כ דיווח הפעם הראשונה עם ליידי בוי - סקס אדיר

דיווח הפעם הראשונה עם ליידי בוי

1
סוף סוף הפעם הראשונה שלי בהתנסות בעולם הזה. החלטתי שאת הפעם הראשונה אעשה עם ליידי בוי יותר מתאים לי המראה האסייתי.
למדתי המון מהפורום , אזרתי אומץ - מצאתי מודעה שלה בטיינדר קוראת לעצמה יאסיי . ליידי בוי מתאילנד. מקבלת ברחוב מנחם בגין בת אביב . דירת סטודיו נחמדה.
שלחתי הודעה ענתה ישר , דרשה 400 שקל. אני יודע שזה הרבה וראיתי בפורם שאפשר להתמקח (בכל אופן הפעם הראשונה החלטתי לזרום עם זה רק ביקשתי גם גמירה שלה ( היא הסכימה אבל טענה שיהיה לה קשה לגמור שאקח זאת בחשבון)
היתה קצת לוחצת בוואטס אפ - כאילו יאללה כבר מתי אתה מגיע . הגעתי לאחר שעה והופתעתי לטובה. נראת טוב מאוד , פנים נשיות מאוד חזה חמוד סיליקון. וזין קטן מאוד 10 ס"מ במצב זקוף. (אבל זה התאים לי מאוד שכן כמו שאמרתי פעם ראשונה שלי) הייתי בלחץ אטומי אבל היא היתה ממש ממש נחמדה הביאה לי מים , ופשוט הלכה איתי עם הקצב שלי , זרמה איתי לכל מה שביקשתי (הופתעתי מאוד - כל הזמן אני קורא בפורום שאין תודעת שרות בתחום הזה, אבל היא היתה ממש ממש מקסימה וסבלנית)
כמו שהיא אמרה היא פשוט לא הצליחה לגמור למרות כל הנסיונות שלה (באמת התאמצה) אמרתי לה לא נורא , אני אוותר על זה .
מהמציצה שלה קצת התאכזבתי לא הכניסה עד הסוף , אבל לא היתה לה בעיה שאגמור לה על הפנים, היא פשוט כייווצה את השפתיים שלא יכנס משהו.

סיכום: אסתתיות 9 -
מראה נשי - 9
זין קטן לא יודע לתת ציון אבל בגלל הקושי לגמור אתן לה 7
מחיר קצת יקר 400 (אני יודע שאני פרייאר אבל....
בכל אופן זו היתה טבילת
סבלנית לא לוחצת לא ממהרת - 10

6
[QUOTE=דוביגל]פעם שעברה שלה בארץ דיברתי איתה בןוטסאפ ולא התרשמתי לטובה מהשיחה אז החלטתי לא להיפגש איתה...
שלח לי בבקשה את המספר שלה בפרטי אולי אקפוץ הפעם
[/QUOTE]

לא הפסדת הרבה כי היא לא להיט למרות שזה 400 ש"ח אתה מקבל החורה קצת לה לה לנד די זורמת אבל לא אטרקטיבית חיצונית.
די מלאה חצקונים כאלו גם בגוף פנים מאד גבריות יחסית לתמונות.
ב 200 גג 300 ש"ח לפורקן חריג לא מעבר לצערי וחבל
עידכון מחבר שביקר אתמול אז לטענתו אין כמעט לסימנים של חצקונים בפנים בכלל אין לטענתו
טוען שלמרות שאינה אקטבית ללא נתונים למטה שיכולים להלהיב היא זורמת מאד מאד נשית חזה ממש מרשים ישבנים בולטים
מאד סבלנית והיה אצלה למעלה משעה וסהכ שווה מאד את מה שדורשת.

שוב מציין זה ממה שהוא סיפר לי ככה שאולי שווה למי שרוצה לבדוק אני אישית לא מנסיון העבר איתה אבל לכו תדעו

7
הייתי ואני מסכים אם כל מילה של אבי,
מדובר על ילידת תאילנד שגרה בסין
ואני לא מסכים אם מה שיוריד כתב,אין לה חצקונים אבל יש לה כתמים על העור נראה כמו כתמי שיזוף,
גולת הכותרת זה היחס המדהים שלה ושהיא נראית 100 אחוז אישה,
אני הייתי אצלה שעתיים וחצי,
לא מסכימה להעביר טל שלה כי היא מסננת חופרים שמנסים להוריד במחיר,
אבל עבדכם הנאמן פתח לה כרטיס בכתום mb1754878881 התמונות אמיתיות אני בחרתיצחוק
לסיכום,מי שיש פנטזיה עם ליידיבוי יפה כמו בסרטים,ולמי שנמאס מהתקתניות הישראליות היא הכתובת.
תהנו

