למדתי המון מהפורום , אזרתי אומץ - מצאתי מודעה שלה בטיינדר קוראת לעצמה יאסיי . ליידי בוי מתאילנד. מקבלת ברחוב מנחם בגין בת אביב . דירת סטודיו נחמדה.
שלחתי הודעה ענתה ישר , דרשה 400 שקל. אני יודע שזה הרבה וראיתי בפורם שאפשר להתמקח (בכל אופן הפעם הראשונה החלטתי לזרום עם זה רק ביקשתי גם גמירה שלה ( היא הסכימה אבל טענה שיהיה לה קשה לגמור שאקח זאת בחשבון)
היתה קצת לוחצת בוואטס אפ - כאילו יאללה כבר מתי אתה מגיע . הגעתי לאחר שעה והופתעתי לטובה. נראת טוב מאוד , פנים נשיות מאוד חזה חמוד סיליקון. וזין קטן מאוד 10 ס"מ במצב זקוף. (אבל זה התאים לי מאוד שכן כמו שאמרתי פעם ראשונה שלי) הייתי בלחץ אטומי אבל היא היתה ממש ממש נחמדה הביאה לי מים , ופשוט הלכה איתי עם הקצב שלי , זרמה איתי לכל מה שביקשתי (הופתעתי מאוד - כל הזמן אני קורא בפורום שאין תודעת שרות בתחום הזה, אבל היא היתה ממש ממש מקסימה וסבלנית)
כמו שהיא אמרה היא פשוט לא הצליחה לגמור למרות כל הנסיונות שלה (באמת התאמצה) אמרתי לה לא נורא , אני אוותר על זה .
מהמציצה שלה קצת התאכזבתי לא הכניסה עד הסוף , אבל לא היתה לה בעיה שאגמור לה על הפנים, היא פשוט כייווצה את השפתיים שלא יכנס משהו.
סיכום: אסתתיות 9 -
מראה נשי - 9
זין קטן לא יודע לתת ציון אבל בגלל הקושי לגמור אתן לה 7
מחיר קצת יקר 400 (אני יודע שאני פרייאר אבל....
בכל אופן זו היתה טבילת
סבלנית לא לוחצת לא ממהרת - 10