כ רז בפרטי - סקס אדיר

רז בפרטי

1

תיאום קל ופשוט, חוזרת להודעות. (מפרסמת כאן באתר)
הלכתי על שעה, בעלות 450 ש"ח (יודע שיקר מאוד, אבל אני חובב מסגים עם סוף שמח בלבד).
מקבלת בדירה יפה ברמת גן. נראה שגרה שם, אבל לא משוכנע.
המקום חשוך, בואך אפלולי.
בחורה: גוף לא רע, טוסיק יפה, בטן שטוחה, מגולחת, חזה משופץ.
הסכימה לשתי הרפיות.
מתחילים על הבטן ועוברים לגב.
יש לה מגע מאוד, מאוד נעים,
עובדת עם הרבה שמן, בשקט וברוגע. לא חופרת.
מסג לא רע, אבל לא מספיק חזק לטעמי, בכל אופן לא מדובר בליטופים בלבד.
בודי טוב, עם החזה וכל הגוף, לא הייתה תחושת תקתוק בכלל.
לסיכום; מעסה טובה, אירוטיות סבירה פלוס, מחיר קצת יקר למסג עם שתי הרפיות.
לא ניסיתי, אבל להערכתי אין אקסטרות, ולא כדאי לנסות לבקש.
עבורי, חוויה אחת נעימה וזהו.

רז בפרטי

2
אתה מבין עכשיו דטרויט ??? אתה!! זה שגורם לאינפלציה אתה!!! זה ששילמת 450 לעיסוי לא כולל שום אקסטרה לא זיון לא מציצה ולא שאר ירקות...
עכשיו זה עובד ככה - מעסות שגובות 200 במקרה הטוב יקראו את הפוסט שלך ויאמרו לעצמן - מה אנחנו פרייריות??? אם אלה המחירים אז יאללה מעלים!!! ובעוד רגע כל מעסה מעפנה תבקש 450 ואולי 500 ואנו אנה אנו באים.
אז להבא כל מי שמתכוון להוציא טישיו ולהתייפח על עליות המחירים בתעשיה שיפנה לדטרויט בתלונה ולא לבנות. כי מי שמשלם 450 הוא על עמוד הקלון ולא הבנות.
ואם כבר שילמת גבר אז לא לצעוק את זה ולפרסם ברבים ... שמור לעצמך את ההתבזות והשאר את המחיר בעלטה לא יראו ולא יתפתו הקולגות שלה
תודה. וגם הבאים אחריך אם החלטתם לשלם כפליים בבקשה לא לפרסם כי זה הדלק להתלקחות המחירים

רז בפרטי

5
תודה על קבלת הביקורת דטרויט, ואם תרצה תפנה אלי למידע על מעסות ב 250 כולל הכללללל ועם חזה לא משופץ אבל סולחים לך - עם 16 הודעות אתה עדיין טירון אך יש לך עתיד אם יודע לקבל ביקורת. המשך במלאכת הקוידש

רז בפרטי

7
ואפרופו עיסוי מופלא ב 250
כן נכון כתבו עליה אבל הכרתי אותה לא מזמן ואני חוזר אליה שוב ושוב כי בעיניי מצאתי את האוצר הנכסף
שני ממושב חרוצים בשרון -250 שקלים ההשקעה הכי טובה שהשקעתי מימי בעיסוי בארץ ובעולם - עיסוי ביצים ופין בשמן חם ללא מתחרות ואחר כך מציצה טורבו מטמטמת ואם יתמזל מזלכם ותהיו בראש שלה = השמיים הם הגבול
אז הנה למה לא צריך לשלם 450 וגם לא 400 ולא 350... שאמשיך?
אין ספק שני היא מלכה, וחבצלת השרון ושושנת העיסויים ...ואפילו מנצחת ביד אחת קשורה לאחור את מריאנה מפואבלו חביבתי לשעבר

רז בפרטי

8
בספא איילה ברחובות עבדה עד לא מזמן, בחורה בשם כריסטינה. חתיכה בלונדינית, גוף פגוז, ופנים יפות. הייתה בת 24 ובאה לארץ בתור ילדה, לכן מדברת עברית מצויין. עבדה שם במשך שנתיים, ולא מזמן עזבה. והשיא היא מסזסטית מדופלמת, סיימה קורס בתחום. יודעת לעשות מסאז בצורה מקצועית, וכמובן הייתה ליברלית מאוד. התענוג עלה 220 שקל ל40 דקות. הייתי אצלה קבוע. לצערי היא עזבה אשמח לדעת היכן מקום מושבה הנוכחי. אני בטוח שעוד חברים פה דגמו אותה, ויכולים לדווח עליה.

רז בפרטי

9
ורק במקרים חריגים מותר ורצוי לשלם יותר מ250 כמו במקרה של ניקול המאד נמוכה מרמת גן שמבקשת וזו ממש מצווה לתת לה 300 כי החמישים הנוספים הם הבונוס לדעתי על הרימינג המושקע האלוהי שהיא מבצעת במהלך העיסוי והגמירה בפה שהיא מאפשרת בשמחה אבל זהו . 300 גג וכל המרבה הרי זה ממש לא משובח!! אגב שני מחרוצים מסתפקת ב250 ומספקת את כל השירות באהבה אבל נו בכל זאת מושב נידח אז יש הנחה קלה Tongue

רז בפרטי

10
לכל הצודקים על מחיר הגבוה והלא סביר (שבאמת שאף אחד לא יחשוב לשלם שוב מחירים כאלה), אני מציע לכל מי שציין את המחיר, לעדכן את ההודעה שלו ולהשמיט את המחיר.
שיהיה לכולנו המשך שירות טוב וזול
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”