9
[QUOTE=goni]הייתי ואני מסכים אם כל מילה של אבי,
מדובר על ילידת תאילנד שגרה בסין
ואני לא מסכים אם מה שיוריד כתב,אין לה חצקונים אבל יש לה כתמים על העור נראה כמו כתמי שיזוף,
גולת הכותרת זה היחס המדהים שלה ושהיא נראית 100 אחוז אישה,
אני הייתי אצלה שעתיים וחצי,
לא מסכימה להעביר טל שלה כי היא מסננת חופרים שמנסים להוריד במחיר,
אבל עבדכם הנאמן פתח לה כרטיס בכתום mb1754878881 התמונות אמיתיות אני בחרתיצחוק
לסיכום,מי שיש פנטזיה עם ליידיבוי יפה כמו בסרטים,ולמי שנמאס מהתקתניות הישראליות היא הכתובת.
תהנו
[/QUOTE]

תקרא מה כתבתי בעריכה

10
טוב תקשיבו טוב חברים.. אני אומנם לא מרבה לדווח אבל כאן ישנה חובה על הדיווח.
שכן נאמר.. כל המציל נפש אחת !!! שימו לב :

הגעתי בהמלצת הפוסט המשונה הזה לבחורה התאילנדית (נראית הפוכה לגמרי מהתמונות), לאחר וויכוח קטנטן - לא ירדה מה400 כולל גמירה, לא היתה מוכנה לשמוע, למרות כל הטריקים של "אני יהיה לקוח קבוע שלך" וכו'

מהרגע שנכנסתי בדלת - פרצוף תחת (הגעתי באיזור 13:30), שום תודעת שירות ושום יחס כמו שמסופר כאן בפוסט.
ולא, לא תפסתי אותה על יום רע.. אני כבר יודע להבחין מתי מתרחשת נפילה.
ביקשתי לעשות מקלחת קצרה, נכנסתי ומה אני מוצא ?! הפתעה ! גוש חרא בשירותים ! אשכרה דפקה חרבון שניה לפני שנכנסתי.
מפה כבר יצאתי סאדיסט שהמשכתי ולא יצאתי באותו הרגע, אבל כמובן לוקח על עצמי אשמה מלאה, שכן חיפשתי מראה אסייתי עם זין קטן ורציתי עד כדי כך את החוויה.
בהתחלה אמרתי לעצמי.. להה.. זה לא שלה, בטח אני השני או השלישי היום ומישהו אחר דפק כאן את החבילה, אז שאלתי אותה אם אני הראשון היום ואכן וקיבלתי תשובה חיובית שאני הראשון !
מבחינת המראה שלה - גרוע ביותר, גברית מאוד, נאמר כאן שיש לה חצ'קונים - חצ'קונים זאת לא מילה ! הבחורה מפוצצת בחצ'קונים וכתמי עור דוחים שרק מפחידים מלהסתכל עליהם ולנסות להבין מה קורה עם הבחורה הזאת.

נכנסים למיטה ואני מוודא שהבחורה אכן גומרת וגם אקטיבית, וכאן היא עונה ואני מגלה (כמובן אחרי שלקחה את הכסף) - שלא בטוח תגמור, ושבטח לא אקטיבית.
ברגע הזה כבר נדלקה לי הנורת "עוף מפה עכשיו", ולאחר ויכוח קצרצר, רצתה להתפשר על 200 כדי שאשאר רק לזיין אותה (ושתבינו, כל הזמן הזה רק רץ לי בראש הגוש חרא שראיתי דקה לפני ושאין מצב שאני מכניס את הזין שלי לתחת הזה עכשיו)
הסברתי לה שהייתה כאן אי הבנה, והייתי בטוח שהיא גם אקטיבית - מאותו הרגע הבחורה פשוט נהייתה דוחה, דיברה בצורה הכי מגעילה שיש ופשוט העיפה אותי משם.
שאלה אם זה מה שמדברים עליה בפורום, עניתי לה שכן ומכאן היא מסרה לכולכם ללכת להזדיין, ושהיא לא הולכת לזיין אף אחד בתחת בחיים.

בקצרה וממש רק על רצה הלשון - אמרה שאני חוצפן על זה שהערתי אותה ושהיא "התארגנה" במיוחד לכבודי , לכן לא מחזירה לי את ה200 מתוך ה400 שנתתי לה.
הצעתי 100 בשביל בכל זאת לנסות לסיים בטוב, והיא בחרה פשוט להעיף אותי משם.

חברים יקרים, בואו נפעיל את כוחו של הפורום הזה - פשוט להתרחק מהבחורה הזאת !!!!!!!!! אין מילה אחרת שמתארת ! יחס חרא, נראית חרא ! ועוד תופסת תחת !!!!
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”