כ פסק הלכה - סקס אדיר

פסק הלכה

1
רבים מהיראים לדבר ה' שאלוני והציפו את שולחני בשאלה הלכתית האם מותר לילך לצדיקה נוכריה/ האם עדיפה ישראלית שמצהירה על עצמה ששומרת טהרה כדת וכדין ולהינצל מדינא דשמיא.

ואגב אורחא וזאת למודעי כי שעות קבלת הקהל הינם 24/7 חינם אין כסף רק לברכה ועצה ישנו תעריף מסוים וכל ההכנסות קודש לזונות הצדיקות.

אז הבא להיטהר מסייעים בידו ומן שמיא זיכו אותי והאירו את עיני להבין את ההלכה הצרופה בנידון זה וברצוני לזכות את הרבים שלא יכשלו חלילה ולפקוח עיניהם ולאפוקי מדינא דמוטב שיהיו שוגגים ואל יהיו מזידים.

ובהאי לישנא אכתוב כאן בקצרה את פסק ההלכה שהשבתי לשואל החרד לדבר השם:

בס"ד
לסדר אחרי מות קדושים - אמור

אכן, לנידון דידן, ואגב אורחא, מאי הסלקא דעתך לילך לקדשות ישראליות הידועות בשירות הגרוע וכו'? ועוד לשלם עליהם מעל מחיר השוק? אבל נשאיר זאת בצד.

ויש לעיין בגופא דדינא האם זונה נאמנת באומרה "טהורה אני" והאם יש לה דין של "עד אחד נאמן באיסורים" וככל הנראה שלא. ומצד זה עדיפה גויה שהרי אין דיני טומאה וטהרה ונידה בגויה, ולפי"ז דו"ק היטב בכל גויה לבדוק עניין נוכריותה.

ועוד, למרות מה שנאמר שכרוכה אחריו ככלב לעוה"ב ודעת האריז"ל דדו"ק מיניה דלאו דווקא לעוה"ב אלא שחוזר בגלגול כלב

אזי, כל זה נאמר בביאה לשם הריון "העראה" וכדעת כל הפוסקים שכל האיסור הוא בלשם הריון, משא"כ בנידון דידן דמלביש "קונדום" בלע"ז דלכו"ע לא הוה ביאה ממש.

והדבר פשוט הוא ואין ספק כלל דעדיף לילך לבת ניכר מאשר לבת ישראל דחלים עליה דיני נידה.

ולמרות הכל חייב לבדוק הוא נוכריותה וגם להקפיד מעיקרא דדינא דהמעשה לא יהיה לשם הריון "העראה".

ולאחר שהקפיד על מה שאמרנו, אין עליו דין הבא על גויה וניצל מדין הגהנום ומגלגול של כלב, ואף אין חלים על הגויה דיני איסור נגיעה שהרי אין בה דיני טומאה וטהרה ועל כן מותר לו לעשות בה כל מה שירצה בכל התנוחות ובכל הצורות ומובטח לו שהוא בן העולם הבא.

שלום וכט"ס

"לך אכול בשמחה לחמך ושתה בטוב יינך כי כבר רצה האלוהים את מעשיך"

ואכן לזיכוי הרבים אני חושב שצריך לפרסם תשובה זו ברבים, בבתי כנסיות ובבתי מדרשות למען לא יכשלו עם ישראל בנידות וכריתות רח"ל.

ציצים ותורה ציצים עדיף. כך פסק מרן.

וראיה לדבר מאלעזר בן דורדיא שאין זונה שבעולם שלא בעל ולאחר מיתתו יצאה בת קול והכריזה עליו "רבי" אלעזר מזומן לחיי העולם הבא.

פסק הלכה

4
כבוד הרב אתה מחרב לנו את הפורום אז בבקשה השתמש במילים קצת יותר ראויות לקריאה ולא בכל מיני חיקויים
עלובים שלא מוסיפים לך הרבה כבוד
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים

