http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=19652
אניה הגיעה לפני מספר ימים מהעיר בעלת הכיכר האדומה הישר לארצנו החמימה.
אף מילה בעברית ורק שלוש מילים באנגלית, תקשורת בעייתית למי שלא התרגל עדיין לגוגל טרנזלייט....אני כבר מאומן בזה.
יצרתי קשר, מקבלת בתל אביב. נקבה בתעריף הרגיל של 600. אני לא טיפוס שמתווכח, פשוט אומר יפה תודה ושלום....
אבל לפני זה ביררתי לגבי אנאלי. גם פה נקבה בסכום שנפוץ בזמן האחרון של +200. אמרתי יפה תודה, יקר, שלום.
ואז הוספתי: "אם תרצי בפחות תודיעי לי"....
סגרתי וניתקתי, כהרגלי בחודש חודשיים האחרונים.
ואז......לאחר כשעה בערך מקבל הודעה ממנה, כותבת OK. לא שאלתי מה או קיי.... פשוט רשמתי " 500 להכול, או קיי ?"...
דקות ארוכות של המתנה ואז התקבלה ההודעה, " או קיי, מתי רוצה להגיע ?"
לאור המצב בשוק מבחינת מחירים ושירות ומשהו בחיישנים המאוד מנוסים שלי שאותתו על הצלחה איתה החלטתי ללכת.
מגיע בשעה שנקבעה, 5 דקות המתנה ואז עולה לדירה.
הבחורה נראית מצויין, רזה, עיניים בהירות, לא גבוהה, 165 סמ בערך שיער שטני ארוך, פנים יפות ועדינות. היא לא פרגית צעירה,
אבל בהחלט כוסית, טענה לגיל 35, סביר. חזה קטן עומד וחצוף וישבן קטן ומזמין מאוד.
מתנשקת בלהיטות ומסירות עילאית דוחפת את הלשון עד הגרון ומקבלת בחזרה, לאחר חימום הלשון שלה לוקחת את שמוליק שלי
לסיבוב בעומק גרונה... עוברת לשק האשכים, מרטיבה מכבסת מקרצפת ושולקת מספר דקות, לא מייבשת ועוברת היישר לרימיניג חודרני פולשני ורטוב. הבחורה לא ביישנית....ואני מחזיר לה באותה המטבע בדיוק....
לאחר שנרטבה עמוקות ובית הכנסת נפתח בעזרת אצבעותיי ביקשה בלהיטות "אני רוצה שתזיין אותי" (ברוסית כמובן, אבל זה גם דיסלקט כמוני מבין ....)
התחלתי בקידוח עדין ומהר מאוד הגברתי והגברתי....במקביל הוכנסו אצבע אחר אצבע למרעומה של הגברת, מאוד אוהבת מתענגת
ומבקשת עוד ועוד...
עשר דקות של פימפום עצבני חזק כולל נשיקות לוהטות צביטות עדינות בפיטמות הפכתי אותה על ארבע ושמוליק חיפש דרכו
למרעומה ...., גם פה התחלה איטית ואז הגברת קצב לקידוח עמוק חזק ועצבני כולל שבירת קירות מיטות מצעים וכול הבא ליד..
הבחורה גונחת ממלמלת מרטיבה ומבקשת עוד ועוד וחזק...
כשאני אוחז חזק חזק בשני חלקי ישבנה ופותח את עכוזה היא שולחת יד לאחור ומסמנת לי לסטור לה על ישבנה....!
התחלתי להפליק ולהפליק ....ולהפליק...ויותר חזק ויותר חזק...כול הישבן שלה החליף צבע לאדום בוהק.. והיא מבקשת עוד ועוד...
מחדירה לעצה אצבעות ומאוננת בקצב...
באותו השלב כבר עמדתי להתפוצץ... הפכתי אותה שוב גל הגב הורדתי חליפה ודחפתי עמוק לגרונה ...
במקביל אני מפמפם עם 2-3 אצבעות בשני חוריה לסירוגין, כול פעם לחור אחר עד שהחלה לרעוד לכווץ רגליים....ואז הגברתי קצב עם 2 אצבעות בתוכה עד שהשפריצה כמו ממטרה דשא...ואני כמו זרנוק לתוך ומחוץ לפיה, לעין לריסים לגבות וללחיים המתוקות שלה....
איזה מחזה !
צחקקנו ונשכבנו על המיטה הרטובה והספוגה....
איך אומרים הצעירים...!?... הבחורה פשוט מתאימה לקבלני שיפוצים והריסות כולל שבירת מבנים קירות בתים ומה לא...
(ואני פשוט אומר....מתאימה לי !)
כבר לא היה כוח לעוד מספר וגם הזמן כנמעט נגמר....מקלחת, מים, החלפת טלפונים ולהתראות.
אל תשאלו אם אחזור, אתם יודעים לבד.
אבל זה ייקרה רק בביקור הבא שלה בארץ בסביבות פברואר.
נמצאת עוד 2-3 ימים בתל אביב. א"כ עוברת לבת ים לשבוע ואז חזרה לארץ הקרה ....
מי שיזדרז יספיק....