כ מריה עם החזה הענק והשפתיים השופעות.... - סקס אדיר

מריה עם החזה הענק והשפתיים השופעות....

1
שלום לכולם...

בחמישי האחרון החלטתי לדגום את מריה שהמודעה שלה צדה את עיניי כמה פעם אבל כל פעם אמרתי "מחר"...
אז הגעתי אליה לרחוב אלרוזורוב, מקבלת בדירה פרטית נקייה ואסתטית...
פותחת לי את הדלת בחלוק לבן, אני רואה אותה ומבין שהתמונות אמיתיות...להערכתי היא בסביבות גיל 40 מינוס...

גוף סקסי, ממש כמו בתמונות...חזה טבעי מדהים...תחת מהפנט שיש מה לתפוס...
היא לא דוברת אנגלית כמעט אז קצת קשה לתקשר איתה...נכנסים לחדר...החדר נקי ומסודר מאוד, מיטה קינג סייז (:

היא שוכבת על המיטה, ומחייכת...חיוך כל כך מטומטם שהרגשתי מובך לרגע ואז פשוט תפסתי לה את היד, משכחתי אותה אליי והתחלתי לדחוף לה אותו לפה, תוך כדי המציצה היא צועקת ברוסית. מכניסה אותו עד הסוף וכמעט מקיאה, מוציאה אותה, יורקת עליו ועל החזה הקסום שלה ומשחקת עם הרוק...והופ דוחפת שוב לגרון...הרגשתי שאני עומד לגמור, היא לא מסכימה בפנים אז הזרקתי לה לגרון...

מקלחת וסיבוב שני...התחת שלה לא יוצא לי מהראש וביקשתי ממנה שתעשה לי סטרפטיז עם תחתון ברזילאי, זרמה...
התחילה לרקוד, ולאט לאט התקרבה אליי עד שהתיישבה עליו...העמדתי אותה בחזרה והצמדתי לקיר תוך כדי שאני מנסה לתפוס את התחת הזה בכל כף היד שלי...הוא פשוט מדהים!

לא יכולתי לחכות, שמתי אותה על הבטן והתחלתי לזיין אותה, תוך כדי אני מביט בתחת הזה ונדהם עד כמה הוא מדהים...מרגיש שאני עומד לגמור, מוציא אותו אומר לה להתסכל עליי ולפתוח את התחת שלה בשדי הידיים, ומשפריץ לה על התחת...

סה"כ נהנתי מאוד, מאמין שאחזור....
לוקחת 500 לשעה מפרסמת באתר הלבן, טלפון מסתיים ב3823, לא זזה רוורס...

3
דיווח נוסף בנושא: רוסיות/זונות -
[QUOTE=dodo79]התנסות עם 1481989645 מהאתר הכתום,

נמצאת בארץ לתקופה של שלושה שבועות, מתוכם כבר הייתה שבועיים...(להזדרז עם האישור) הייתי אתמול בערב בתל אביב, ברחוב על שם סוקולוב. היא מן הסתם דוברת רוסית וממש טיפה אנגלית.

היא נראית קצת מבוגרת יותר מרוב התמונות, פרט אולי לכמה תמונות שצולמו לוודאי בשהות הנוכחית (זאת שהיא יושבת במרפסת עם בירה הכי דומה לה). בסך הכל המראה שלה נחמד, היא לא מכוערת, אבל גם לא יפהפייה. הגוף שלה ממש שמור והחזה שלה נראה טיפה קטן יותר מאשר בתמונות עצמן, יש קצת בעיה עם מרווחים בשיניים, אבל זה בקטנה.

היא כותבת בהודעה באתר הכתום מה היא עושה ולא עושה, בתכלס.. לא ממש ששה להתנשק ולי לא ממש מתחשק לעשות 69 עם בחורה עובדת. היא לא עושה ברוורס ולא רימינג וגם לא ממש מתה שמקרבים אצבע למרעום שלה...

