כ מילה - בן זכאי - סקס אדיר

מילה - בן זכאי

1
אמל"ק - פוסט לחובבי עיסוי אמיתי ומושקע, עם/בלי 'הפי אנד'.

מפרסמת ב'ווין-ווין' (רפואה אלטרנטיבית), באתר וכן בטלפון מפרטת את אפשרויות העיסוי ולא רומזת כלום לגבי הרפיה וכדו', מה שבאמת מתברר כנכון למחצה (כמו שאכתוב בהמשך). קבעתי איתה מראש על עיסוי רקמות עמוק.. מפנה למושב בן זכאי שליד יבנה.

קבעתי יום ושעה ויצאתי לדרך. הישוב עצמו פסטורלי אך מנומנם, רוב הבתים הם ווילות מחודשות, כל אחד עם האחוזה והשטח שלו, סה"כ נחמד.

תיאום בטלפון ואני עוצר ליד בית בודד, שרואים עליו ששונה מהנוף, קטן וישן יותר מהשאר, לא מוקף גדר ולא נעליים (בעצם, נעליים היו מחוץ לבית...).

מילה יוצאת לקראתי, תופסת את הכלב שיש לה ומורה לי להיכנס פנימה. היא בסביבות 1.65, מבנה גוף רזה וחזה קטן (מבעד לשמלה).

בית לא מרווח במיוחד, לא מחומם במיוחד בימים קרים אלו, ומיטת העיסוי ניצבת לה הכן באמצע הסלון. לא הסיטואציה הכי 'וואו'.. אבל בסדר.

היא מבקשת ממני להתפשט ויוצאת מהבית (WTF...) אחרי 2 דקות שואלת אם אני מוכן, נשכבתי על הבטן והיא נכנסה. שמה עלי סדין כלשהו, והתחילה במסע ארוך ומושקע של אבנים חמות, שמן חם ועיסוי אמיתי ומאוד מאוד ואיכותי.

העיסוי היה שעה שלימה לגמרי, ללא תקתוק אפילו קל שבקלים מצידה. הזיזה לי כל שריר בגוף ונהניתי מכל רגע. הורידה רק את הסריג שהיה עליה ונשארה תמיד עם שמלת כתפיות. כשביקשה ממני להתהפך, החזיקה את הסדין שכיסה אותי גבוה גבוה כך שלא ראתה את השמוליק שלי בכלל לכל אורך הטיפול.. במשך זמן העיסוי שוחחנו קצת וצחקנו, אבל לא הייתי מגדיר אותה כ'חופרת'.. חלק ניכר מהשיחה היה המצב הקשה בעקבות הסגירה של מדור העיסוי ביד2. בגדול, אשת שיחה נעימה.

תכל'ס: שעה שלימה של עיסוי מאוד מאוד טוב. 200 ש"ח. להרפיה רצתה עוד 100 ש"ח, ויתרתי. אמרה שאפשר לקבל עיסוי של חצי שעה והרפיה תמורת 200 זוזים. אמרה שמבחינתה אין מצב בכלל לסקס, אבל אולי מישהו יצליח לפצח את האגוז העקשן...
באתי במטרה לקבל עיסוי טוב ולא היה קריטי לי נושא ההרפיה, אז יצאתי מרוצה בסה"כ.

מספר שלה: או באתר הנ"ל או אצלי בפרטי. מי שרוצה עיסוי ממש טוב (והרפיה?) היא הכתובת. בהצלחה.

מילה - בן זכאי

4
צודק פטישון, ב300 אפשר לקבל דברים אחרים, למשל 2 מספרים כולל אנלי אצל מישהי אחרת.
אבל במיוחד בשבילך (וכדי לא לבזבז זמן של אנשים עם העדפות כשלך) הקדמתי וכתבתי את השורה הראשונה בדיווח שלי, כדי לחסוך לך קריאת דיווח שככל הנראה לא לטעמך.
מנגד, יש כאלו שיעדיפו חצי שעה של עיסוי טוב ואמיתי ואח"כ הרפיה, יש גם סוגים כאלו של אנשים ובשבילם הרחבתי בדיווח.

מילה - בן זכאי

8

דקה מזמנכם:

אני מבקש שתפסיקו להעיר לחברי הפורום לגבי המחיר.
( קיבלתי הרבה תגובות כאלו על הדיווחים שלי , וחלקם בלשון בוטה !! )

אנשים וגם אני ,משקיעים מזמנם ומדווחים , וגם מספרים כמה שילמו.

לא מתאים לכם , אל תלכו.

מי שעוקב אחרי הפורום יודע ששעה שלמה , מושקעת , מיקצועית , במקום נקי, + הרפיה עולה כ 250 - 300 שקל.

גם אם זה 50 שקל יותר ממה שאתם יודעים , אז מה ??

לטעמי , זיון של 30 דקות ,ב 300 (200 בחיפה) לא מישתווה לעיסוי של שעה , בכלל לא.

וגם האשליה שהפורום קובע את המחירים בשוק , מנותק מהמציאות.

אז אני מבין שיש הסתיגויות . סחטן , שימרו זאת לעצמכם.

אין צורך לפרסם תגובה: "שילמת יותר מידי" , מ י ו ת ר.

תודה.

מילה - בן זכאי

9
חשוב להתייחס למחירים. אפילו חשוב מאד. לא כולם יודעים מה המחיר המקובל, ההוגן, או המוגזם. לגיטימי לומר שמחיר מסוים עבור שירות מסוים הוא הוגן או יקר. כדאי לספר אם הצלחנו להוריד מחיר במשא ומתן ולתת עצות בעניין הזה. מותר גם שיהיו כמה דעות.
מי שמדווח צריך לומר לו תודה וזה לא לעניין בכלל להשתמש במילים בוטות לאף כיוון.

שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”