ערב טוב
ביקרתי את הגברת היום . פנים נאים סימפטיים , שיער שטני , עיניים גדולות ירוקות . גוף רזה יתר על המידה , לא מושך או סקסי . ביקור שני שלה בארצנו . טענה בפניי שהיא בת 25 בשבוע הבא והגיעה ממוסקבה ( אשרי המאמין ) . לא ארחיב יותר מדי על הגברת כי לא אהבתי את החוצפה שלה .
לכאורה מנומסת ונחמדה , אבל ידיעותיי המעטות ברוסית חושפות (לעתים ) את האופי האמיתי של הבנות . אמרה לי שהגברים בישראל טובים... אבל רק בשביל העבודה שלה . הם עושים מה שמורים להם , לא מתווכחים ( השתמשה בביטוי עכברים ) לעומת הגברים במוסקבה שיש להם דרישות וטענות . הבנתי שהגברת באה לעשות עלינו סיבוב כי מבחינתה אפשר לתמרן אותנו .
רציתי עדיין להתעניין האם באה לעבוד ומה היא מאפשרת . ענתה הכל רגיל ולא מעבר . ביקשתי נשיקה . השיבה שקודם כסף , מקלחת ואחר כך . השתמשתי במבחן של דובון אכפת לי

ושאלתי לגבי גמירה בפה . ענתה שרק בתוספת 100 שקל . גם כאשר אמרתי לה שהדבר לא חריג וכי הרבה בנות עובדות עושות את זה תמורת 500 שקל , אמרה לי שאין דבר כזה ועיקמה את הפרצוף .
טוב . זה הספיק לי להתכוונן לדלת ולברוח ממנה ( לא זכור לי מתי חוויתי כל כך הרבה אנרגיות שליליות ממישהי ) .