כ ויקי מהר ציון זהירות - סקס אדיר

ויקי מהר ציון זהירות

1
בשדרות הר ציון הגיעה בחורה בת 32 יפיפיה עבדה בעבר בבורסה ותחנת הדלק במנדרין ...מבקשת 100 שח ובחדר 150 שירות 10 מראה 10
הבעיה שהיא גרה ביפו עם חברה עם ערבי וכשהן לחוצות היא מנסה לעשות תרגיל
וכך התרגיל העוקץ שעשו לי לאחרונה ...לקחה אותי לבנין מאחורי שדרות הר ציון מאחורי בנק לאומי בקומה השלישית בלילה הורדתי הבגדים ואז היא עושה עצמה מחטטת בתיק שלה והעצם הוציאה מהמכנסיים שלי הארנק סחבה 500 שח השאירה 200 כאשר אני לא שם לב ...כי כבר בעבר הייתי איתה והבנתי לתומי שהיא תמימה וישרה
ובמדרגות מחכה החברה ולמטה החבר הערבי כך שאם הייתי משתולל הערבי היה מטפל בי ...האמת רק כשנכנסתי לרכב קלטתי מה קרה
לחברה קוראים מוניקה ולבחורה עצמה ויקי

ויקי מהר ציון זהירות

3
[QUOTE=מדווח המין]
קלאסי, ויקי הכייסת וחברתה מוניקה. צמד זונות /גנבות ותיקות מאוד. על פי דיווחים רבים כאן ויקי גונבת בכל הזדמנות, בלי קשר ללחץ כלשהו. לזונה הולכים ללא ארנק, רק עם מה שמצפים להוציא וכשמדובר בזונת רחוב, נרקומנית כבדה צריך להחביא במכונית את כל חפצי הערך. לא כולן גנבות, אבל הפירצה קוראת לגנב. אגב, חיפשו אותה בפורום והנה נתגלתה בכור מחצבתה, שדרות הר ציון.
רק אידי-אמין     לשעבר   ALEXXX

ויקי מהר ציון זהירות

5
הייתה תקופה לפני כמה שנים שהייתי מגיע אליהן די הרבה . גם אותי ויקי עקצה ב 200 שקל פעם אחת . שתיהן זונות רחוב וותיקות מאוד וכמובן נרקומניות כבדות .
אסור בשום אופן לקחת זונת רחוב לדירה בתחנה המרכזית הישנה . זה מתכון להסתבכות .
לדעתי הם די קרוב לסוף .

ויקי מהר ציון זהירות

6
[QUOTE=טירון ירוק]
לעולם !!!!!!!!!!!!!!!!! ארנק / טלפון / מחשב ושאר חפצי ערך נעולים בתא המטען או במקום אחר .
רק כסף בשביל השירות + טיפ בכיס

ראיתי פעם את הפרצוף של אחת שניסתה לחטט בכיסים ולא מצאה כלום - שווה יותר מהזיון עצמו :-)
[/QUOTE]

כמה אפשר לחזור ולהגיד ואנשים
ממשיכים לנהוג כתיירים..

לא ילמדו מהראש ילמדו מהכיס...

ויקי מהר ציון זהירות

9
הגעתי אתמול לבוש שונה עם קפוצון לא זיהת אותי נכנסה לרכב ...אמרתי בואי לחדר
נסענו לאואזיס בקשה 150 ...חשבהשסלחתי לה על הגניבה
עבר חצי שעה אמרה ממהרת אמרתי אין בעיה אוסיף לך עוד 150 ו3 אקטים הסכימה
אחרי כשעה ורבע הייתי עייף למרות המאסג ...אמרתי לה אתן לך עוד 200 אם תהיי עוד שעה ותעשי לי מציצות זיונים ומאסג טוב וגם טיפ אתן לך....
בקשה הכסף אמרתי ברכב נמצא הכסף ...כשניסת להיכנס לרכב נעלתי הדלתות ואמרתי מבד לחריץ החלון
"ויקי כייסת אותי ב500 אז אנחנו פיטים" היא היתה המומה עד בכיות ..התחננה שהיא בקריז ... אבל נסעתי ועשיתי לה תנועה מגונה
גם אני יודע לעקוץ קריצה

ויקי מהר ציון זהירות

10
ויקי הכייסת לא מראה עצמה ברחוב הרבה ,אבל עובדת מהנייד עם לקוחות אלו שעוד לא גילו את מעשה הכייסות או שלא איכפת להם
היא עובדת באזור הקוקסינליות מאחורי בנק לאומי בבנינים למעלה
היא חוששת מאלו שעקצה ולכן עובדת בסתר
היא אומנם יפה מאד לטעמי ( בפנים בשיער בגוף בשירות במחיר הזול בלי לחץ ) אבל ...אף גבר לא אוהב שבחורה גונבת אותו אולי גבר מאזוכיסט !
קחו בחשבון שבאזור העבודה שלה יש את החברים ( ערבים או ערסים החיים על חשבונה או איתה בדירה ) או הסוחר סמים ששומר עליה ..וכשיש גניבה או עקיצה אתם בבעיה
לכן אם בחרתם ללכת עם ויקי רק בחדר מסודר ולא באזור העבודה שלה ( מאחורי בנק לאומי) והמכנסיים רחוק מהישג ידיה
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”