פסק הלכה

5
גם דבילי וגם לא נכון, חיקוי עלוב של רוני גולן, ואת מי בכלל אתה חושב שאתה מעניין עם הכתיבה הזו סליחה על הבוטות זו דעתי
לגופו של ענייןדברי האר"י ומהרח"ו אמורים אפילו בביאה ללא מטרת הולדת ואף עם גומי וכפי שפסק בשו"ת שבת הלוי
והנה לך דברי חז"ל כתב הרמב”ם (פרק י”ב מאיסורי ביאה הלכה ן’ – ח’) בענין בעילת גויה: “לא פגעו בו קנאים ולא הלקוהו ב”ד הרי עונשו מפורש בדברי קבלה שהוא בכרת שנאמר כי חלל יהודה קדש ה’ אשר אהב ובעל בת אל נכר יכרת ה’ לאיש אשר יעשנה ער ועונה, אם ישראל הוא לא יהיה לו ער בחכמים ולא עונה בתלמידים ואם כהן הוא לא יהיה לו מגיש מנחה לה’ צבאות, הנה למדת שהבועל כותית כאילו נתחתן לעכו”ם שנאמר ובעל בת אל נכר ונקרא מחלל קדש ה’. עון זה אע”פ שאין בו מיתת ב”ד אל יהי קל בעיניך, אלא יש בו הפסד שאין בכל העריות כמותו שהבן מן הערוה בנו הוא לכל דבר ובכלל ישראל נחשב אע”פ שהוא ממזר והבן מן הכותית אינו בנו שנאמר כי יסיר את בנך מאחרי מסיר אותו מלהיות אחרי ה’. ודבר זה גורם להדבק בעכו”ם שהבדילנו הקב”ה מהם ולשוב מאחרי י”י ולמעול בו”. ידועים גם דברי הזוהר החמורים בענין זה שהבועל ארמית היא נדבקת בו לעולם הבא ולכל מקום שילך תלך איתו נשמת הגויה.

ראה מה שכתב החפץ חיים (נדחי ישראל פרק יט): “מה שכתבנו דמחוייב למסור נפשו על העריות לאו דוקא על הבעילה לבד אלא אפילו על חיבוק ונישוק של כל העריות או נכרית או נדה אפ”ה הדין דיהרג ואל יעבור דבל דבר שהוא אסור משום ע”ז וגילוי עריות ושפיכות דמים אפילו אין בו מיתה. אלא לאו בעלמא מחוייב למסור עצמו למיתה ובכל זה הוא עובר בלאו דלא תקרבו לגלות ערוה, שדברים אלו מביא לדי גילוי ערוה, ומזה ימלאו רתת ופחד הפושעים בנפשותם ומזנים עם נדות ועריות ונכריות ועוברים ברצון נפשם על עבירה חמורה כזה שהדין דצריך ליהרג ולא לעבור אפילו אם רוצים לאנסו. וגם חייב כרת על איסור זה אפילו אם הנוגה היא פנויה כמו שמבואר ביו”ד בסימן קפ”ג דאין חילוק בין פנויה לנשואה לענין איסור נדה כי כל הבא על הנדה חייב כרת ומבואר שם דכל הפנויות שלנו הם בחזקת נדות

פסק הלכה

6
אני דווקא לא רואה בזה חיקוי כלל. הרבה אנשים באו מרקע דתי. לא כל הרקעים האלה זהים וודאי שלא כל האנשים זהים.

כבוד הרב,
אם אתה כותב ראשי תיבות שמוכרים רק לדתיים או מילים בארמית כדאי להוסיף ביאור.

בכל מקרה התיחסות אחת למקורות הדת יכולה להיות משעשעת אבל כשזה הופך לדיון הלכתי זה נהיה כבר משעמם.

פסק הלכה

9
שימוש ציני בקשר בין זנות להלכה.
בספר בראשית מסופר על יהודה שראה את תמר כלתו ומכיון שכיסתה את פניה חשב שהיא זונה ושכב איתה תמורת חותמת פתיל ומטה... סיפור פשוט..
בא לפה איש קטן שמכנה את עצמו כבוד הרב ומשתמש במסורת היהודית בציניות.
לדעתי יש משהו מעורער בנפשו
צר לי

פסק הלכה

10
'ואל יבוש מפני המלעיגים והמלעיזים עליו בעבודת הבורא'

כל עוד אינני חורג מכללי הפורום, אני אכתוב איך שבאלי, ובאיזה נוסח שבאלי, ו8200 אתה מוזמן לויכוח הלכתי ובתנאי שיהיה לו דין של 'מחלוקת לשם שמיים'.

לא ניסיתי לחקות אף אחד, זה אני, זוהי שפה של ספרי הלכה שאני לומד בהם, זה הסגנון דיבור והכתיבה שלי המון שנים, וכך גם אני אכתוב פה.

אמשיך לעזור, לשאול, להתייעץ, ולדווח ולא ירתע מאיזה קומץ של אנשים שלא בא להם טוב בעין נוסח הכתיבה שלי.

כן, אני בא מ'שם' ויש לי תעודה של יורה יורה ולמרות זאת אין זונה שבעולם שלא עברתי עליה. כי יש היתרים לכל דבר. מאיפה הכסף? שלא תדעו.

לילה טוב צדיקים.

ציצים ותורה ציצים עדיף. כך פסק מרן.

וראיה לדבר מאלעזר בן דורדיא שאין זונה שבעולם שלא בעל ולאחר מיתתו יצאה בת קול והכריזה עליו "רבי" אלעזר מזומן לחיי העולם הבא.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”