כ המלכה מיכל מפרדס חנה - סקס אדיר

המלכה מיכל מפרדס חנה

1
שאלה למי שמכיר אותה בלבד
לא מי ששמע עלייה
אני רוצה לקבוע איתה לסשן היא מגיעה לאשדוד עוד חודש
אשמח לשאול את מי שמכיר וראה אותה בלבד לתאר לי איך היא נראת ואני יודע על היותה שמנה או שאם יש לו תמונה שלה עוד יותר טוב
ןעוד משהו קטן נתקלתי בשיחה בין כמה אנשים בפורום שמיכל קיבלה בעבר יחד עם שובל
האם ידוע לכם שגם מיכל היא קוקסינלית או אישה לכל דבר ?

המלכה מיכל מפרדס חנה

6
הייתי אצל מיכל בחורה מאוד מאוד שמנה על גבול מחלה מסוימת תקתקנית הייתי 25 דקות הובטח לי 45 דקות
שילמתי 350 שקלים אין שום ציוד בדירה בכלל אין אביזרים דירה נמצאת בבניין רכבת בפרדס חנה
ממש לא מומלצת חבל על המאמץ והכסף נפילה גדולה במילים עדינות

המלכה מיכל מפרדס חנה

7
המלכה מיכל מפרדס חנה: ראשית גילוי נאות את מיכל אני מכיר מספר שנים ויש לי יחסי ידידות איתה מעבר למפגשים בנינו . כפי שנכתב פה מיכל היא בחורה בעלת מידות גדולות אך עם שירות מעולה ולכן עד היום היא לא נוטה לפרסם את עצמה (לדעתי זה טעות ) כי היא חושבת שזה יעשה לך את הפעולה ההפוכה . מיכל נוטה להיות קשובה לרצונות של הקהל שמגיע אליה , יש לה מספר גבולות שהיא מציבה (למי אין גבולות? ) וברגע שיש תיאום האווירה והכימיה די טובים כל מהלך הביקור . מה שאני נוטה להעריך אצל מיכל שהיא כל כולה נותנת מעצמה להצלחתו של המפגש ..היא לא עונה לשיחות, לא עונה להודעות , לא מסתכלת על השעון, לא מתעסקת בכלום מסביב היא רק איתך! שעות העבודה שלה גמישות ולאחרונה היא גם נותנת מענה בימים מרוכזים באזור אשדוד, ניתן בקלות להשיג אותה בפלאפון או בווטסאפ (בזמן שהיא לא עסוקה) ואין דבר כזה אצלה להגיע ולהתייבש למטה או הברזה. למי שזמנו יקר ונמצא בנסיעות על כביש 2 , 4 ,6 מבין כמה חשוב זה עמידה בזמנים . לסיכום מי שמחפש חוויה של שוטים עקבים ומכנסי עור סביר להניח שמיכל לא תענה על משאלותיו אבל למי שמחפש מפגש יותר עוצמתי מבחינה מנטלית מיכל היא בהחלט שווה ביקור גם מבחינה כספית .
תודה ומצטער על החפירה
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”