הגוף שלה מאוד מגרה, מבין כל הבחורות שהלכתי אליהן עד היום (3 סך הכל) הגוף שלה היה הכי קרוב למושלם. לא רזה ולא שמנה, וגם לא חושב שהייתי מגדיר את הגוף כמלא אך בהחלט מדושן. היא קצת ביישנית ונראית טיפה עייפה ואולי בגלל שנפגשנו קצת אחרי תשע בערב.

הסקס איתה היה נחמד למדי, אחרי מקלחת שלי נשכבנו יחד על המיטה. היא הסירה את הכותנת הסקסית הלבנהשקופה שעמה קיבלה אותי לתוך הדירה, ונגלה לעיני אותו גוף יפהפה עם חזה גדול (אך לא גדול כמו בתמונות) שעדיין שומר על הצורה שלו (יתכן שישנם שתלים) ומיד התחלנו בנישוקים (בערך), חיבוקים, ליטופים הדדיים וגם של השמוק הקטן שדי נהנה. משהו בגוף שלה עשה לי את זה וכמעט גמרתי לה בפה כשהיא ירדה לי..ובקושי עברו 2 דקות...הפסקתי אותה והיא שלפה קונדום והלבישה אותו ועלתה עלי לתנוחת רכיבה
שנמשכה כדקה, שוב פעם הרגשתי שאני עומד לגמור והפסקתי אותה ועברנו למיסיונרית, פימפתי אותה כשהתליון עם הצלב שלה עף ימינה ושנייה לאחר מכן שמאלה וחוזר חלילה בדיוק כמו השדיים שלה והפטמות הזקורות וברקע היא משמיעה גניחות שקטות. גמרתי.. אבל המשכתי.. כי לא היה לי נעים שזה נגמר מהר כל כך.. היא עצרה אותי אחרי שהיא הרגישה שיצא זרע מהקונדום. נבהלה הלכה למקלחת לשטוף עצמה וחזרה כעבור כמה דקות.

ניסיתי להרגיע אותה שהכל בסדר, שלפני כמה שבועות קיבלתי תוצאות שליליות לHIV (שאגב זה נכון ומחלות אחרות אין בנמצא) לא יודע אם התשובה סיפקה אותה או לא, אך המשכנו. ביקשתי שתעשה לי בנתיים מסג' ובחיוך היא הסכימה, באיזה שלב הרגשתי שאני פוץ שאני סתם שוכב שם עם הפנים קבורות במזרן והתחלתי לנסות ללטף אותה תוך כדי, ככה עם האצבעות שלי ניסיתי למצוא את המשולש שלה, ללא הצלחה.. סובבתי את הראש וראיתי הגוף המדהים שלה מחכה לי... לסיבוב שני.

אולי הגוף שלי עוד לא היה מוכן לסיבוב שני.. במשך כעשרים דקות פימפמתי אותה במיסיונרית, בדוגי, היא רכבה עלי, עשתה לי ביד, זיינתי לה את הפטמה (לא בהכרח בסדר הזה) וכלום.. קאפוט. היא גמרה פעם אחת לפחות במהלך הזמן הזה, אבל אני כלום..בקושי חשתי גירוי וזה לא הלך לשומקום.. וגם נראה לי החל לשרוף לה, למרות שהיא שמה חומרי סיכה וכדומה. ויתרתי על גמירה שנייה, גם התחלתי להיות תשוש והשרירים החלו לכאוב לי...

האמת שזו פעם שנייה שזה קורה לי עם בחורה מהאתר הכתום ולמרות זאת עם הבחורה שהייתי איתה משוגר דדי.. לא הייתה בעיה..

אחרי שעה בערך שהייתי אצלה נפרדנו לשלום. התענוג עלה לי 500 שח. המפגש היה אצלה בדירה. דירה נחמדה למדי של 2 חדרים. כך שלא היו הוצאות נוספות פרט לדלק ולאיזה סמבוסק עשר דקות אחרי ב"טבון" שהיה בהמשך הרחוב.. :)

[/QUOTE]
זבל מי שמלכלך - את החוף, את הים ובכלל!

