס אדיר

המילפית מגני אביב

1
התגעגעתם לדיווחים שלי ?
אז לאחר שכמה מחברי הפורום הפצירו בי להעלות דיווח נוסף נעניתי לבקשתם לכבוד השנה החדשה .

הפעם הדיווח יהיה שונה כי בהמשך תהיינה התפתחויות מעניינות .

שאלתם אותי לא פעם ולא פעמים מאיפה אני צד אותן אז את המדוברת צדתי בצאט של וואלה בחדר נשואות .

חזרתי מאירוע של אחד מחבריי הטובים - מה לעשות עוד אחד שנכנס לכלא אחרי משפט ארוך של 3 שנים קיבל תום הליכים חחחח

ונגזר לו מאסר עולם ללא הקצבת זמן .

האמת מרוב שהייתי מבושם מאלכוהול משובח השארתי את המרכבה באולם וחזרתי עם העגלון הבייתה .

מגיע נכנס למיטה מנסה להירדם וכלום שום כלום אומר לעצמי טוב בוא נעביר זמן קצת בצאט ונראה מה יזרום .

מכניס שם משתמש מצחיק " מסטול עם ז ענק ומתחיל בציד .

כמובן שבהתחלה בחדר לובי ואז בחדר פנטזיה מגיעים לי כל המתחזים והקוקסינלים שאומרות אנחנו לא גברים אנחנו קוקס , עד היום
לא מבין מה השטות הזאת , וככל שאתה אומר להם שאתה לא בקטע יותר ויותר הם מציקים .

טוב אחרי 10 דק' לפני שאני מתחיל ביאוש טוטאלי אני מקבל פניה מימשהי בחדר נשואים חדר שאני לא נוהג לבקר בו כי זה חדר משעמם לגמרי .

לא אומרת שלום ולא כלום ישר פותחת בהודעה "כמה ענק יש לך" ?.

האמת לא רציתי לענות כי אמרתי בטח עוד מתחזה מעפן .

אבל אמרתי יאללה בוא נגיב ונראה מי המתחזה שרוצה לדעת כמה ענק יש לי .

עונה לה בשאלה כמה זה ענק בשבילך ? והיא עונה כל דבר מעל 18 ס"מ ואז אני מקשה עליה ובעובי ?

ושוב פעם היא שואלת אז כמה ענק שלך ?

החלטתי לתת לה להחליט כמה ענק הוא ושיגרתי לה תמונה שלו במצב חלקי , מייד אמרה אין מצב זה לא אתה חייכתי לעצמי ואמרתי לה בואי לקיק תקבלי וידאו מעניין שלי , החלפנו קיק ושלחתי לה סרטון שרואים בברור שזה שלי חחחחחח

אחרי שאימתה את העניין שלחה לי כמה תמונות מעניינות שלה הבנתי שיש פה ציידת מקצועית .

מסתכל בשעון רואה כבר אחרי 3 בלילה אומר לה נמשיך מחר בקיק ונראה לאן יזרום אומרת לי איך אתה בבקרים פנוי בדרך בכלל ...?

אומר לה אני פנוי תמיד מסיים השיחה והולך לישון .

מתעורר בשעה 13:00 עם האנגאובר עצבני לא זוכר איך קראו לי אתמול בקיצור כל האתמול נמחק לי מתקלח שותה קפה מתקשר לחבר שיקפיץ אותי להביא את המרכבה מגיע לאולם ואז נכנסת הודעה בקיק היי ענקי מה קובעים הולך אחורה לראות מי זה מדפדף בהודעות ואומר לעצמי וואלה כוסית בתמונות שולח לה הודעה פנוי עכשיו מה הכתובת . ? מקבל אחרי 2 דקות כתובת בגני אביב מכניס לוויז וקדימה דוהרים לגני אביב .

עוצר בדרך קונה כמה דברים מתוקים ובקבוק סודה שולח לה הודעה אני ברחוב מקבל מספר דירה ובניין .

