כ ג'ניה ממתק רוסי טעים ללילות הקרים :) - סקס אדיר

ג'ניה ממתק רוסי טעים ללילות הקרים :)

1
בג'ניה נתקלתי באתר ממבה,תמונת פרופיל בבגד ים ורוד שמצאה חן בעיניי מאוד Tongue
פניתי אליה שואל אם אפשר להיפגש אומרת כן תמורת תמיכה,סבבה שאלתי אם יש
וואטסאפ שלחה מספר עברנו לדבר שם אומרת שרוצה 1000 ש"ח למפגש של כמה
שעות,אמרתי לה לי מספיקה שעה סגרנו על 500 ש"ח.
קובעים להיפגש בבן גוריון בטיילת מגיעה משם הולכים דרך קצרה עד לדירה שיש לי
בקרבת מקום,בדרך מדברים,מכירים,אנגלית סבירה יש לה,פנים נאות,גוף מעולה.
היא נראית מאוד ביישנית,ילדה טובה סטייל הבת של השכן,אז ממש לא ידעתי למה
לצפות.מגיעים לדירה קצת שתיה,מדברים והיא מציעה שנתקלח ביחד משהו שאני מת
עליו,מתפשטת אכן גוף יפה מאוד,טוסיק משגע,רגליים יפות,חזה לא קיים הבחורה שטוחה
אז לכל חובבי הציצי תעברו הלאה חחח מתקלחים ביחד היא מסבנת אותי,את שמוליק היטב,
מנשק אותה קלות היא לא מתנשקת רק ברפרוף על השפתיים,מסובב אותה ומתחיל לשפשף
את הזין על הטוסיק המשגע שלה,מתחיל לרדת לה במקלחת,מלקק את הכוס היא נאנחת
ונהנית אחרי כמה דקות עוברים למיטה.
ומשם כל תדמית הילדה הטובה משתנה והיא ממש מתחילה להתפרע,מתחילים במזמוזים,
היא מוצצת לי,המציצה מקונדמת סבירה לא להיט,אחרי זה מזיין אותה בדוגי תוך כדי שהיא
מאוננת לעצמה בטירוף חוויה אמיתית אחרי כמה דקות גומר.
נשכבים,מתחבקים אני מציע לה מסאז,מביא שמן ומתחיל לעסות אותה בכל הגוף בעיקר את
החלקים האינטימיים צחוק
הופך אותה ומעסה את החזה המעט שיש חח יורד לכוס ואז היא לוקחת לי את היד ומתחילה
לאונן עם היד שלי בקצב הולך ומתגבר,הבחורה ממש משתוללת ונהנית מזה שזה ממש
חוויה לראות,כמה דקות ככה עד שהיא גומרת,שוב מלבישה קונדום,מציצה וזיון במיסיונרי
תוך כדי שהיא שוב מאוננת לעצמה,ממש גומרת סדרתית הבחורה,אחרי זיון של כמה
דקות מוריד את הקונדום ומשפריץ לה על הבטן מוחא כפייה
נשכב מותש,מרוקן ומרוצה,מתקלחים, ונפרד ממנה לדרכה בחיבוק ונשיקה Hug
בזאת מסתיימת אחלה חוויה עם בחורה מתוקה מתוקה שבמבט ראשון נראית ביישנית
ותמימה אבל ממש נמרה במיטה,אני נהניתי מאוד מכל רגע.
נא לא לבקש ממני טלפון כי לא קיבלתי אישור ממנה להעביר תפנו אליה בממבה
ת.ז. 1753209114.
אמרה שנשארת בארץ עוד כעשרה ימים אני ממליץ מאוד אצבע למעלה

4
כל אחד והטעם שלו בסקס.
אני למשל לא נעול על טיפוס מסויים של אשה. דווקא אוהב לגוון. לפעמים קצת רזה, לפעמים קצת מלאה, לפעמים קצת גבוהה, לפעמים קצת נמוכה (הכל ללא קיצוניות). לפעמים בהירה ולפעמים שחרחורת.
אבל, אני בברור מעדיף נשים שלא נראות זונות מקצועיות. אפילו שהן כן זונות מקצועיות, אני רוצה שהבחורה/אשה שאני נפגש איתה לא תהיה דומה לזונה מקצועית מבחינה חיצונית.

הנה הכרתי באתר הכתום את ג'ניה, בת 24 ת.ז. mb1753209114
נמצאת בבת ים, אין לה מקום להיפגש. שלחה לי את מספר הטלפון שלה. הצעתי 500 והסכימה מיד. אני אף פעם לא משלם יותר מ500, והפעם אם אני רוצה להיפגש איתה אני צריך לשלם גם על המקום. אבל הרגשתי שזו בחורה שווה. כמה וכמה סימנים בשיחה הראו לי שהיא לא זונה מקצועית.

חרגתי מהרגלי אספתי אותה בבת ים ולקחתי אותה למלונית בחולון.
באתר הכתום יש לה תמונות אמיתיות לגמרי. בחורה גבוהה אבל לא יותר מידי, בערך 175. רגליים ארוכות ארוכות ויפות יפות (הגיעה במכנסיים קצרות קצרות)!
פנים חמודות! שפתיים מתוקות מתוקות. בכל הגוף אין טיפה של סילוקון או זיוף אחר. שדיים קטנות עם פטמות יפות בולטות. תחת יפיפה!!! ממש 10+++. תחת מדהים!

