חלה ירידה לאחרונה מדאיגה בהיצע
אין כמעט בנות חדשות
הישנות חוזרות
אתר הלבן כל דפוקה רוצה 700 ש"ח מחיר התחלתי
המצב נעשה מאוד מדאיג
אולי אפקט החוק החדש
ירידה בהיצע עלייה במחירים
2לא מדויק............
מסריקה שעשיתי בימים האחרוניפ, כמעט כל הבחורות מהלבן דורשות 600
לחבילה של פעמיים , בלי רוורס, ורובן הגדול מסכימות להצעה נגדית
של 500.
לגבי היצע, ניראה לי שהוא סביר. בסיכום עם האתרים האחרים יש כמה עשרות
שמפרסמות. אין ממש יובש.
לגבי האיכות , אני לא יכול להעיד כי אני לא דוגם מספיק.....
מסריקה שעשיתי בימים האחרוניפ, כמעט כל הבחורות מהלבן דורשות 600
לחבילה של פעמיים , בלי רוורס, ורובן הגדול מסכימות להצעה נגדית
של 500.
לגבי היצע, ניראה לי שהוא סביר. בסיכום עם האתרים האחרים יש כמה עשרות
שמפרסמות. אין ממש יובש.
לגבי האיכות , אני לא יכול להעיד כי אני לא דוגם מספיק.....
3אני נוטה להסכים עם שניכם. מרבית הבנות שמגיעות לא מרשימות (בלשון המעטה) אבל כולן יזרמו עם 500 אם תתן הצעה נגדית.
אני מקווה שזה בגלל החגים - הן לא באות בשבוע-שבועיים האחרונים כי פסח זו תקופה פחות עמוסה בעבודהנראה מה יהיה אחרי...
5זה לא רק ירידה בהיצע , זו ירידה ברמת השירות של הבנות .
בעבר הייתם משלמים 500,600 ולרוב המציצה היתה חשופה , היום חלק גדול מהבנות החלו לבקש תוספות או לחלופין לא מוכנות למציצה חשופה ...
6זה נכון יש ירידה מדאיגה באיכות השירות
כם תאגיד וגם פרטיות
פחות יפות ויותר יקרות
שי יותר ויותר בנות שדורשות 800 ש"ח ואף 1,000 ש"ח בלי בושה.....
כם תאגיד וגם פרטיות
פחות יפות ויותר יקרות
שי יותר ויותר בנות שדורשות 800 ש"ח ואף 1,000 ש"ח בלי בושה.....
7אני מתעלק פה על ההודעות כי יש לי חוויה כלל לא נעימה שחוויתי השבוע, ואני רוצה להוסיף
יש איזה אחת מלעונה שהכרתי לפני שנתיים, (קצת אחרי שנחשפתי לגדולתו ומעלתו הרמה של האתר הלבן זצ"ל)
היא לא יפה ודי כונפה, ושמתי לב שגם דרשה מחיר סביר (אז) כמו300 לשעה, וגם ירדה ל200 או ל150 לחצי שעה, אני לא ממש זוכר במדוייק,
ומה שכן, כשהייתי אצלה בעבר , הטלפון שלה פשוט היה דממה, היא היתה לא אטרקטיבית בעליל, אחת שברוסיה או אוקראינה מאיפה שהיא לא באה, היא היתה צריכה להחזיר עודף מ-20 שקל למציצה ברחוב...
בקיצור, עבדכם, דגם אותה מס' פעמים, היה סבבה, מציצה חשופה, מתנשקת, לא מלחיצה, יחס ושירות ציון 10 במדד יחס-כסף, אבל משיכה, 0.
בקיצור בעקבות המצב הלחוץ הייתי אצלה שבוע שעבר, הטלפון שלה היה כל הזמן בממתינה, וגם לא יכלתי לקבוע מרגע לדודלי, יענו מהרגע להרגע, כי היא פתאום נהיית עסוקה, מה שקרה זה שפשוט אין בחורות, אז היא האופציה היחידה במחיר 500 שעכשיו היא דורשת, כמובן שאני עדיין נשאר במחיר הישן והטוב, 400,
אז כשבאתי היא היתה לא סבלנית, כשביקשתי שתעיף את החתול, היא לא הסכימה, התישבתי על המיטה רגוע והתחלתי להוריד נעליים, ביקשתי שוב שתעיף את החתול, או לפחות שתשים אותו שלא יתחיל להסתובב ולקפוץ על המיטה,
אז היא אמרה : "זה מה יש , אם לא מתאים לך תלך, יש עוד אלף כמוך"
ישר נדלק לי הקריז, אמרתי "טוב סבבה, יאללה ביי",
חזרתי הביתה והבאתי ביד על פורנו משובח. ושמתי את ה 400 שקל בקופת חיסכון,
יש איזה אחת מלעונה שהכרתי לפני שנתיים, (קצת אחרי שנחשפתי לגדולתו ומעלתו הרמה של האתר הלבן זצ"ל)
היא לא יפה ודי כונפה, ושמתי לב שגם דרשה מחיר סביר (אז) כמו300 לשעה, וגם ירדה ל200 או ל150 לחצי שעה, אני לא ממש זוכר במדוייק,
ומה שכן, כשהייתי אצלה בעבר , הטלפון שלה פשוט היה דממה, היא היתה לא אטרקטיבית בעליל, אחת שברוסיה או אוקראינה מאיפה שהיא לא באה, היא היתה צריכה להחזיר עודף מ-20 שקל למציצה ברחוב...
בקיצור, עבדכם, דגם אותה מס' פעמים, היה סבבה, מציצה חשופה, מתנשקת, לא מלחיצה, יחס ושירות ציון 10 במדד יחס-כסף, אבל משיכה, 0.
בקיצור בעקבות המצב הלחוץ הייתי אצלה שבוע שעבר, הטלפון שלה היה כל הזמן בממתינה, וגם לא יכלתי לקבוע מרגע לדודלי, יענו מהרגע להרגע, כי היא פתאום נהיית עסוקה, מה שקרה זה שפשוט אין בחורות, אז היא האופציה היחידה במחיר 500 שעכשיו היא דורשת, כמובן שאני עדיין נשאר במחיר הישן והטוב, 400,
אז כשבאתי היא היתה לא סבלנית, כשביקשתי שתעיף את החתול, היא לא הסכימה, התישבתי על המיטה רגוע והתחלתי להוריד נעליים, ביקשתי שוב שתעיף את החתול, או לפחות שתשים אותו שלא יתחיל להסתובב ולקפוץ על המיטה,
אז היא אמרה : "זה מה יש , אם לא מתאים לך תלך, יש עוד אלף כמוך"
ישר נדלק לי הקריז, אמרתי "טוב סבבה, יאללה ביי",
חזרתי הביתה והבאתי ביד על פורנו משובח. ושמתי את ה 400 שקל בקופת חיסכון,
9אומנם אני בסוג של גמילה אבל מידי פעם בודק את האתר הלבן, אף אחת לא גרמה לי אפילו לחשוב על לשבור את הגמילה ויותר מזה 600 שח מחיר מוגזם הלוואי והיה לנו את הכח להחזיר את ימים ה400₪
10צודק אבל אין מי שמעניין אותו , התאגידים בשלהם והחברה כאן משלמים גם 800 וגם ראיתי 1000 אז הם מוכנים לוותר על 1 שהשני מכניס להם בשביל 2