עולה במדרגות בכדי להמריץ הדם ומתקתק בדלת שומע את העקבים מתקרבים לדלת הדלת נפתחת היא מחייכת אני מחייך אפשר להמשיך .

היא מפנה אותי לסלון והולכת למטבח בהליכה טיזרית , האמת היא הייתה לבושה יפה לא לבוש שמסגיר שעכשיו הולכים לעשות סקס.!!!

היא חוזרת עם קפה על חלב כבר הבנתי שהיא גרושה חחחחח יש שמועה שאומרת שמי ששותה קפה טורקי עם חלב הוא גרוש או גרושה , ולכן זה כינוי הקפה של הגרושים .

אז יושבים בסלון מתחילים לדבר ולצחוק ואז אני שואל אותה תגידי את הרבה בצאט ? עונה לי רק שמשעמם לי ואז באה השאלה הנוספת את נפגשת הרבה ואז הפתיעה ואמרה ממש לא , אז שאלתי מה קרה שדווקא איתי כן , מסתבר שכל הלילה אחרי שסיימנו את השיחה היא פשוט אספה עליי מל"מ והחליטה שהיא אחרי מה שאספה עליי חייבת להיפגש .

הבנתי מיד את הסיטואציה עמדתי התקרבתי אליה פתחתי את המכנסים שלפתי את החבר וקדימה לפה שלה , התחילה במציצה חלשה ולאט לאט הגבירה קצב תוך כדי גניחות ומבטים מחרמנים שלה עליי תפסתי לה את הראש והתחלתי לזיין לה את הפה לאט לאט תוך כדי משחק לה בחזה ומתחיל לתפוס לה את הפטמות ולחרמן אותה , יותר יותר תוך זה שהיא מוצצת לי את הזין .

מרים אותה ושואל איפה חדר השינה פה מכווינה אותי ואני לוקח אותה מניח אותה על המיטה מתחיל להפשיט אותה , יורד לה והיא טעימה ריח טוב אישה נקיה וחושנית מתחיל לעבוד לה על המנוע ומכין אותה להשפרצה שלא אחרה לבוא . אחרי מכניס לה שוב את הזין לפה ושב מעמידה לי אותו מלביש חליפת סערה וקדימה מתחיל לשבור קירות נותן לה בכל התנוחות היא זורמת להכל קדימה אחורה למטה למעלה היא גמישה ברמות מטורפות , כמובן שזה כיף שיש פרטנרית כזאת , אחרי 3 שעות של סקס חזק וטוב היא אומרת לי אתה חייב לגמור למה עוד שעה אני חייבת לצאת לעבודה מתחיל להגביר קצב שואל אותה איפה אוהבת שגומרים היא עונה לי איפה שבא לך .... ראיתי יד חופשית נתתי לה למצוץ עוד שלפתי לה מהפה והתחלתי להתפזר לה על הפנים על השיער על העיניים זה הכי סקסי מכניס לה את הזין חזרה לפה לניקוי אחרון , מקלחת זריזה נשיקת פרידה וחזרה לחיים ...

סיכום קטן .

מראה - מילפית בת 38 +- נראת בת 27 פשוט בחורה יפה יפה יפה , מוצא לדעתי מיזרחי משולב עם משהו אירופאי .

שדיים - עומדים ויפים 85 C .

גוף - סקסי ללא ספק .

רגלים יפות וחטובות .

טוסיק משגע אוהב ספנקים .

ביצועים :

אוראלי - אוהבת למצוץ מתחילה לאט ואז מרימה קצב כמו מכונת שאיבה טורבו .

טיזינג - יודעת לגרות את הראש הקטן.

סקס רגיל - מושלמת כוכבת פורנו אוהבת ויודעת לעשות הרבה תנוחות גמישה ברמות מטומטמות .

אנאלי - אין .

סיכום חוויה מושלמת .

