אמל"ק - פוסט לחובבי עיסוי אמיתי ומושקע, עם/בלי 'הפי אנד'.
מפרסמת ב'ווין-ווין' (רפואה אלטרנטיבית), באתר וכן בטלפון מפרטת את אפשרויות העיסוי ולא רומזת כלום לגבי הרפיה וכדו', מה שבאמת מתברר כנכון למחצה (כמו שאכתוב בהמשך). קבעתי איתה מראש על עיסוי רקמות עמוק.. מפנה למושב בן זכאי שליד יבנה.
קבעתי יום ושעה ויצאתי לדרך. הישוב עצמו פסטורלי אך מנומנם, רוב הבתים הם ווילות מחודשות, כל אחד עם האחוזה והשטח שלו, סה"כ נחמד.
תיאום בטלפון ואני עוצר ליד בית בודד, שרואים עליו ששונה מהנוף, קטן וישן יותר מהשאר, לא מוקף גדר ולא נעליים (בעצם, נעליים היו מחוץ לבית...).
מילה יוצאת לקראתי, תופסת את הכלב שיש לה ומורה לי להיכנס פנימה. היא בסביבות 1.65, מבנה גוף רזה וחזה קטן (מבעד לשמלה).
בית לא מרווח במיוחד, לא מחומם במיוחד בימים קרים אלו, ומיטת העיסוי ניצבת לה הכן באמצע הסלון. לא הסיטואציה הכי 'וואו'.. אבל בסדר.
היא מבקשת ממני להתפשט ויוצאת מהבית (WTF...) אחרי 2 דקות שואלת אם אני מוכן, נשכבתי על הבטן והיא נכנסה. שמה עלי סדין כלשהו, והתחילה במסע ארוך ומושקע של אבנים חמות, שמן חם ועיסוי אמיתי ומאוד מאוד ואיכותי.
העיסוי היה שעה שלימה לגמרי, ללא תקתוק אפילו קל שבקלים מצידה. הזיזה לי כל שריר בגוף ונהניתי מכל רגע. הורידה רק את הסריג שהיה עליה ונשארה תמיד עם שמלת כתפיות. כשביקשה ממני להתהפך, החזיקה את הסדין שכיסה אותי גבוה גבוה כך שלא ראתה את השמוליק שלי בכלל לכל אורך הטיפול.. במשך זמן העיסוי שוחחנו קצת וצחקנו, אבל לא הייתי מגדיר אותה כ'חופרת'.. חלק ניכר מהשיחה היה המצב הקשה בעקבות הסגירה של מדור העיסוי ביד2. בגדול, אשת שיחה נעימה.
תכל'ס: שעה שלימה של עיסוי מאוד מאוד טוב. 200 ש"ח. להרפיה רצתה עוד 100 ש"ח, ויתרתי. אמרה שאפשר לקבל עיסוי של חצי שעה והרפיה תמורת 200 זוזים. אמרה שמבחינתה אין מצב בכלל לסקס, אבל אולי מישהו יצליח לפצח את האגוז העקשן...
באתי במטרה לקבל עיסוי טוב ולא היה קריטי לי נושא ההרפיה, אז יצאתי מרוצה בסה"כ.
מספר שלה: או באתר הנ"ל או אצלי בפרטי. מי שרוצה עיסוי ממש טוב (והרפיה?) היא הכתובת. בהצלחה.