כ המלצה לאשכול - בחורות שעובדות מאוחר מאוד בלילה - סקס אדיר

המלצה לאשכול - בחורות שעובדות מאוחר מאוד בלילה

1

שלום לכולם

אני מעוניין להעלות הצעה של אשכול שיהיה "נעוץ" וקבוע תחת הכותרת "בחורות שעובדות בשעות מאוחרות בלילה או כל הלילה".
לעיתים אני לא מצליח להירדם או לחילופין אני מתעורר בשעות מאוד מאוחרות
וכמו כולנו בא לי החשק למשהו נעים וטוב עם מישהי חביבה וחמה. (לא יודע עד כמה זה קורה לכולכם)
לא מצאתי כאן אשכול שמרכז את הבחורות העובדות (אם יש בכלל) בשעות הקטנות של הלילה.

אני מבקש את דעתכם בעניין ואם חלק מכם חושבים שהצעתי היא כדאית, נא כיתבו בבקשה.
במידה וזה לא נשמע לכם וכתבתי משהו שלא מצא חן בעיניכם - אני מתנצל מראש ומבקש סליחה.
הכוונה היא בסך הכל לאשכול שמרכז בחורות עובדות בשעות מאוחרות של הלילה.

כמו כן בבקשה אני פונה למנהלים לבדוק את הצעתי ובמידה וניתן לקיים אשכול כזה אשמח לדעת על זה.

תודה לכם על תשומת ליבכם,
אני מאוד אוהב את הפורום ותכניו,
אני קורא את המלצותיכם ובהחלט נעזר ולומד מכל התגובות.

שיהיה לכולכם יום נעים ולהשתמע.
אבי 69 Avi

להעניק אוראלי לאשה - זה אצלי בנשמה

3
יוזמה מבורכת , אני גם בדרך כלל הולך בשעות ערב מאוחרות ובעיה מוכרת לי . לצערי אין הרבה מה לעשות , אחרי 23:00 כבר קשה למצוא מקום נורמלי עובד וגם עם תיפול על יום שיהיו מוכנים לקבל אותך ב 12 בלילה זה לא אומר שגם מחר בחורה תהיה מוכנה לעבוד עד מאוחר
------------------------------

זונות באות והולכות , ואני בודד נשאר

4
זה רעיון מעולה אם היו מקומות כאלו. יש במקסימום מקומות שעובדים עד 2-3 וגם זה רק בימי חמישי-שבת. בדרך כלל השירות בשעות האלו הוא לא טוב כי יש הרבה לחץ אז מישהי חביבה וחמה בספק אם תמצא כך או כך.

צ'רלי
צ'רלי שין.

6
הרעיון מבורך, כל הכבוד. אבל אבל אבל אחלוק איתכם מילים ששמעתי מכמה וכמה בחורות ששאלתי אותם מדוע לא עובדות מאוחר יותר.. התשובה שלהן היא חד משמעית שהלקוחות אינם אותם לקוחות, בעיקר בני מיעוטים או שאר מרעין בישין.. הלקוחות הטובים (או רובם בכל אופן) הם האנשים שעובדים ומידי פעם מבריזים בשעות העבודה או מקסימום טיפה אחריה..
מרעיבו שבע משביעו רעב.. מן המקורות
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”