הצעתי לה להיות מקצוענית כי אם את אוהבת סקס לפחות תרווחי מיזה , אמרה לי שהיא תחזיר לי תשובה אז חברים חכו לתשובה שלה ואם היא תרצה להיות בחורה עובדת אדאג למספר שלה .

נא לא להציף המספר יימסר לאחר אישורה רק לחברים וותיקים

אז שנה טובה ומתוקה חברים
אכול ושתה כי מחר תמות

המילפית מגני אביב

2
חג שמח לחברי הפורום בתור חבר אשר מדווח מידי פעם ולא באופן אינטנסיבי בכל זאת צדה עיני חלק מן הדיווחים של big men ראשית סך הכל מדווחים על בחורות לצרכי מין לא מדובר בדיני נפשות אז תפסיק לספר לנו לחצו עליי לדיווחים אם אתה חפץ דווח אם לא אז לא ותפסיק גם לאיים לדוגמא אם הגברת תסכים או אם פה ושם בתור בחור שלא חסר לא סקס גם מבחורות שאינן בתחום אני מתייחס לפורום כאל תחביב ולמשל מעריך את רוני גולן שמנדב מידע ללא כל בעיה בעיקר בתקשורת פרטית אחלה בנאדם נחזור לביג מן אשר ברור כי הבנאדם מחפש תשומת לב כמו כן הוא פנטזיונר מן השורה ודבר נוסף מתגלה פה קיבץ רציני הרי מהו קיבץ זה אחד שמתגאה כל היום על השקל האחד שיש לו בכיס הוא דוגר עלין כל החיים והמבין יבין הפורופ נועד לחלוק חוויות ומידע בכיף עדיף שתיקח מחברת ותרשום זכרונות חג שמח

המילפית מגני אביב

4
לא יאה ולא נאה להכפיש את שמו של ידידנו הויאטואלי
אני יכול להעיד ברמה האישית כי ביגמן לא איכזב אף פעם
וחילק תמיד באופן פרטי את הטלפונים המדוברים
חג שמח ושנה טובה
אהבת חינם חברים זה המפתח לחיים מאושרים
לשמור על שפיות.כסף זה לא חול

המילפית מגני אביב

5
מצטרף לתגובה של ידידי הוירטואלי pachino אכן ביג מן בהחלט נענה תמיד לבקשות ואך הוא מחליט לנסח את התגובות שלו זה ענינו ולא שלנו.
חג שמח ושנה טובה לכולם שנת בריאות עושר ואושר שיגשוג שנת זיונים ותגובות חדשות לכולם אך מורינו אומר בלי הבדל גזע דת או לאום ... כמובן מורינו הלו הוא הרב רוני גולן הייקר
Black

המילפית מגני אביב

8
ביג מן תודה על עוד דיווח מעורר השראה !
ולזה שבתגובה הראשונה אני יכול להעיד כי ביג מן גבר שבגברים והוא לא חוסך לא בדיווחים ולא בשיתוף עם חברי הפורום.
ועם אחד כמוך איך אתה רוצה שיהיה חשק לשתף במשהו?

שנה טובה ביג מן היקר !

המילפית מגני אביב

9
למה זה לא בקשקשת? מישהי פרטית שזיינת ועכשיו אתה רוצה לשאול אותה אם בא לה להזדיין עם מכובדי הפורום? מה אתה משדל אותה לזנות? אם היא בתשלום והיא זונה, או נערת ליווי, אז אני מבין, ואם היא לא והיא אשה רגילה, אז אתה משתמש בסקס אדיר להדיחה לזנות??????

אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.

המילפית מגני אביב

10
עוד דיווח 'אמין' מבית היוצר של ביגמן...
כל דיווח שלך נשמע כמו סיפור ארוטי. אתה מנפח את הדיווחים שלך ללא יוצא מן הכלל. אם הדיווחים שלך אמינים לגמרי אז אני תופס ממך. אבל נראה לי שיש פה טעם לפגם לכן אני לא מתייחס ברצינות למה שאתה רושם
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”