שולום עליכם,
בתקופה בה מדווחים בעיקר על תאגידים ופחות על פרטיות, הייתה לי כוונה טובה לשכב על הגדר כדי להביא דיווח על פרטיות שלא ניגשו אליהן בגישה נכונה ושהן מעולות.
גם אני לפעמים רואה תמונות של בחורות שאם אני אוהב אני מתחיל במלאכת השקרים העצמיים. אני לא מודע לזה באותו הרגע, אבל בפועל זה מה שקורה.
איזה שקרים? אתם יודעים איזה. ראיתי את התגובות של חלק מהחברים כאן על סוניה ומרגו שהן זונות באופי ולא במקצוע, וגם אני מכרתי לעצמי - לך זה לא יקרה.
אתה נראה טוב, אתה תהיה נחמד, תיתן טיפ, הכל טוב.
חמוש בשקרים וטלפון מבצעי פצחתי בקשר עם הנוכלות. אני לא אסתיר את כוונתי כאן: אני רוצה לקבור את עתידן הזנותי בישראל! או לכל הפחות בבית הזה.
מדובר בזוג נשים שפלות שלא רואות אנשים ממטר!!!
מאיפה להתחיל...
1. קבענו לשעה מסויימת, יצאתי שעה לפני כן מהעבודה במיוחד כדי להתקלח, ופתאום עשר דקות לפני הן אומרות לי שאי אפשר היום.
ועשו את זה גם תוך כדי דיבור מההה זההה מסריח ומתנשא...
2. שעה אחרי השעה שאמרו שאי אפשר הן פנו אליי מטלפון אחר ואמרו שכן אפשר. הייתי כבר מקולח וחרמן אז אמרתי יאללה זורם.
3. הגעתי והמתנתי להן חצי שעה בחוץ!! מילא אם הייתי מדמיין שהן מתקלחות, או אפילו שהן מתעכבות עם לקוח אחר בינתיים, ניחא. כבר איכשהו השלמתי עם זה שהן זבל של בנות-אדם ואמרתי לעצמי תן רק לפרוק את השק.
4. אבל לא! פתאום אני קולט את סוניה השמנה מוציאה את הכלב מול הפנים שלי (היא גרה בבניין הסמוך)... וחוזרת רק אחרי רבע שעה בכיף שלה.
5. בסוף רק סוניה באה. בלי מרגו. הזבל שיפשפה ברגע האחרון - פעם שנייה באותו יום!!
6. סוניה מגיעה אליי מסריחה מהטיול עם הכלב, ריח בידיים של כלב, הבגדים מכנס קצר דגמחי כזה וחולצת טי-שירט בקיצור בגדים לא מפתים בשיט, ובלי איפור בלי בושם כלום.
אגב, גם אם אני מנסה לבודד את רכיב הכעס שלי עליה, את הדבר הבא אני אומר בקטע אובייקטיבי: בתמונות היא פצצה ויפה ומטורפת אבל במציאות פני סוס גסות שהזכירו לי את חאל דרוגו או איזשהו אינדיאני חזק אחר. היא גם רחבה באגן כמו מרכבה 4. יש עליה גם שומן עודף לא מועט אבל לא הייתי אומר שהשומנים הופכים אותה לשמנה כי זה לא זה. אני מעדיף שומנים מאשר רוחב תחת כל כך אדיר. חזה היא אומרת שהיא במידה 7 אבל להערכתי זה מידה או שתיים פחות, וזה הופך את החזה לפרופורציונלי לגוף הגס (בד"כ מה שהופך חזה גדול ליפה הוא שזה מרגיש קצת לא פרופורציונלי ביחס לגוף וגדול מהגוף). בקיצור הכל שקר ויחס חרא. ממש ככה.
ואני מכבד טעם לשמנות! שלא יתפרש אחרת! העניין הוא שהיא לרגע לא אומרת על עצמה שהיא מלאה או משהו כזה ובתמונות לא מבינים עד כמה היא גדולה (אגב בטרו-קולר בצורה לא מפתיעה קוראים לה "סוניה גדולה").
7. שיא החוצפה.... היא עוד רצתה שאני ארד לה! בהתחלה ניסיתי להתחמק יפה ואמרתי אני אעשה לך קצת מסאז' מחרמן או ניסיתי להתעקש שתמשיך למצוץ אבל היא התעקשה שאני ארד לה כדי שנתקדם. קלטתי שהאקט אשכרה נעצר אז כבר פתחתי הכל אמרתי לה תקשיבי יש גבול את באה לא מקולחת וקצת מזיעה עם ריח של כלב ואת רוצה שאני ארד לך? היא קמה התלבשה ואמרה שאם אני לא אצא היא תזמין איזה בוריס שיוציא אותי בחתיכות. לא היה לי כוח לסרטים אז עזבתי את ה600 שקל שם והלכתי. הרגשתי כל כך מושפל ומופסד... שהלוואי שיכולתי עכשיו לשלם עוד 600 כדי שמישהו יעשה לי מחיקת זכרון כמו בסרט גברים בשחור.
והקטע העצוב הוא שהייתי כל כך נחמד ומושלם... כל הזמן הזה. יש לי צילומי מסך שאני אתבייש להציג אותם אבל אני אציג אותם בכל זאת אם יש פה מישהו שמפקפק בדבריי ואיכשהו עדיין מתלבט אם להתקשר אליהן ולקבוע. החוצפה שבדיבור שלהן לעומת היחס המושלם שהן קיבלו ממני פשוט לא נותן מנוחה לאגו. מרגיש כל כך אידיוט. אני כותב פה חוו'ד רעה ופוגע להן בפרנסה (ושלם עם זה במאה אחוז) אבל זה כלום לעומת מה שהיה בא לי לעשות להן בידיים באותו הרגע.
בקיצור, שאף דביל שירים טלפון לצמד הזה לא יגיד אחר כך לא ידעתי, לא שמעתי, הייתי בחו"ל...
ש ו מ ר נ פ ש ו י ר ח ק !
אפשר וראוי להערצה לשכב על הגדר, אבל ללכת **נגד** המלצה בפורום?? די, זה הספיק לי.
Never again