כ אנה חדשה - סקס אדיר

אנה חדשה

2
אני כן נכנסתי. הלכתי לאנה לאחר הדאבל-בוקינג של מילה. היא נמצאת מרחק כ-10 דקות הליכה.
מסכים עם יונילאב לגבי המראה. התמונות שהיא מעלה אמיתיות, אם כי הייתי אומר שנעשה בהן פוטושופ או לחילופין היא שנים מעטות יותר מבוגרת. בתמונות נראה כאילו עור פנים מושלם ואילו במציאות קצת פחות ממושלם אם כי יפה מאוד.
גובה בערך 1.65, להערכתי בת 30 בערך. חזה בינוני. מגיעה מסנט פטרסבורג ותהיה כ-3 שבועות.
יש אפשרות לחצי שעה ב-300 בנוסף לשעה ב-500.
הלכתי על השעה ונהניתי יותר מדי מהביקור שזו גם הסיבה שלא פתחתי שרשור ולא אכתוב על מה שהיה.
הדיווח אינו מתאר שרותי מין. הכותב תורם מכספו לנזקקות. שפיך שנפלט מגופו עושה זאת על דעתו ונתרם למגבונים לחים.

אנה חדשה

4
הבחורה חזרה. מפרסמת באתר הלבן עם מספר 3425 בסוף מספר מודעה 246931
בביקור שעבר שלה כאן קבעתי איתה, הגעתי אך בכניסה קיבלתי טלפון דחוף מעבודה וביטלתי.
הכל נכון לגבי התמנות ואני אהבתי את המראה שלה לכן שמחתי לראות את המודעה שלה שוב.

היום היא מקבלת קרוב לים בידרה מסודרת וחמודה. לא מחולקת.
עלות 600 לשעה + 100 לאנאלי
בחרתי במסלול המלאה. היא לוקחת את יוזמה במיטה ומאוד זורמת. נשיקות צרפתיות,GFE, גרון עמוק, מלקקת ומוצצת ביצים, עושה רימינג מושקע, גמירה בפה באקט ראשון. חלק מהדברים אפילו לא ביקשתי. הייתי מופתע מאוד לטובה.
בסקס זרמה איתי לכל התנוחות גם באנאלי. נותנת קונטרות טובות, יודעת לזדיין טאווב. יש לה אור חלק ונעים, שידיים טבעיות עמדות יפה, טוסיק מאוודדד מזמין. היא חייכנית, בחורה אינטליגנטית ובחורה של שיחה (אני רוסי במקור), מבינה עניין בלענוג ולפנק גבר. עומדת על הזמנים. נותנת זמן מלא לא מלחיצה. אחר סקס ביקשה ממני אישור לענות בווטצאפ רק פעם אחד.
בקיצור בחורה שווה כל אגורה. רק תהיו אתה עדינים כי היא עדיין לא התרגלה למנטליות ישראלית החמה.))
היא עוזבת ב10 ליוני. על בטוח אחזור אלי שוב לפני.
אנה מומלצת בחום.

junk sex lover

אנה חדשה

10
לא זוכר מה היה שם. אבל היה איזה סיםור שמישהו כן אמר עלי שאני יחצן. שזה לא אמת בכלל. בתדירות שאני מבקר כאן זה לא משתלם לאף אחד.אז שמו אותי מתחת לפיקוח והורידו2 כוכבים שהיו לי. גם חסמו אותי בפטורום לגמרי. והעניין נשאר בבירור. אחר כך הנלה התחלפה אני עזבתי כאן לזמן מה. כחזרתי פתחו לי חסימה ונתנו לי אפשרות לדווח. לא התמקתי יותר מדי מה נסגר שם.
junk sex lover

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”