כ זונות\מעסות עם יחס אישי ביוון - סקס אדיר

זונות\מעסות עם יחס אישי ביוון

1
אני מחפש זונות ביוון. ניגשתי למאמר בולט בגוגל שמפרט את סוגי השירות שיש. הלכתי בהמלצת האתר לבית זונות באתונה אבל זה כצפוי לא אותו דבר כמו הבנות שהלכתי בארץ. אני לא רוצה פס ייצור, אני רוצה יחס אישי, עדיפות גם לכאלה שיתכתבו איתי בוואטספ.

בארץ יש מלא מעסות אירוטיות כי בארץ זנות במחתרת. וביוון הבנתי שעיסוי ארוטי סופר יקר. אז אשמח לדעת לפחות איך למצוא זונות באתונה עם יחס אישי ולא פס ייצור, כאלה שמארחות בדירות הדיסקרטיות שלהן.
אגב, בישראל נותנות השירות מפרסמות רבות בצ׳אט. האם ביוון זה גם כך?
בתודה מראש.

זונות\מעסות עם יחס אישי ביוון

3
אין צורך לפתוח שרשור חדש. תשאל בשרשור הראשי של יוון:
http://www.sexforum2.com/forum_posts.asp?TID=61835

אני ואחרים עונים שם.

[QUOTE=hochdorf]אני מחפש זונות ביוון. ניגשתי למאמר בולט בגוגל שמפרט את סוגי השירות שיש. הלכתי בהמלצת האתר לבית זונות באתונה אבל זה כצפוי לא אותו דבר כמו הבנות שהלכתי בארץ. אני לא רוצה פס ייצור, אני רוצה יחס אישי, עדיפות גם לכאלה שיתכתבו איתי בוואטספ.

בארץ יש מלא מעסות אירוטיות כי בארץ זנות במחתרת. וביוון הבנתי שעיסוי ארוטי סופר יקר. אז אשמח לדעת לפחות איך למצוא זונות באתונה עם יחס אישי ולא פס ייצור, כאלה שמארחות בדירות הדיסקרטיות שלהן.
אגב, בישראל נותנות השירות מפרסמות רבות בצ׳אט. האם ביוון זה גם כך?
בתודה מראש.
[/QUOTE]
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”