כ פולינה (מהכתום) בבת-ים - סקס אדיר

פולינה (מהכתום) בבת-ים

1
ת.ז. 1757539090
לטענתה בת 22. בפועל הייתי נותן לה לפחות 25.
תמונות טובות (התמונת פרופיל לא שלה לדעתי. שלחה גם תמונות מעודכנות בצ'אט).
500 לשעה.
התלוננה שהרבה קובעים ולא מגיעים. הייתה מאוד נחמדה בהתכתבות.
הגעתי, ראיתי את הקשר לתמונות, אבל לא התחברתי. רזה מדי ביחס לראש (סוכריית מקל), חזה קטן, אבל הקש היה אוסף פצעונים / פריחה על כל הגב.
תוך כדי ניסיון החילוץ שאלתי גם לגבי חצי שעה. אמרה 400. אמרתי לה שנשמע מוזר ביחס למחיר לשעה. השתמשתי בזה בתור תירוץ והתחפפתי

פולינה (מהכתום) בבת-ים

4
ביום חמישי האחרון צדה המודעה את עייני .

אחרי חקירה לא קצרה באתר הכתום ובווטסאפ

שלחה מחירון מוזר 600 לשעה 500 לחצי, הסכימה ל400 לחצי תוך שהיא שולחת אימוג'י בוכה מצחוק ..

נתנה כתובת .. בדרכי לשם בהגיעי לבת ים ראיתי הודעת ביטול ללא פירוט .

לא הצלחתי ליצור קשר ובדיעבד הבנתי שנחסמתי , התעלמה גם מהודעתי בכתום !

שמחתי לשמוע שלא הפסדתי ואני קורא בזאת לייבשה קשות , לבטל ללא סיבה ואז לחסום

בלי שום סיבה זה חוצפה וזלזול .
איכות בלבד !

פולינה (מהכתום) בבת-ים

5
ערב טוב

ביקרתי את הגברת היום . פנים נאים סימפטיים , שיער שטני , עיניים גדולות ירוקות . גוף רזה יתר על המידה , לא מושך או סקסי . ביקור שני שלה בארצנו . טענה בפניי שהיא בת 25 בשבוע הבא והגיעה ממוסקבה ( אשרי המאמין ) . לא ארחיב יותר מדי על הגברת כי לא אהבתי את החוצפה שלה .

לכאורה מנומסת ונחמדה , אבל ידיעותיי המעטות ברוסית חושפות (לעתים ) את האופי האמיתי של הבנות . אמרה לי שהגברים בישראל טובים... אבל רק בשביל העבודה שלה . הם עושים מה שמורים להם , לא מתווכחים ( השתמשה בביטוי עכברים ) לעומת הגברים במוסקבה שיש להם דרישות וטענות . הבנתי שהגברת באה לעשות עלינו סיבוב כי מבחינתה אפשר לתמרן אותנו .

רציתי עדיין להתעניין האם באה לעבוד ומה היא מאפשרת . ענתה הכל רגיל ולא מעבר . ביקשתי נשיקה . השיבה שקודם כסף , מקלחת ואחר כך . השתמשתי במבחן של דובון אכפת לי צחוק ושאלתי לגבי גמירה בפה . ענתה שרק בתוספת 100 שקל . גם כאשר אמרתי לה שהדבר לא חריג וכי הרבה בנות עובדות עושות את זה תמורת 500 שקל , אמרה לי שאין דבר כזה ועיקמה את הפרצוף .

טוב . זה הספיק לי להתכוונן לדלת ולברוח ממנה ( לא זכור לי מתי חוויתי כל כך הרבה אנרגיות שליליות ממישהי ) .
הפוך כל חסרון ליתרון
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”