אי שם בליבה של העיר, בדירה חביבה נמצאת לה מאיה. מאיה מציעה לדעתי את החבילה המשתלמת ביותר כרגע באיזור, חבילה שלבטח לא תשאר כפי שהיא כעת מכיוון שהחברים פה ישחקו אותה עד דק, אז
... מהרו לדגום לפני שיגמר.
"מאיה"-
צעירה שבאה אלינו מסיביר הרחוקה, ברונטית בת כ28 עד 30. 1.65-1.67 על כ55 קילו.
מראה:6.5. גוף סבבה - צורת גיטרה, חזה בינוני מינוס. החיסרון היחיד הוא מעט שומן בבטן או עור עודף מלידה, יתר הגוף די חטוב וללא שומן (התוסיק אפילו שרירי משהו) ככה שזה עניין זמני הסיפור הזה בבטן. בכל מקרה לא נורא בכלל. המנוש סבבה, משאירה פס דק. הפנים חביבות ביותר - לא בר רפאלי אבל חמודה. לא מסוג מסובבות הראשים, אבל כל החבילה בכללותה - גוף, פרצוף, ציצי, תחת הם סבבה. הורדתי ניקוד כי אני מבית שמאי, חובב דוגמניות (לארה, דיאנה), עם חזה גדול ופני דוגמנית... והיא לא. אבל היא עדיין סבבה לגמרי, צעירה כוסית וכפי שתבינו בהמשך - ביצועיסטית.
עיסוי: 7. מעסה לא רעה בכלל! עבדה לי היטב על הגב, רגליים, שחמות. הכוונתי אותה לנקודות מסוימות שכאבו לי והיא ביצעה. החיסרון היחיד הוא משך הזמן, עיסתה נטו בין 10 ל15 דקות, הייתי רוצה יותר אבל החלקים האחרים השפיעו...
חלק אירוטי:9. וואו, ביצועיסטית אחושרמוטה. אני כחובב 2 הרפיות, כמובן הלכתי על החבילה הזו. הרפיה ראשונה - שאלה אם ידנית או אוראלית כמובן שהלכתי על האחרון, הלבישה כובעון והתחילה לשאוב כמו דייסון. הגמירה אותי תוך 5 דקות. לפני ההרפיה השנייה ליקקה, גנחה, עשתה בודי מושקע, הייתה סופר חושנית ומפנקת. ואז ההרפיה השנייה, שמה כובעון חדש. התחילה בשאיבה ואז שאלה אם אני רוצה דוגי או רגיל. כן רבותיי, יש פה מעסה שהבינה שתגמיר יותר מהר בפול סרוויס, ולכן תמחרה זאת בהתאם (ראו למטה בעלות תועלת). בחרתי בדוגי, נתנה אחלה קונטרות, תוסיק שובב ללא שומן ומעט שרירים ותוך 10 דקות התפוצצתי בכובעון, מקלחת והחוצה. תותחית.
ציון משוקלל סליק במדד ורד-לי-את-על-הזין-שלי: 8.5. 300 שקל ל40 דקות ברוטו! אני לא חובב דגימות בארץ (דוגם פול סרוויס רק איכותיות בfkk ) אבל הפעם לא יכלתי להתאפק. שימו לב- במחיר של 300 שח עבור 2 גמירות, הראשונה אוראלית והשני פינוק מלא, עם עיסוי סביר מאד ביניהן, מכוסית צעירה ושירותית (לא דוגמנית אמנם, פה זה לא צ'כיה או קייב), זו החבילה המשתלמת ביותר באיזור!
המספר והכתובת המלאים יימסרו כדלקמן. אני חושב שצריך להיות pecking order (חרמן123 אני יודע שאתה אימבציל, אז תגגלל את המונח) לפיו ההיררכיה צריכה להיות מוטת ביצועים ומתגמלת תרומה לפורום. לפיכך בחרתי למסור את הפרטים המלאים בדרך הזו:
1. לחברים וותיקים עם תרומה וכן למדווחים פעילים, הפרטים יימסרו באהבה ולאחר כבוד ללא תנאים.
2. לחברים חדשים או חברים קיימים שאינם תורמים או מדווחים, יימסרו הפרטים רק כנגד מספר/דיווח.
3. לחרמן123, שטרח לכנות אותי בשמות גנאי, טען שאני האוכל חינם הכי גדול כאן, והכפיש אותי במיני הבלים - לך תשב על קונוס או תתחיל להתאמן בלרדת לעצמך, כי ממני לא תקבל כלום.