הוותיקים שבינינו אולי זוכרים את העליהום עלי, על איך אני מעז לשלם לבחורה מעל הסכום המקסימלי אשר חברים בפורום קבעו שראוי. ובכן, אני אוהב לכתוב ולתרום, אך לא מקובל עלי שקובעים לי מה לעשות עם הכסף שלי, ואחרי כמה הודעות פגעניות הפסקתי לכתוב לזמן מה. היום אנסה שוב לדווח - נראה.
ולעצם העניין, את הבחורה אשר קוראת לעצמה דאשה מצאתי בציצי ופגשתי לפני כמה ימים. עצמאית ממוצא רוסי, כתבה שהיא בת 24 ושגובה אלפיה לשעת. ההתכתבות הייתה עניינית, האנגלית שלה טובה, שלחה תמונות של כוסית על והצהירה שהתמונות אמיתיות.
כיוונה אותי לדירה הנמצאת לא רחוק מככר אתרים. זה הבניין המוכר, הוא נראה מכובד והדירה נעימה. אחרי שהורידה את החלוק התגלה גוף של נערת פלייבוי קלאסית, עם חזה ותחת בולטים, מוצקים ומעוררי תאבון. היה ברור שהתמונות הם שלה, אבל גם שגילה היום נושק ל-35, ושמאז שהתמונות צולמו שמה עליה כמה קילוגרמים טובים. אבל עדיין נשאר לה גוף מעולה. הבחורה עשתה עלי רושם של מקצועית מאוד. היא זורמת יפה, יודעת לענג, גם במציצה וגם בזיון, כאשר החיסרון העיקרי הוא ה-GFE החלש, הכולל נשיקות שטחיות בלבד.
אחרי שגמרתי ניהלנו שיחה קלה ואז הבנתי שההתרשמות שלי, של היותה בחורה מנוסה, מוצדקת מאוד. בקורות החיים המקצועיים שלה יש את אחד המועדונים היוקרתיים אשר ברפובליקה הדומיניקנית, והיא גם פעלה במספר לא מבוטל של מדינות.
שורה תחתונה, מומלצת לאותם חברים המחפשים כוסית ומקצוענית מנוסה, ולכך העלות מתאימה. לא מתאימה לבעלי תקציב מוגבל, לאוהבי GFE ולאוהבי בחורות צעירות או רזות.
דאשה, הכוסית היוקרתית
5היי קודם כל תרשה לי להודות לך על הדיווח. ידוע לך עם אפשר להזמין ואם אפשר פרטים.
דאשה, הכוסית היוקרתית
7גם אם הוא מזהב .. אני הולך לקניון לקנות זהב ב1000 הוא נשאר איתי הרבה מאוד זמן ולא רק לשעה ובטח לא עושה לי טובה
דאשה, הכוסית היוקרתית
8אינני יודע את אפשר להזמין, כדאי שתבדוק אתה. לאיזה פרטים התכוונת?
[QUOTE=Baido]היי קודם כל תרשה לי להודות לך על הדיווח. ידוע לך עם אפשר להזמין ואם אפשר פרטים.
[/QUOTE]
דאשה, הכוסית היוקרתית
9תודה על הדיווח .
לגבי השירות.. איך המציצה? האם צורכת חלבונים? 69 ?
אשמח לקבל תגובה..