רבים מהיראים לדבר ה' שאלוני והציפו את שולחני בשאלה הלכתית האם מותר לילך לצדיקה נוכריה/ האם עדיפה ישראלית שמצהירה על עצמה ששומרת טהרה כדת וכדין ולהינצל מדינא דשמיא.
ואגב אורחא וזאת למודעי כי שעות קבלת הקהל הינם 24/7 חינם אין כסף רק לברכה ועצה ישנו תעריף מסוים וכל ההכנסות קודש לזונות הצדיקות.
אז הבא להיטהר מסייעים בידו ומן שמיא זיכו אותי והאירו את עיני להבין את ההלכה הצרופה בנידון זה וברצוני לזכות את הרבים שלא יכשלו חלילה ולפקוח עיניהם ולאפוקי מדינא דמוטב שיהיו שוגגים ואל יהיו מזידים.
ובהאי לישנא אכתוב כאן בקצרה את פסק ההלכה שהשבתי לשואל החרד לדבר השם:
בס"ד
לסדר אחרי מות קדושים - אמור
אכן, לנידון דידן, ואגב אורחא, מאי הסלקא דעתך לילך לקדשות ישראליות הידועות בשירות הגרוע וכו'? ועוד לשלם עליהם מעל מחיר השוק? אבל נשאיר זאת בצד.
ויש לעיין בגופא דדינא האם זונה נאמנת באומרה "טהורה אני" והאם יש לה דין של "עד אחד נאמן באיסורים" וככל הנראה שלא. ומצד זה עדיפה גויה שהרי אין דיני טומאה וטהרה ונידה בגויה, ולפי"ז דו"ק היטב בכל גויה לבדוק עניין נוכריותה.
ועוד, למרות מה שנאמר שכרוכה אחריו ככלב לעוה"ב ודעת האריז"ל דדו"ק מיניה דלאו דווקא לעוה"ב אלא שחוזר בגלגול כלב
אזי, כל זה נאמר בביאה לשם הריון "העראה" וכדעת כל הפוסקים שכל האיסור הוא בלשם הריון, משא"כ בנידון דידן דמלביש "קונדום" בלע"ז דלכו"ע לא הוה ביאה ממש.
והדבר פשוט הוא ואין ספק כלל דעדיף לילך לבת ניכר מאשר לבת ישראל דחלים עליה דיני נידה.
ולמרות הכל חייב לבדוק הוא נוכריותה וגם להקפיד מעיקרא דדינא דהמעשה לא יהיה לשם הריון "העראה".
ולאחר שהקפיד על מה שאמרנו, אין עליו דין הבא על גויה וניצל מדין הגהנום ומגלגול של כלב, ואף אין חלים על הגויה דיני איסור נגיעה שהרי אין בה דיני טומאה וטהרה ועל כן מותר לו לעשות בה כל מה שירצה בכל התנוחות ובכל הצורות ומובטח לו שהוא בן העולם הבא.
שלום וכט"ס
"לך אכול בשמחה לחמך ושתה בטוב יינך כי כבר רצה האלוהים את מעשיך"
ואכן לזיכוי הרבים אני חושב שצריך לפרסם תשובה זו ברבים, בבתי כנסיות ובבתי מדרשות למען לא יכשלו עם ישראל בנידות וכריתות רח"ל.
ציצים ותורה ציצים עדיף. כך פסק מרן.
וראיה לדבר מאלעזר בן דורדיא שאין זונה שבעולם שלא בעל ולאחר מיתתו יצאה בת קול והכריזה עליו "רבי" אלעזר מזומן לחיי העולם הבא.