4
בתקופה האחרונה אני משתדל להימנע מלהגיע לאזור תל אביב / בת ים עם זמן פנוי כדי לא להתפתות. אך מה לעשות, לחבריקו נמאס מיד ימין. הוא דורש מגע נשי! ואני בתל אביב עם זמן פנוי
5 מטרות שהיו על הכוונת כבר כמה ימים לא פנויות או לא זמינות. המטרות שהושגו ועדיין בגדר "סיבוב נוסף אפשרי" גם מבריזות ואני מתחיל להיות מתוסכל ומקווה מאד לבצע קנייה חכמה ולא חתול בשק.
עובר על הפורום פעם נוספת ומחליט ללכת על מריה.

כבר בהודעה היא תקיפה - "אין אנאלי. אין ריימינג, אין משא ומתן על המחיר" 500 לשעה.

מגיע לסוקולוב, בניין מגורים מטופח, דופק בדלת והמילפית פותחת.
היא אכן מילפית, לא רזה, לא דוגמנית, גוף בהחלט שמור (למרות שלטענתה לא משקיעה בספורט). חיוך מקסים, מעט מאד אנגלית אבל לא בורחת מתקשורת.

קצת ליטופים, קצת מזמוזים, ליקוק קצר למטה (לא אוהבת אצבעות) והיא כבר יונקת אותו ומקבלת את המטען.
שטיפת פה שלה, מקלחת קצרה שלי, מקשקשים קצת, קצת מזמזוזים ואני מקבל טלפון דחוף.. שיט
מחליט לוותר על זיון ולקבל יניקה נוספת (יש לה יניקה/שאיבה חזקה) ומטעין לה שוב את הגרון.
[היא מבחינתה היתה מוכנה להמשיך את כל השעה]

לסיכום, נחמדה, חביבה, ויונקת טוב
אבל - בזמנים אלה מעדיף אותן צעירות או לפחות עם כימיה טובה יותר (היה חסר לי שם משהו)
כנראה שלא אחזור
זבל מי שמלכלך - את החוף, את הים ובכלל!

5
מרייה מפרסמת באתר הלבן, מתקשרת דרך ווטסאפ אחרי שעושה גוגל טרנזלייט, שולחת תמונות אמתיות, להערכתי נושקת לגיל ה-40 נראית טוב חזה גדול סילקוני ותחת מרשים (בעיניי), מקבלת בדירה בת"א בקומה הראשונה לא הכי דיסקרטית לטעמי, אתה יכול לפגוש את אחד הדיירים בבניין, אני כמעט פגשתי וזה לא הכי נעים, חנייה לא תמיד יש, כמו שכתבו כאן מקבלת אותך בחלוק לבן מובילה אותך לחדר, מקלחת לפני ואחרי וגם בין, נכנסת מייד למציצה, עושה רושם שהיא מאוד נהנית מסקס, עיסוי זה לא הצד החזק שלה כך שאל תצפו ליותר, מעבר לכך מתמסרת לכל תנוחה שתרצו, אנאלי לא שאלתי, אגב יש לה שני ילדים גדולים.
לדוברי הרוסית בנינו יהיה יותר תקשורת איתה.
לסיכום מרייה בחורה לבבית וחמודה תעניק לך שעה שלמה של פינוק ב-500 שקל.

6
אז לפני שאתחיל את הסקירה חשוב לי להסביר לכם למי הבחורה מתאימה ולמי פחות.
כי אני יודע שיש כאן כאלו שפוסלים על מראה, אז אני אתאר לכם קודם כל את הבחורה:
- חזה לדעתי D, ממש יפה.
- שפתיים שופעות (לא מנותחות - הסבירה לי איך בודקים שהשפתיים לא מנותחות חחח היה קטע חזק)
- תחת עסיסי.
- היא בת 35, לא דוגמנית עילית, מי שמחפש כאלו, זאת לא הכתובת.
- אחרי לידה.

טוב אז נשארתם לסקירה עצמה אז אני אנמשיך לקטע הכי חשוב שהוא הסקס.

