כ נורדאו נפילה כואבת מאוד - סקס אדיר

נורדאו נפילה כואבת מאוד

1
מתקשר למודעה הבאה :

הפקידה מפנה לנורדאו מספר 14 .
עושה את תרגיל "גיימס בונד" ושולחת לבניין ממול עם שער ברזל .

את הדלת פותחות 2 "חברות" אחת קמילה השנייה כריסטינה .

קמילה בחורה נאה בפנים .
קריסטינה לעומתה לא יפה כלל ומבוגרת .
מציעות להיות איתן ביחד תמורת 400 לחצי שעה + 50 לכל אחת על מציצה חשופה .
או 250 לכל אחת +50 על המציצה .

נכנסתי עם קמילה .
אמרה לי תוריד בגדים לא הציעה מקלחת אפילו .
כסף עובר ידיים .
מתחילה במציצה חשופה גרועה ! מיותר לציין שלא מתנשקת ולא כלום !
שמה קונדום והיא עולה אליי , סרבה בהתחלה להוריד חזייה .
אחריי חצי דקה , עוברים לדוגי , היא אומרת לי קדימה "אני אוהבת שמזיינים אותי מהר" . ריח איום ונורא נדף מהגוף שלה (בוודאות לא מתקלחת) .
עצרה אותי מורידה את הגומי ומתחילה לעשות לי ביד , ביקשתי שתמשיך למצוץ ופה התחיל הכל עונה לי בחוצפה "אתה משוגע ? אתה ילד קטן"" ? מצצתי לך כבר ! אומרת זה בעיה שלך שאתה לא גומר !!
לקחתי את הטלפון התקשרתי לפקידה , אמרתי לה מה שקרה היא אומרת לי "תראה מאמי בוא תשלם 200 ש"ח נוספים ותהיה עם קריסטינה ".
אמרתי לה תחזירי מחצית מן הכסף או שאני מדווח למשטרה על המקום .
הפקידה צעקה ואמרה לי משטרה ? אני מזמינה לך משטרה !
בקיצור אמרתי לא חשוב וברחתי משם פשוט .

הרגשה שאתה בדרום תל - אביב !!

השומר נפשו ירחק אל תתקרבו למקום המקולל הזה !!!כועסכועס

נורדאו נפילה כואבת מאוד

2
אוי , Manish_man , איך אני מבין אותך , היתה לי גם נפילה מפוארת בבלפור/תל חי לפני כמה ימים , רשמתי דיווח . זה גם מצחיק , אני ונראה לי גם אתה וותיקים ומביני עניין ושנינו נפלנו לתיקתוקיות 200 שח כמו פעם . אני לא מבין איך בעצמי נכנסתי למקום שמראש לא כל כל האמנתי שיכול להיות שירות טוב , למרות כל הצילצולים וסימנים מקדימים .
זה יצר ההרפתקנות שלנו . אין לחפש איכות במקומות שכאלה . מבחינתי רק תיירות פרטיות , דירות 300 שח עם בחורה אחת , גם עם זה דרך הפקידה עדיין שירות טוב ברב ממקרים וגם נקי , זה חשוב מאוד .
אל תתבאס , החיים ממשיכים , קח את זה כמו עוד שיעור בחיים , חוויה שלילית גם חוויה . אני אישית לא מאמין יותר לדיווחים טובים במקומות שמלכתחילה לא יכולים להיות איכותיים . להדר אסור להיתקרב בכלל .
------------------------------

זונות באות והולכות , ואני בודד נשאר

נורדאו נפילה כואבת מאוד

3
בקיצור נפילות קורות גם למנוסים וותיקים בתחום , אני עם ניסיון 27 שנים ביקורי זונות וגם נפלתי , פעם ראשונה אחרי הרבה שנים , לאומת זאת לפני 15-20 רוב הביקורים היו נפילות . זה מה שמבאס עכשיו לעשות טעות של טירון . אז אני צוחק על עצמי , עברו כמה ימים ואני עוד לא התעוששתי , וזה ממש לא עניין של כסף , הלכו לי רק 200 אבל הרגשה המגיעלה עולה הרבה יותר
------------------------------

זונות באות והולכות , ואני בודד נשאר

נורדאו נפילה כואבת מאוד

5
[QUOTE=סטלן חרמן]
זה יצר ההרפתקנות שלנו . אין לחפש איכות במקומות שכאלה . מבחינתי רק תיירות פרטיות , דירות 300 שח עם בחורה אחת , גם עם זה דרך הפקידה עדיין שירות טוב ברב ממקרים וגם נקי , זה חשוב מאוד .
להדר אסור להיתקרב בכלל .
[/QUOTE]

צודק לחלוטין , אני בגדול גם משתדל להתרחק מדירות עם כמה בנות.
מבין אותך לגביי הנפילה גם בתל - חי , אני עם ההרגשה הלא טובה ולא הכסף , הרגשה של גואל , הרגשה של "מה אני עושה כאן בכלל , זה לא הרמה שלי ובטח שלא המקום שציפיתי להגיע אליו"...

לגביי איזור הדר בהחלט רק נפילות יש שם , כמו אותה ישראלית שהתחזתה לערביה" בעבר הרחוק והרשימה ארוכה .
מה שבטוח , זו הנפילה הכואבת ביותר שלי השנה....

נורדאו נפילה כואבת מאוד

8
[QUOTE=AVIYOSEF]חבורת בכיינים עלובה[/QUOTE]

ידידי לא הבנתי את פשר ההערה שלך .

אני והחבר סטלן חרמן נפלנו , דיווחתי על נפילה מאוד כואבת מאמש שאני עדיין מנסה רק לשכוח ממנה ומהר !!
האם זה נראה כביל לרשום את מה שרשמת ?

נורדאו נפילה כואבת מאוד

10
היי
באמת שלא רוצה להכנס בריב הזה או להיות מעורב אך בשל כך שרציתי לקבל קצת מידע על דברים חדשים נאלצתי להחשף כאן ובפרסום על הדירה של דאלאס בוויכוחים האלה.
עוד דבר אחד ולא חובה אבל הייתי בודק אם אבי יוסף הוא היחצן של ארבעת הדירות בהדר (מלצ'ט נורדאו וארלוזורוב) או אולי המפעיל שלהן? אחרת אין לי הסבר לפרץ הזעם שלו והרצון שלו למצוא יחצנים יש מאין ומהמקום הכי לא הגיוני שיכול להיות

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”