כ נטלי חדשה מהלבן - סקס אדיר

נטלי חדשה מהלבן

1
היא נחתה ביום רביעי ביקרתי אותה אתמול מפרסמת עם מספר 0869

גובה 165 פנים בובתיות. עיניים כחולות.
היא מדהימה פשוט! חטופה, גוף מוצק טאוווב, יפה בנוי מעולה! חזה קטן סליקון, תחת חלום רטוב.
ילדה מתוקה, מקסימה, חכמה, מנומסת. להתחתן איתה עכשיו! GFE מלאה
מציצה בלי מאוד מיוחדת. עוד לא חוותיי דבר זה כזה. שילוב בין עבודה יד, עבודת לשון, עבודת ראש, ועבודת שפתיים.
ויש לה שפתיים ובטוקס ואו!!! עפתי מהמציצה של אך לא גמרתי.
זורמת לכל התנוחות עם גוף מדהים שלה שאפשר לזיין אותה שעות ארוכות.

700500 לקחתי 700 הייתי שעה מלאה.

תשמרו עליה היא ילדה מיוחדת מומלצת בחום ממוקמת בהירקון

junk sex lover

נטלי חדשה מהלבן

3
חבל שלא נתת לה 900 והסברת לה שבישראל נהוג לתת על שעה משכורת של חודש באוקראינה...
היא רק מיום רביעי פה, למה להסביר לה שזה מחיר לא הגיוני לישראל אם אפשר לפתוח קטגוריה חדשה?
מהיום כל מי שאפשר לבקר ב500 ניתן לה 900. כי זה לא סתם, היא חכמה ומנומסת.

נטלי חדשה מהלבן

6
איזו תמימות.האוקראיניות יודעות על עולם הזנות דברים שכל החברים פה בפורום יחד לא ידעו כל החיים.
ביקשה 700 ויודעת למה
אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.

נטלי חדשה מהלבן

7
ברור לי שזה פוסט של יחצן 700 לזמן מוגבל "שעה זה סכום כסף הזוי לחלוטין בשביל בחורה מרוסיה או אוקראינה

אני אגלה לכם סוד למה הן מבקשות סכום כזה... כי זה 500 או 600 בשבילה ו200 זה דמי טיפול לחברה או סרסור שעוזר לה להגיע לישראל לעבור בהצלחה גבול בנתב"ג להשכיר דירה ולפרסם באתרים...

ומי שמשלם סכומים כאלה הוא פראייר ונותן פרנסה לסרסור

נטלי חדשה מהלבן

8
היא יודעת...בטח שהיא יודעת...שיש פראיירים שלא מעניין אותם כמה נותנים פה בישראל וככה דופקים את כולם והן עושות קופה.

היא יודעת שבאוקראינה במידה ומישהו מוכן כבר להיות איתה כי היא סיליקונית מגעילה שנראית כמו בובת מין לא טבעית היא תצטרך להיות איתו כל הלילה בשביל כזה סכום.

פשוט להתבייש במה שקורה פה ושנותנים במה לכאלה דברים

נטלי חדשה מהלבן

9
אתה צודק אולגיפול.ואני יודע את זה מקרוב.בחארקוב אפילו זול יותר.
אבל אנחנו בארץ.
אני יכול לתת לך דוגמאות בלינסוף על בחורות צעירות משוגר שמזדיינות תמורת 1000 ואתה נכנס לאינסטגראם שלהם וכל החברים שחה עושים עליה אורגיה בחינם
אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.

נטלי חדשה מהלבן

10
כמה שאתה אגואיסט...אנחנו בארץ ואפשר בקלות לשלם פחות ולגרום לבנות האלה שעכשיו רושמות על אנשים כמוך בפורום שלהם כמה קל להוציא מכם כסף בלי הגבלה. במקום זה אנחנו יכולים להיות הצרכנים החזקים...ראה ערך נסטיה שעכשיו לוקחת 500 ולא 600 כי הבינה שזה יותר כלכלי עבורה...אבל בינינו...מה אני מנסה... זה לא באמת מעניין אותך...לא ממש איכפת לך מה אחרים משלמים...מה שחשוב זה כוסמין הראוותן שמידי פעם ירשום פה הודעה על מישהי ב 1000, 1500 כי זה עושה לו טוב לאגו.

***** מטומטם...אז הציבור ישלם
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”