גיזל או מישל 1 על ידי topic1970 מישהו היה לאחרנה אצל הפרטית גיזל מחולון ? האמנם לא צעירה אבל קיבלה בבית פרטי ונתנה שרות פגז , לאחרונה נעלמה ,אני מדבר על זאת עם הכלב הקטן. ציטוט 28 ינואר 2019, 06:26
גיזל או מישל 2 על ידי צמצם היא נתנה שירות פגז למה לא דיווחת עד עכשיו?כשהיא נעלמה לך אתה מרגיש צורך לחלוק איתנו את המידע הזה? ציטוט 28 ינואר 2019, 08:11
גיזל או מישל 3 על ידי אור נתן אאווץ...........................איזו תגובה כל מילה בסלעחברה תפסיקו לשמור על הדיווחים לעצמכםתתעוררו הפורום הזה לא גוסס הוא כבר מת אני לא מדווח משום שלאחרונה אין משהו שממש משך את תשומת ליבישיהיה מבטיח לדווח ולשתף ציטוט 28 ינואר 2019, 08:14
גיזל או מישל 4 על ידי אור נתן אאוץ .........................איזו תגובה כל מילה בסלעחברה תפסיקו לשמור על הדיווחים לעצמכםתתעוררו אתם לא הבחנתם שהפורום הזה כבר לא גוסס הוא מת כבראני מבטיח לדווח כשיהיה משהוא שימשוך את תשומת ליביפשוט יש יובש של כמעט 3 חודשיםהמניאקים לא נותנים לנותנות שירות לעבור בגבולות הענין כבר הוחלט זזים לקייב או לאודסהאבל אני פשוט שונא ממש שונא את הקור ציטוט 28 ינואר 2019, 08:18