כ שבוע של טירוף חושים בקייב. - סקס אדיר

שבוע של טירוף חושים בקייב.

1
טוב לאחר מציאת תירוץ הולם למלכה בבית (טיול לצ'רנוביל) והרבה סיפורים שגרמו גם לי להזיל ריר על המקום , החלטתי שגם אני הולך לטעום ממה שיש לקייב להציע .
אני רוצה להתחיל ולהודות ל ZUNAMI7 על הטיפים גם בפוסטים שרשם פה וגם בפרטי שעזרו מאוד לנווט בכל ההיצע.

לקחתי את הטיפ שלו ונרשמתי לMamba.ru , ובאמת נגלה בפניי היצע עצום של בנות מכל הסוגים הגדלים והגילאים שלא מדביישות לרשום שהן מחפשות לספק את מה שכולנו מחפשים. אני לא אפרט לגביי שמות או אמסור מספרים היות שניקיתי את כל הראיות לאחר שחזרת , אך אומר שמי שיחפש ימצא .

לקחתי דירה שעליה אני דווקא יכול להמליץ ,
https://www.airbnb.com/rooms/21424649, מאוד פרטית , באיזור מרכזי , והמחיר יצא 1200 ל4 לילות , מה שיפה בה שהיא מיועדת ל 2 אנשים , עם מיטת קינג סייז בכל חדר , ויש פרטיות מלאה ככה שמי שבא עם חבר כמו במקרה שלי יכול להרגיש בנוח לנהל את הזמן שלו ללא קשר למה שחבר רוצה .

כל ההתניידות בעיר , כולל ההגעה מהשדה ולשדה עשיתי עם Uber , כל הנסיעות שלנו ב 5 ימים שהיינו הסתכמו בכ 200 ש"ח , ככה שתרגישו חופשי להתפרע.

אוכל , בסופרים מאוד זול , רכישה גדולה שעשיתי כשהגעתי שכללה גבינות , נקניקים , לחמים , ממתקים , שתיה (כולל בקבוק ליטר של ג'ק דניאלס , וחורטיצה או איך שמאייתים את זה) , פירות וירקות שהספיקו לכל ה 5 ימים שהייתי שם (כמובן שלרוב אכלנו בחוץ) עלו לי בערך 1500 גריבנות שזה קצת יותר מ $50 .

העיר ענקית , ויש בה המון מה לעשות , השופינג ברשתות המוכרות יוצא בערך 30 עד 40 אחוז פחות מבארץ , אל תצפו למחירים כמו בתאילנד אבל לפחות במקומות שהייתי (גוליבר , אוקיאן פלאזה) היו מלא דברים במבצעים של 20 עד 30 אחוז נוספים , אז לאוהבי הקניות יהיה מה לעשות בין הבילויים .

ועכשיו לנושא לשלשמו התכנסנו כאן , הבחורות באמת יודעות לתת שירות , חוץ מנפילה אחת שגם לא בדיוק הייתה נפילה ועלתה כמה מונים לאומת מה שמקבלים מהחצופות בארץ , הכל היה מושלם , הבחורות נראות מעולה והכי חשוב מטופחות מאוד , האיפור , הגרביונים והלבוש האלגנטי בכללי מוסיפים המון לכל החבילה וגם אם הבחורה לא דוגמנית של וויקטוריה סיקרט הן עדיין יודעות לנצל כל חלק בגוף שלהם בשביל סקס אפיל מטורף.

אני אישית קיבלתי אזהרה לא ללכת על הבנות במועדוני החשפנות או במועדוני הריקודים לא מאיזו סיבה מסוכנת אלא פשוט כי משלמים פי כמה וכמה על אותו הדבר , ככה שהתמקדתי בבנות ממבה או מאתרים כמו רילקס קייב וכו...
היינו בכמה מועדונים ולהגיד את האמת , בשלב כלשהו הבחורות שם כלכך בכוח מנסות לשווק את עצמן שזה יצר לי אסוציאציה של האס אמ אסים להלוואה שפעם היו שולחים כל יום.

ממליץ אישית לא להסתפק בשעה ולהזמין את הבנות לפחות לשעתיים , לשבת בדירה , לשתות משהו ולשוחח קצת , תאמינו לי שהיחס שתקבלו במיטה הוא בכמה מונים יותר טוב כשיש היכרות קצרה עם הבחורה , שוב מי שמעדיף להזמין לשעה , לקפוץ ישר למיטה ואז להמשיך עם היום שלו זאת גם אופציה , אבל למזלי גיליתי שרוב הבחורות שם עם ראש טוב , אינטלגנטיות ובכיף אפשר לנהל שיחה ולהכיר את הבן אדם שמולך וזה רק מוסיף, יצא לי אפילו פעם להזמין מישהי לשעתיים , ואחרי שעתיים פשוט נשארנו במיטה , המשכנו לשתות לדבר ולהזדיין לסירוגין עוד 3 שעות בלי מילה , וכשהצעתי לה בסוף עוד כסף היא סירבה לקחת ואמרה שהיא נהנתה מאוד , ואפילו יום אחרי זה נפגשנו בערב אתה ועם כמה חברות שלה לשתות .

בגדול אני אגיד שלעיר הזו יש היצע של כל מה שתרצו, והדבר השלילי היחיד שיש לי להגיד זה שיש מצב שתתמכרו אליה.

שבוע של טירוף חושים בקייב.

4

DaddyJoe חבר יקר
כיף לקרוא כאלה דיווחים. שמח שנהנתם.
מסכים עם כל מילה שכתבת, החוייה הטובה שלך מאוד מזכירה את הטיולים שלי לשם.
מי שעושה עבודה מקדימה עם השקעה לא ממש גדולה של זמן, יכול להנות פי כמה בעיר המדהימה קייב.

כתבתי אצלי בדיווח עוד כמה תובנות, אתם מוזמנים להכנס ולקרוא .
משהו חשוב שואני כותב גם פה :

בסוף השבוע הבא יש מכירה של בלאק פריידי בחברת הטיסות האוקאינית UIA .
ב 23-25 לנובמבר המחירים של כרטיסי הטיסה לתאריכים מסויימים שבמבצע יהיו 50% .
שווה להכנס ולבדוק https://goo.gl/3A1m4z

אם עוד מישהו צריך עזרה בעיר מוזמן לכתוב לי בפרטי.
שבוע טוב!
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”