כ זוועה באתר הלבן - סקס אדיר

זוועה באתר הלבן

1
שלום,
אני רוצה לדווח על נפילה. אבל לא סתם נפילה, אחת כואבת כזו, שמועכת לך את כל העצמות בגוף ואתה נאלץ לבצע חישוב מסלול מחדש על הבחירות שלך בחיים.
קבעתי עם בחורה מהלבן, מספר מסתיים ב5659. תיאום קליל ומהיר בווטסאפפ, בו סגרנו על 40 דקות מסאז, מציצה ואנאלי ב550₪. אל תשפטו על המחיר פשוט אני מחפש בעיקר אנאלי ועם ההיצע שיש היום, אין ברירה.
שלחה תמונות באמת סבבה והיה נראה אחלה. הגעתי לדירה, פותחת בחורה שנראית שונה מהתמונות ובפועל פחות טוב (נורה אדומה ראשונה), גוף סבבה אבל פרצוף לא משהו בכלל עם שיניים די בולטות. תוך כדי שמקבלת את פניי היא כל הזמן בטלפון מתכתבת לי מול הפרצוף (נורה אדומה שניה), ואז מכווייה אותי למקלחת עם מגבת רטובה (נורה אדומה שלישית). פה כבר עצרתי ורציתי ללכת אבל יא אמרה לי רגע רגע והביאה לי מגבת אחרת יבשה. אמרתי נו טוב ונכנסתי למקלחת. בפועל מדובר על מקלחת עם חלון ענק שצופה לעיר בלי וילון, לא דיסקרטי כל כך...
עברנו לחדר אמרה לי תשכב על הבטן ונתחיל מסאז׳. וואלה התחיל מחרמן אבל אחרי איזה עשר דקות פתאום אומרת לי אופס שכחתי לבקש ממך כסף. קום עכשיו באמצע ותביא לי. אמרתי לה זה לא יכול לחכות עד הסוף? אנחנו באמצע ואת זו ששכחת, אמרה לי לא, עכשיו! קמתי להביא לה כסף אבל חבריקו נפל (נורה שחורה כבררררר). אמרה בוא נעבור לאנאלי. התחלנו בפמפום מאסיבי בדוגי עד שגמרתי.
ואזזזזזז!
אני מוציא את החבר החוצה וכל הקונדום מלא מבחוץ בחרא!!!
אוי אלוהים אדירים חשבתי שאני מת. דפקתי מקלחת ועפתי משם.

אני נראה לי לוקח הפסקה ארוכה מאוד מכל הסיפור הזה. בתכלס היחידה הנורמלית שהייתי איתה זו סטפני (לא יוצא לי לדווח על כל אחת) ועד שהיא תחזור, אני לא רואה משהו נורמלי בגזרה. רק יותר זיכויים לנפילה עם אחת כמו האחרונה.

היו שלום ותודה על הדגים.

זוועה באתר הלבן

3
לא הבנתי. אתה מופתע שאחרי שהכנסת את החבר לתוך חור שממנו מחרבנים הוא יצא עם ציפוי חרא? אתה חושב שהן עושות חוקן לכבודך?
על 3 הנורות הראשונות, צודק לגמרי, למרות שזה לא היה מספיק בשביל להגדיר נפילה (בכל זאת אמרת שנראית סבבה). בתמונות שקיבלתי שלה (מהחברה שלה שאתאר למטה) הציצי שלה נראה קצת "זקן" (קמטים בפטמות, וזו עוד תמונת סטודיו מרוטשת). וגם יש משהו שנראה כמו צלקת של קיסרי. אז וויתרתי. היא בעצמה שולחת תמונות עם בגדים.
"אלינה" הגיעה ביחד עם "אווה". הראשונה בתעריף 400/600 והשניה בתעריף - לא פחות ולא יותר - 500/1000 (!)
שתיהן ממוקמות באותו מקום ומציעות גם מפגש זוגי. לשניה יש חזה גדול מאוד בתמונות. על פניו נראה סיליקון, אבל אולי אני טועה (לא נראה פלסטי). טרם בדקתי

זוועה באתר הלבן

4
גבר אני מאוד מצטער בשבילך על הנפילה אבל אל תתיאש אחי, אני לא מכיר חבר כאן שלא נפל עם בחורה אחת או שתיים,
אלו החיים בעסק הזה, וכל התפקיד שלהם הוא איך להוציא מאיתנו הישראלים כסף, כי זאת המטרה שהם הגיעו לכאן, ומי
שבטעות לא בא להם טוב בעין מההתחלה, אז גם אם יחשוב הנה אני עומד לקבל את פינוק חיי, ואז הוא מתבדה בצורה בלתי רגילה
אבל אולי כדי שלא תתייאש לנו חבר יקר, כי אני ממש חשוב לי, שכל החברים ישארו כאן, ושנהיה פורום מגובש ומאוחד, אז
כנס לפרטי שלך שלחתי לך משהו שאולי תצליח להתנחם בו, ואם כן והיה זה שכרי, ערב טוב גבר אל ייאוש.
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים

זוועה באתר הלבן

5
אני אחי ממש בהלם אתה שוכב עם בחורה ללא קונדום אנאלי ומלא חרא שם תקשיב מה אתה לא מפחד בחיים לא הסכמתי בלי קונדום מה זה חחחחחח מממש מצחיק אחי אתה סליחה לא חושב טוב אתה הזוי משלם בשביל חרא

זוועה באתר הלבן

9
חברים אף פעם לא ניסיתי אנאלי מחשש של חרא.
זו לא נפילה. כל מי שחובב אנאלי צריך לקחת בחשבון שיריח הרבה חרא .
לכן יש כוס וגם מימנו יכול לצאת ריחות של חרא, קרה לי מקרה שהיה ריח של דגים, הלכתי למקלחת וממש הקאתי זה נפילה:)
אז כנראה שצריך מזל לכל חור שנכנסים:)
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”