התקשרתי למספר שמסתיים ב 3747 ענה לי בחור עם מבטא רוסי אמר שיש 2 בחורות אחת מהם מקבלת במוהליבר והיא פנויה.
אמרתי לו שמתאים לי מוהליבר, מרחק הליכה מאיפה שהייתי. תיאר לי בחורה אירופאית בלונדינית רזה בת 27 עם חזה בינוני שנותנת שירות מעולה. הגעתי למקום. מקום סופר דיסקרטי. מתוחזק ברמה טובה. פותחת לי בחורה מלאה אבל לא רופסת. סוף שנות השלושים שלה. שיער שטני קצר. קוראת לעצמה ננה. לא מדברת עברית, מדברת קצת אנגלית ברמה שאפשר לתקשר. ממש לא כמו שתיאר הבחור, הביצים לחצו אז זרמתי. 400 ש"ח לשעה שלמה או 300 שח לחצי שעה. לקחתי את המסלול הארוך. מקלחת קצרה, הבגדים ירדו. חזה בינוני, יציב, פיטמות זקורות יפה. ישבן לבנבן יציב. אני לא בקטע של נשיקות וחיבוקים. נשכבתי על המיטה, מסאג' חובבני וקצר ויאללה הזין אצלה בפה בלי מעיל. מציצה סבירה פלוס. מנסה להכניס את כולו. ליקוקי ביצים. הבנתי שהיא רוצה לקבל את הקרם לתוך הלוע. נכנסתי למצב זיינתי לה את הפה במשך דקות ארוכות בכל מיני זוויות, דחפתי לה אצבע למרעום, התמודדה יפה. סימנתי לה שאני עומד לגמור הכינה את עצמה הכניסה את הזין עמוק לתוך הפה תוך כדי עבודת יד משובחת קיבלה את כל השייק יפה, בלעה הכל והשאירה אותי נקי כמו שאני אוהב. מנוחה קצרה, קצת מוזיקה רקע ברוסית, עוד מסאג' חובבני והופ הזין שלי שוב פעם אצלה בפה מציצה טובה עד שהתורן התייצב. זיון טוב על הצד עם מעיל, כוס צר אבל צריך שימון, קצת רכבה עליי, דוגי ברמת עובר בקושי, אחרי פימפום ממושך שלפתי אותו החוצה העפתי את המעיל ושוב סימנתי לה שאני עומד לגמור, הכנסתי לה אותו לפה, עבודת יד משובחת ועוד הזרקת מילק שייק לשקדים. אחרי שגמרתי לקחה אותו שוב פעם לפה להדרן סחטה את כל הטיפות שנשארו בצנרת ושוב נשארתי נקי כמו שאני אוהב. מסתכל על השעון עברו 45 דקות. מקפל את עצמי וביי.
לסיכום:
בעד: מקום דיסקרטי מטופח. מחיר שפוי, בחורה זורמת עם מצב רוח טוב. מנסה לרצות את הלקוח. בחורה נקיה.
נגד: אין קשר בין התיאור של הבחורה למה שמקבלים בפועל. צריכה דיאטה ואימון כושר.
אנאלי - לא הסכימה איתי כי יש לי זין גדול ועבה. תזרום עם הבחור הנכון.
מציצה - סבירה פלוס.
תנוחות - זורמת למה שרוצים אבל היא לא בכושר.
ביקור חוזר - אולי.