כ הנוכלת מחולון - סקס אדיר

הנוכלת מחולון

1
לאחר תקופה ארוכה שלא דיווחתי אני חוזר לדווח והפעם הפצצה הנוכלת מחולון .

כמו שכולם כבר יודעים אני אוהב לצוד באפלקציות השונות שקימות היום בשוק .

אז כן הפעם האפלקציה הייתה טינדר אפלקציה ללא כל ספק שנויה במחלוקת לגבי טיב הנשים.

אז מדובר בבחורה נורמטיבית בחורה שמשלימה הכנסה בשעות הפנאי , חברים היא איכותית ולכן גם לא תתאים לכל אחד .

קבענו שאאסוף אותה מחולון במרכז העיר אזור סוקולוב קבענו לשעה 21:00 בערב הגעתי כרגיל כמה דקות לפני ומחכה לה ברכב .

היא מתקשרת שואלת היכן אני אני מכווין אותה לכיוון הרכב לאחר דקה מגיעה פשוט פצצה מזרחית שאפשר להתאהב בה במבט ראשון .

כמובן היכרות קצרה אני שואל אותה תגידי מה דעתך לפני שנשב באיזה בית קפה נכיר יותר טוב , היא חייכה ואמרה לי בכיף .

נסענו לחוף הים ופתאום מה שהיה צריך להיות זיון ובום , נהפך לדייט נחמד .

מבלי לשים לב הגענו לשעה 23:00 מזמין חשבון ויוצאים לכיוון הרכב הגענו לרכב ואז היא שואלת אותי אז מה אתה מכיר מקום טוב להמשך הלילה ? עניתי לה חשבתי שאת מכירה פותחים את האפלקציית לחיפוש חדרים ומצאנו אחלה מקום על הים בעיר הזונות .

מתקשרים לוודא שיש מקום מקבלים אישור וקדימה דוהרים למיקום .

הגענו ומתחלים להתנשק כאילו אנחנו זוג של 3 שנים לפחות היא נתנה את ההרגשה של החברה / האישה פשוט נשיקות עדינות ונעימות .

תוך כדי אנחנו מתפשטים ונגלה לפניי שדיים 80 D מנותחים ויפים ממש הרגשה של חזה אמיתי .

מקלחת משותפת תוך כדי יורדת אוהבת למצוץ מוצצת כמו שמוצצים סוכריה על מקל.

סקס עדין וטוב בהתחלה ולאחר מכן סקס חזק אוהבת את כל התנוחות .

הבחורה פשוט אוהבת סקס ונותנת לך את הסקס של החברה בבית .

מראה :

גיל - 37 אבל נראת הרבה פחות

גובה -164.

משקל - אולי 62 או פחות אבל עסיסית .

לוק מולטי .

חזה - משופץ ויפה .

מנוע *- נקי ומריח טוב .

זמינות- 24-7 רק צריך לקבוע איתה מראש

אנאלי אין בשום פנים

אוהבת לרדת ואוהבת שיורדים לה .

זיון - אוהבת בהתחלה עדין ואח"כ היא מתפרעת

גמירה - תתפזר איפה שאתה רוצה

מחיר - 1200 לשעתיים כולל החדר 1000 לה ו 200 לחדר.

לסיכום: אחת המומלצות שלי

חברים לא לבקש מימני את המספר הבחורה לפעמים נפגשת ולפעמים שולחת חברה מגעילה מהתחת כמו שקרה פה לכמה חברים

אז ראשית אני מתנצל מעומק לבי על מה שקרה לאותם חברים ועל העוגמות נפש המכוערת שקרתה להם בגללי .

האמת שלי כנראה שיחק המזל עם הבחורה כי חשבתי לשבת איתה לקפה לפני המפגש אז זה אומר הרבה בכל מקרה אני מתנצל ומבקש אלפי סליחות אני אדאג לזה שהיא לא תשקר עוד אף אחד .

