כ New hot baby - mila מהאתר הלבן - סקס אדיר

New hot baby - mila מהאתר הלבן

1
שבוע טוב לכולם !
אז ככה לפניי כמה ימים נחתו בארצנו 2 חברות מרוסיה הקרה )
Mila- בחורה צעירה אני מניח סביב גיל 26-28
נראת נהדר , רזה סקיני לאוהבי הג'אנר, גוף נקי ונעים למגע .
גובה 160 גג
חזה מסולקן ומעוצב יפה מאוד
ישנו סימן קטן של ניתוח הדומה לניתוח קייסרי בתחתית הבטן אך נאמר כי לסימן אין שום קשר ללידה .
פנים יפות של דוגמנית שיניים לבנות נקיות וחיוך כובש
בית כנסת אומנם עם משקופים נראים לעין אך צר פחות או יותר .

התפריט פשוטו כמשמעו :
מציצה עם קונדום ( היתכן ומותר בלי לא התעניינתי ) מציצה מושקעת שואב אבק boch
זיון בין המוצלחים בכל התנוחות בלי תלונות , ניתן לשבור קירות שכפטל צבע גבס
לא התעניינתי לגביי חריגים כגון אנאלי וגמירות באזורים שונים .
אך לפי דעתי באזור האנאלי לא עבר מעולם שום דבר מלבד אוכל משועבד בקיבה .

חשוב לציין שהתמונות שהיא שולחת אומנם לא שלה אך בהחלט מתארות משהו דומה למציאות . היתכן כי במציאות היא לא מאופרת ולא שזופה וקצת יותר קטנה בגודל .. לגמריי הבת היפה של השכן .

נמצאת בתל אביב בדירה נקייה ומושקעת
דורשת 550 לשעה ו400 לחצי שעה למרות שאני מאמין שאפשר לנהל משא ומתן לגביי המחיר .

כמו כן נמצאת בדירה הסמוכה חברה שלה שלפי דעתי נראת ממש חמודה , אני מאמין לפי המראה גיל 23 לא יותר . ( הבת דודה מצד הסבתא רבא שאתם פוגשים באירועים משפחתיים אז לא מעיזים לבצע מהלך בעקבות איסור מוחלט מההורים ) מושכת וביישנתית חמודה וצעירה

הטלפון נמצא באתר הלבן אך לפעמים המודעה נמחקת . לכל אשר מתקשה בחיפושים מוזמן לפנות בפרטי ( בקשה לא להציף ואני מאמין שכולם יענו בהקדם למעט התצפיתנים אשר פתחו משתמש אך ורק בשביל לבקש את המספר )

כשהזין עומד השכל בתחת !

7
Chico תראה אחי נכון שהתמונות לא שלה בדיוק אבל הם לא רחוקות מהמציאות .. זה על בסיס אותו הסגנון .. היתכן כי אם היא הייתה פותחת את הדלת מאופרת עם חולצה לבנה צמודה ויותר שזופה הייתה חושב שהתמונות של אחותה שטיפה יותר גדולה ממנה במבנה גוף ונעשו על ידי צלם מיקצועי .. היא מספיק יפה ומושכת כדיי שלא תעשה אחורה פנה ברגע שהיא פותחת את הדלת ..
כשהזין עומד השכל בתחת !

9
היי,
ניסיתי לתאם איתה. בתמונות באמת נראית כוסית על אבל עכשיו שאתה אומר שזו לא באמת היא זה קצת מבאס.
בנוסף לא היתה מוכנה לרדת מ600 לשעה, וגם אין אנאלי.

איפה סטפני, שהיתה כוסית, צעירה, רזה, מקועקעת בטוב טעם, טנטלית צרה בטירוף ואשת שיחה וכל זה ב500. אחחחחחח

10
סתם שאלה... אם אני לא משתתף פעיל בפורום משמע אני פסול. שם לב שבודקים זמן חברות ומספר הודעות.
מספרים על ילד בן 4 שלא דיבר... ההורים המודאגים לקוח אותו לכל הרופאים והמומחים - הילד נשאר דג אילם. יום אחד לאחר אחרות ערב הילד אמר לאביו "אתה יכול לסגור את החלון קר לי" האב המאושר שאל בפליאה את הילד "איך זה שלא דיברת עד עכשיו? " ענה הילד " עד עכשיו לא היה צורך"
ערב טוב לכולם. ותיקים חדשים כותבי פוסטים ובוחני פוסטים
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”