כ קייב - בלי לעבוד קשה מדי - סקס אדיר

קייב - בלי לעבוד קשה מדי

1
אז הייתי בבודפשט - עבדתי קשה מאוד, עשיתי המון טלפונים,קיבלתי ניתוקים.. רצתי בין דירות.
הייתי בברלין - לfkk אני לא יכול ללכת מטעמי דיסקרטיות , שוב רצתי בין דירות, הזמנתי בחורות לדירה וכל פעם האכזבתי..

עכשיו אני רוצה לנסות את קייב, המטרה : לא לעבוד קשה מדי ,ולא להתקצמן על כל שקל.

קראתי מאות הודעות על קייב בפורום ,והדעות חלוקות, לגבי מחירים, לגבי ממבה..

והייתי רוצה לקבל עזרה תחת הפרופיל הבא : לא לעבוד קשה + להוריד למינימום את כמות הנפילות + לא ה20 דולר לפה ולשם זה מה שיוביל אותי.(אבל כמובן לא לשלם 400 דולר ל3 שעות, בשביל זה אני לא טס במיוחד לקייב)

אשמח לשמוע את דעתכן , נגיד עבור מפגש של 3 שעות ב150-200 דולר, איך אני מוצא איכות ויחסית בקלות?

קייב - בלי לעבוד קשה מדי

2
לא חסר סוכנויות ליווי שישלחו לך בחורות במחיר של 100 דולר לשעתיים (3000 גריבנה כולל מונית)

או נהגים שיקחו אותך לדירות. הדירות גם הציעו לשלוח בחורות אליך, במחיר של 1600 פלוס מונית - 1800 סה"כ

האופציה המועדפת בעיני אם אתה לא רוצה לעבוד קשה מדי ולהמנע מנפילות, אלו החשפניות. החל מ-6000 גריבנה לשעתים (215$) אתה יכול לאסוף חשפנית ממועדון.
תוסיף לזה עוד 1000-2000 גריבנה על הכניסה למועדון והמשקאות לך ולגברת, פלוס אולי ריקוד פרטי (500 גריבנה)

לא זול, אבל שווה כל אגורה.
חזרתי רק אתמול, מקווה לכתוב דיווח מפורט בהמשך.

קייב - בלי לעבוד קשה מדי

3
קודם כל תודה על התשובה..

השאלה שלי היא מה הרמה של הבנות ? החשפניות כוסיות אני מניח,אבל אני על מחירים הרבה יותר גבוהים,ואם אלו המחירים אז זה פצצה..
אבל על הרמה של הדירות בקייב יש פה בפורום הרבה מילים לא טובות, ורובם מסכימים שהרמה היא לא רמה שאתה טס לקייב במיוחד בשביל כזאת רמה..

לא שאני מצפה לתת בראש לדומניות על , אבל אם אני טס לקייב במיוחד בשביל סקס , שזה לא תהיה הרמה שיש פה בבת ים ב400 שקל

קייב - בלי לעבוד קשה מדי

4
לפי דעתי, אם אין לך כוח לאתרים כמו ממבה וטינדר,
בתקציב שלך הכי מתאים לך זה מועדונים.
יש כמה כאלה בקייב, והרמה שם די גבוהה.

בדירות הרמה של הבנות נמוכה ואתה צריך להסתובב לפעמים לא מעט זמן כדי למצוא משהו סביר.
הסוכניות (שבד"כ שולחים את אותן הבנות מהדירות)
לא ישלחו לך מישהי איכותית במחיר של 1600 גריבנה לשעה,
מקסימום תקבל מישה סבבה, לא יותר מזה.
ויש להם חוקים נוקשים - הכל עם גומי וכו'..

יש כמה מועדונים בעיר שעובדים במהלך כל השבוע ,
בין השעות 23:00-5:00
אתה יכול לאסוף משם מישהי אחרי שאתה רואה אותה וקצת מדבר איתה.
אחרי שסוגרים מחיר היא תלך איתך לדירה/מלון ל 2-3 שעות .

בתחילת הערב יבקשו ממך 200-300 דולר,
אבל לקראת 1:30-2:00 המועדון מתחיל להתרוקן
המחיר יורד, ואתה יכול לקחת מישהי ממש שווה ב 100-150 .

חברנו הוקאידו שהמליץ לך ללכת על מועדוני חשפנות כנראה לא שם לב שכתבת שאתה רוצה משהו טוב
בסביבות 150-200 דולר לשלוש שעות.
חשפניות זה אופציה לא רעה אבל זה מאוד יקר. אפילו יחסית לברלין ושאר בירות מערב אירופה.
אם יש לך את התקציב אז לך על זה. אין ספק שזאת חוויה אחרת ויש שם כוסיות על.

רק קח בחשבון שאם החשפנית גרידית היא יכולה לבקש ממך גם 8000 או יותר לשעתיים כדי לזרום איתך לחדר.
ומנסיון רק המשקאות הכניסה והריקודים יעלו לך יותר מ 100 דולר.
בחשבון פשוט בסוף הערב שרפת מעל 400 דולר. וזה במקרה הטוב.
והיית איתה שעתיים נטו אצלך במיטה.

במועדונים לעומת זאת מחיר הכניסה הוא 20-50 ש"ח (תלוי באיזה יום הגעת לשם) ומשקה עולה בסביבות עשרה שקלים.
ככה שאם יצאת למועדון, שתית ונהנית מערב מגניב, ובסוף הלילה לקחת משם מישהי, אז יצא לך משהו בסביבות 200 דולר לכל הבילוי. ואם תהיה נחמד אליה ויהיה לה נעים איתך גם יש אופציה שהיא תישאר איתך גם ליותר משלוש שעות.

כמו שכתבתי פה לפני כמה חודשים בדיווח שלי - כל אחד ועובי הארנק שלו.
לעיר יש המון מה להציע בכל תקציב.
לנסיעה הראשונה - מציע לך לנסות קצת מכל דבר.
בסוף תבין לבד מה הכי זורם לך.
אין חכם כבעל ניסיון.

המלצה נוספת - אל תפסול מראש את הממבה/טינדר . גם שם אתה יכול למצוא דברים ממש טובים ..
זה קצת יותר התעסקות , אבל 100 דולר 2-3 שעות , בחורה שמגיעה עד אליך בלי כל הסיבובים
זאת אופציה מעולה. וגם ככה אתה בחופשה, אז כמה הודעות והתכתבויות עם בחורות בזמן שאתה שם ,
יכול למלא לך את השעות המתות.

תעשה חיים!
קריצה

שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”