מי שירצה אני אצרף לו צילום מסך של השיחת ואטס אפ אחרונה אחרי שגיליתי ע"י שקע שזה מה שקרה

בכל מקרה בעקבות מה שקרה החלטתי לא להשתתף יותר בדיווחים ומהיום אני רק צל בפורום .

ושוב סליחה .
אכול ושתה כי מחר תמות

הנוכלת מחולון

6
אחלה דיווח מקווה שיום אחד גם אני ילמד
לדווח ולא רק להגיב יש רק בעיה אחת בתנאים שלה "נראה טוב" מי שנראה לה טוב יכול לקיים מפגש איתה ומי שלא אז היא שולחת אותו הבייתה? ובעיני אחת אני נראה טוב ובעיניי השניה אני קופיף בקיצור בעייתיקריצה

הנוכלת מחולון

7
[QUOTE=hanan2222]אחלה דיווח מקווה שיום אחד גם אני ילמד
לדווח ולא רק להגיב יש רק בעיה אחת בתנאים שלה "נראה טוב" מי שנראה לה טוב יכול לקיים מפגש איתה ומי שלא אז היא שולחת אותו הבייתה? ובעיני אחת אני נראה טוב ובעיניי השניה אני קופיף בקיצור בעייתיקריצה
[/QUOTE]

למה להגיע למצב שהיא "תשלח הביתה"...
ואנחנו נשלח אותה לפני אגב.......
בשלב החימום וההתכבות בוואטסאפ לא מעט מהן מבקשות תמונה..
יש לי תמיד כמה תמונות מוכנות של קופיף באמת שדומה לי (תחפש בפייסבוק תמצא מישהו+- תוריד ותשמור את התמונות) וברגע שהיא מבקשת שולח לה מהר בלי ויכוחים (וזה גם יוצר רושם של אמינות) וזהו..

אם לא נראה לגברת היא תחתוך את זה כבר בשלב הזה ותגיד
לך גבר תמשיך לטפס על עצים ולחפש בננות (הכל ממקרים אמיתיים....... סתם)

הצלחה חבר
ואל תשכח
אתה הלקוח
אתה המשלם
אתה נותן את הטון
לא היא...

הנוכלת מחולון

8
קיבלתי את המספר ניגשתי לגדול במילה אחת הנפילה הכי גדולה שהייתה לי עד עכשיו מכל הבחינות
בחיים לא שילמתי סכום כל כך גבוה על מישהי שמנה שלא מפסיקה לדבר על סמים שמנסה לסיים כל כך מהם פגישה גם במחיר של שקר שהיא אומרת שנגמרו השעתיים שבפועל עוד לא נגמרה שעה.
בחיים לא אחזור אליה וגם את השונאים שלי לא אשלח אליה.
שמרו נפשותיכם

הנוכלת מחולון

9
[QUOTE=shpitz]קיבלתי את המספר ניגשתי לגדול במילה אחת הנפילה הכי גדולה שהייתה לי עד עכשיו מכל הבחינות
בחיים לא שילמתי סכום כל כך גבוה על מישהי שמנה שלא מפסיקה לדבר על סמים שמנסה לסיים כל כך מהם פגישה גם במחיר של שקר שהיא אומרת שנגמרו השעתיים שבפועל עוד לא נגמרה שעה.
בחיים לא אחזור אליה וגם את השונאים שלי לא אשלח אליה.
שמרו נפשותיכם

[/QUOTE]

Wow Ouch

הנוכלת מחולון

10
שפיץ ידידי היקר צר לי עליך שזה מה שהרגשת אם היא התנהגה כך אז משהו פה לא מסתדר לי כי איתי זה היה בדיוק ההפך .

אבל אין זיון דומה למשנהו לכן קטוף כל הזדמנות . והפק לקחים מכל מפגש

לא התרשמת מימנה בשיחת טלפון או מהלוק שלה , קח את הרגלים ולך למה להמשיך ולסבול ?

אומרים סליחה לא מתאים מפרססים ונותנים לה פול גז מול העיניים .

אני אדאג לפצות אותך עם פרטית מהסרטים. דבר איתי בפרטי

אכול ושתה כי מחר תמות

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”