כ קטיה - רמת גן - סקס אדיר

קטיה - רמת גן

1
טוב, צריך להתחיל לשחרר את הדיווחים שהצטברו לי לפני שסוגרים לנו את הפורום... (ראו פוסט בנושא בבמה המרכזית - לדעתי הסוף ממש קרוב, אלא אם החבר'ה פה יתעשתו ויפנו לטלגרם או יתחילו להשתמש בvpn וגם אז הסיכויים להמשך הפעילות הענפה פה לא משהו).

בכל מקרה, בחזרה ל"קטיה". קטיה נמצאת לה במיקום מרכזי יחסית ברמת גן. מדובר על בחורה ממוצא רוסי כלשהו, עברית שוטפת אבל מבטא כבד. היא כבת 27 עד 30 להערכתי.
מראה: 7. מרשימה, גבוהה (1.75 עד 1.80) עור בהיר חלק-חלק. מריחה מצוין. חזה בינוני יפה וטבעי. גוף רזה, טיפונת טיפונת בטן (אולי אחרי לידה) אבל לא מוצקה וחטובה (אם כן - זה היה ממש גוף של דוגמנית). מנוש יפה, חלק למשעי ומריח טוב (בדקתי).
בכל מקרה אחלה גוף, אהבתי. שיער בהיר ארוך, אסוף. החיסרון היחיד שלה זה הפנים - היא לא מכוערת, אבל ממש לא נאה. יש לה תווי פנים סלאביים טיפוסיים, גסים כאלה. וזה עוד שהיא מאופרת... אם הייתה נאה בפנים הייתי נותן לה 8.5 בגלל הפוטנציאל של הגוף הזה.
מסאג': 6. היא באמת נתנה עיסוי אמיתי, אבל לא חזק אם כי השקיעה ועברה על כל הגב, כתפיים, ידיים, רגליים. כנראה יש לה רקע כלשהו, אבל ניסיתי לרמוז לעוד כוח וזה לא ממש חילחל.
חלק אירוטי: 6.5. לא היה בודי והיא לא הייתה חושנית במיוחד - לא ליקקה, לא שיחקה עם החזה שלה, לא הסתכלה בעיניים או נאנחה. מצד שני ההגמרה הייתה טובה, טיפלה היטב באיבר ובביצים. ליברליות חצי כוח - נתנה לגעת חופשי אבל לא הייתה בתוך זה באמת ולא יזמה וחירמנה מרצונה.

ציון משוקלל סליק במדד ורד-לי-את-על-הזין-שלי: 6.5. זה כמו הילדים האלה בבית הספר שיש להם פוטנציאל אבל הם לא מממשים אותו... יש לה את הגוף, יש לה את הנכונות הבסיסית אבל זה לא זה. היא לא הפנימה את המקצוע ויכולה להשתפר משמעותית. מבחינת תמורה זה סבבה, 250 שקל ל2 הרפיות, סהכ 35 דקות והמקום נקי ואסטתי מאד. אבל כאמור מבחינתי זה לא זה, חסר לי שם השובבות ולכן לא אחזור. אבל אני עדיין ממליץ לחובבי הרוסיות הגבוהות, אולי החברים פה יצליחו לשדרג אותה ולשחרר את הפוטנציאל החבוי.

המספר והממקום ינתנו בנוהל סליק, *בפרטי בלבד*, לפי החלוקה הבאה:
קבוצה 1: חברים וותיקים או מדווחים פעילים, עם תרומה ממשית לפורום - ללא תנאים ובאהבה.
קבוצה 2: חברים חדשים ו/או בעלי תרומה זניחה, רק כנגד מספר אחר או דיווח מאומת.
קבוצה 3: חרמן123 - ביום שבו זמנית יישב על קונוס, יירד לעצמו, יעשה ביד לשני אריתראים וישלוק קוקטיל זרע אחרי גנג-בנג, אז אני אשקול. וכל זאת לא לפני שיפרסם התנצלות רשמית, בפרט אחרי הפוסט שלו בבמה המרכזית על הפמינאציות, שבו הוא מודה בעצם שצדקתי והוא יצא אהבל.

שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”