כפי שהרגשתי היא לא זונה מקצועית (כבר ראיתי את זה כאשר היא הייתה מבויישת ונבוכה כאשר נכנסה אלי לאוטו. תוך כדי נסיעה השקעתי בשיחת חולין נעימה בשביל שתרגיש בנוח. וזה עזר). לדבריה במוסקבה, עיר מגוריה, היא לא עוסקת בזה. היא ועוד כמה חברה צעירים הקימו שם עסק ועדיין לא כל כך רואים רווחים מעסק זה, אם כי מקווים שיהיו בעתיד. הגיע לארץ לנפוש, לבלות ומעט להרוויח.

נשיקות חמות, נגיעות, חיבוקים. כולה מתוקה ונעימה. הפשטנו זה את זו והלכנו למקלחת. אח"כ למיטה. היא מאוד חרמנית. בקשה ואעשה לה ביד. אוהבת כשנוגעים לה שם. אומרת שכל בוקר היא מאוננת (!) ומתה על זה. והיום לא עשתה את זה עדיין. עשיתי לה ביד, והיא גם עשתה לעצמה. אח"כ ירדתי לה במשך זמן ארוך. היא מוצצת ללא חליפה נעים ויחסית עמוק, אבל לא עמוק ממש כמו שעושה זונה מקצועית. מוצצת טוב ומלקקת. זיון נחמד מאוד. בכל התנוחות, במשך זמן ארוך. אני למעלה, היא למעלה, על הצד, בדוגי (אמרה שזו התנוחה שהיא הכי אוהבת). אומר שוב: יש לה תחת מדהים ושילוב של תחת כזה עם רגליים ארוכות - ממש אגדה! התחלתי בזהירות ובעדינות וסיימתי חזק כאשר כל המיטה רועדת. הבחורה מרטיבה בכמויות, גונחת וממלמלת. לא מזייפת. רואים שהכל אוטנטי.

אחרי הזיון הראשון שוב מקלחת משותפת, קצת משקה ופרות, קצת שיחה, ואח"כ עיסוי לי ממנה (עיסוי היא לא יודעת לעשות! אבל משתדלת) ועיסוי לה ממני.
וסיבוב שני. סה"כ הייתי איתה כשעתיים. שעתיים עם בחורה ממש ממש סקסית וממש ממש חיובית תמורת 620 ש"ח (500 לה, ועל מלונית שלמתי 120) זה נראה לי סביר בשביל פעם אחת.

אנאלי אין. גמירה בפה אין. יש זיון עם בחורה שאולי נקראת כאן בפורום "זונה בכאילו". היא אוהבת לגוון בגברים. אוהבת סקס. אוהבת גם קצת להרוויח כסף קל (ומי לא אוהב את זה?!) אבל חיה בדרך כלל חיים נורמטיביים.
והעיקר - היא נראית כמו סטודנטית, מהמחזור באוניברסיטה, כזאת שכיף ללכת איתה לדיסקוטק ואח"כ להתנשק על הספסל בפארק. לא נראית זונה!

היא בארץ כבר כחודש. תשאר עוד שבוע-שבועיים (עדיין לא בטוחה). ניתן ליצור איתה קשר באתר הכתום. כתבתי למעלה את המספר שלה שם. יש לי את הטלפון שלה, אבל במקרה הזה לא נכון לדעתי לחלק אותו. כל אחד שרוצה שיפנה אליה ישירות באתר הכתום. היא נפגשת עם אחד-שנים ביום. ולדבריה, באמצעות התכתבות "מסננת את הפסיכים". לכן מי שרוצה לפגוש אותה שיכתוב לה ישירות ויעבור את הסינון. תאמינו לי שזה לא קשה ולא צריך לכתוב הרבה.
מתקשרת באנגלית קלה וברוסית (למי שלא יודע יכול להיעזר בגוגל, כי, כמו שאמרתי, לא צריך לכתוב לה מגילות ושירים. רק הצעה פשוטה ונורמלית להיפגש, להכיר ולבלות ביחד, ושהיא תקבל מתנה ושאתה בחור נחמד וג'נטלמן).

בהצלחה לכולם!

6
pixsar היקר!
אולי אני יותר תמים ממך. אבל העיקר הרי לא להיכנס לה לנשמה ולבחון את האישיות של הבחורה. אנחנו לא עוסקים כאן בווידוי עבורה.

האם שמת לב שכל התיאורים שלנו הם ממש אותו דבר? תיאור מראה זהה, תיאור ביצועים שלה זהה, תיאור העדפות שלה במיטה זהה. וגם הרושם החיצוני של המראה הביישני זהה!
ולכך בדיוק נועד הפורום! זה מלמד שהתיאור הוא אמיתי! ושזה המצב עם הבחורה הזאת בדרך כלל.

ולגבי ההעדפות שלי, אני הרי כתבתי "אפילו שהן כן זונות מקצועיות, אני רוצה שהבחורה/אשה שאני נפגש איתה לא תהיה דומה לזונה מקצועית מבחינה חיצונית".
וכך אכן המצב!

ההבדל היחיד, שלי היא מצצה וליקקה בלי כל בעיה ללא קונדום, ושהתה איתי יותר זמן באותו המחיר. אבל נראה שזה תלוי בכימיה וגם זה שאני דובר רוסיה משפיע לטובה על ההתחברות.

7
ויקטור ,
אני מסכים איתך בלאט אבל היא לא יותר מ 165
גם אני נפגשתי איתה וגם אני מדבר רוסית
אחלה שירות . תחת מהסרטים אין ציצי אבל פיתמות מתוקות במבה כמו בוטן
שילמתי לה מחיר כמוך היא מאוננת חופשי ואוהב למצוץ
שאלתי אם רוצה פופה אמרה שכואב לה ולא התעקשתי הייתי יכול אם עוד שטר של לאה גולדברג

שלכם
אלכס
רק רוסיות בלאט
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”