אז קודם כל ברגע שהגעתי ישר ראיתי שלבחורה יש וייב סופר חיובי, חייכנית,
וגם הגיעה למטה כדי להראות לי איפה הדירה.

אם למישהו זה מפריע אני מאמין שפשוט תגידו לה והיא לא תעשה את זה,
אבל אני רווק אז זה לא כל כך הפריע לי.
זה היה נחמד.

אחרי זה עלינו למעלה, ביקשתחי ממנה שתתקלח איתי ביחד, והתקלחנו ביחד
היה ממש כיף, ככה סיפתח טוב להתחלה.

אז אחרי זה הלכנו למיטה, אני אוהב להתנשק וקלטתי שיחסית לא הגיעו
לה יותר מדי לקוחות, וזה לא הרגיש שהיא שחוקה, השפתיים שלה עסיסיות ממש
ואפשר להרגיש את זה בכל נשיקה, זה היה כיף גם לתת להם נשיקות עדינות כאלו.

אחרי שהנשיקות נפסקו היא ירדה דרומה, והתחילה למצוץ אותו, מציצה טובה.
אין ספק שהשפתיים עזרו להרגשה עצמה, והיא יודעת את העבודה, מי שחולה מציצות,
אפשר להנות ממנה רק מזה. בדרך כלל אני מכווין כאן לא היה צורך בכלל.

סיכמנו לפני שאני אוהב 69, אז פתאום באמצע המציצה היא עברה עם הכוס שלה
על הפנים שלי, וככה זרמנו, וגם היא 'רקדה' עם הכוס על הפנים שלי, למטה ולמעלה.
אני אוהב את זה, זה מחרמן.

המציצה ב69 הייתה ממש טובה ולא החזקתי את עצמי והתפוצצתי בפה שלה.

נחנו קצת, דיברנו, היא יודעת אנגלית דיי טוב, פה ושם השתמשנו בטרנסלייט.
אחרי זה אחלה מסאג' מצידה, אני נהניתי, חבריקו התחיל להתרומם שוב,
היא קלטה אותו והתחילה בירידה שוב.

הפעם שמנו קונדום והיא עלתה עלי לרכיבה, והבחורה רוכבת.
אחרי זה עברנו לדוגי (אחלה מחזה הישבן שלה), ואז למסיונרית.

לא גמרתי, אז עברנו למציצה של רבע שעה, בעמידה, בישיבה,
ליקוקי ביצים, הכל, כבר חשבתי שהיא תתייאש אבל בסוף
היא לא ויתרה לי חחח, והוצאנו הכל. אפשר לגמור על הפה בשפתיים,
או בתוכו, אבל היא לא אוהבת על הפנים.

לכל אורך הסשן היה יחס ממש חברי, חיוכים, לא הרגיש לי לרגע
שאני אצל מישהי שזה מה שהיא עושה אז בקטע 10 מתוך 10.

הסקס לא עשיתי כל כך, יחסית זה היה רק 10 דקות אבל נהניתי בהם,
הרוב היה מציצה, זה מה שזרם לי היום.

אז לסיכום מי שרוצה, אישה בסביבות גיל 35, עם יחס ממש של חברה,
נעימה וחמודה, יודעת למצוץ כמו מלכה, שיילך אליה.

* הערה: נראית יותר טוב במציאות מאשר בתמונות, לשם שינוי.*
זה הלינק: https://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=22872

רוצה לדעת איך להשיג מחברה שלך יותר מציצות? לחץ כאן     

8
[QUOTE=Titspls]נראת בתמונות אחרי גיל 50
וזה הפוסט השני שלך ב2018
מאוד חשוד - בעיקר בגלל העובדה שנתתה לה 10
[/QUOTE]
[QUOTE=Titspls]לא ראיתי מעולם פאולינה שם
מאוד חשוד מה שאתה מתאר
[/QUOTE]
הכל נראה לך חשוד...
הערות יש לך למכביר,
תועלת? גורנישט!
כבר היה פוסט על הבחורה שנה שעברה - פחות או יותר אותו דבר.
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”