במסגרת עבודתי בשנתיים האחרונות יוצא לי להסתובב המון בעולם ואני גם מדווח הרבה על ערים שונות. ראו דיווחים על קוריאה, סיאול, מדריד, פולין ועכשיו ברזיל, ריו דה זנירו. יצא לי דיווח קצת ארוך אבל שווה.
אאאחחחח ברזיל.
קצת אינפורמציה, אני מעדיף ללכת על איכות, יש לי כסף, אני לא מליונר אבל לא מחפש את הזול ביותר ולצערי כאן ברזיל מאכזבת. בכלל כל עיר או מדינה שאני מגיע בפעם הראשונה אני מנסה הכל מהכל רק בשביל ללמוד איך זה עובד שם, מדהים איך בכל ארץ נושא המין בתשלום והזיונים בכלל עובד בצורה אחרת. אז אני רוצה ללמוד בהתחלה עד שאני מבין גם אם יש נפילות.
קצת מילים שאפשר יהיה לאחזר את הידיעה אחר כך: ברזיל, brasil, brazil, rio de janeiro ריו דה ז'נירו.
אמ;לק;
ייתרונות בברזיל: זולה, מגניבה, בחורות פתוחות, אוכל טוב, מזג אוויר, נופים, אווירה, וזולה כבר אמרתי.
חסרונות: מלוכלכת, גם הבחורות, לא מאורגנת, הכל בלאגן. לא מדברים אנגלית. קצת מסוכנת. ורחוקה.
אני חייב לציין שנראה שלריו יש פוטנציאל מעולה, ובאמת המקום הזול ביותר בו יצא לי לזיין בחורות שוות, אבל מצד שני עדיין לא הצלחתי לפצח את הוויב של ריו והיו לי הרבה מאוד נפילות ובכל זאת נראה לי שיש לריו פוטנציאל גדול שלא הצלחתי לממש - אך עם זאת הרבה אכזבות ויכול להיות שזה בגלל שאני מאוד רגיל לאיכות ולדיוק של גרמניה, עדיין הבחורות שוות, לטיניות סקסיות אבל גם תקתקניות, מלוכלכות ובעייתיות.
אתה רואה בחורה שווה, סקסית, במועדון, מזיזה את התחת במעגלים, רגלים בשרניות. באור אחר כך היא סתם מישהי וכשהיא מורדיה את הבגדים והאיפור היא כבר מכוערת. איכשהו נראה שכולן פריחות, חזה גדול מנותח, תחת ענק מנותח, מייק-אפ שהן שמות עם שפכטל והתנהגות של זונות ממוצעות, עדיין במחיר של ארוחה במסעדה אתה מביא אותן לשעה ומחיר של ארוחה קצת יותר יקרה אפילו לכל הלילה.
אני מאוד אוהב בחורות על רמה גבוהה, שלמדו באוניברסיטה, נקיות עם פנים יפות. ליווי, GFE על באמת, לא רק שהן מתנשקות אלא בחורה שכיף להיות וזורמת. ריו יותר בקטע של זיון זול אבל בכמות :-.)
קצת על הבחורות בברזיל:
זורמות
בגדים חושפניים
הרבה עם חזה מנותח
תחת ענק
רוב התמונות אמיתיות
הן נראות יותר טוב בתמונות ממה שהן באמת נראות
ובמלון הן נראות אחר כך עוד פחות טוב
לא נקיות
מאחרות
מתנשקות
אז בואו נסביר איך זה עובד: סצינת המין בברזיל מתחלקת לכמה חלקים שכל אחד גם עובד בשעה אחרת.
ראשית הסברים על סוגי המקומות ובסוף אתן את הדיווח של מה שאני עשיתי.
מכון "מסאז'": לא סתם זה בגרשיים, בעצם מכוני מסאז' הם מקום לזיון. פתוחים בין עשר בבוקר עד שבע בערב. אתה נכנס, בערך 4 או 5 בחורות במשמרת. מחיר של 180 ריאל לשעה 120 ריאל לחצי שעה. השער של הריאל היום הוא בערך אחד לאחד כמו השקל כך שדי קל לחשב. בחורות נראות לא רע אבל לא מדהים. נחשב כמכון מסאז אבל ברגע שנכנסים הבחורה כבר מיד שמה קונדום על המיטה. הבחורות אבל לא יודעות לעשות מסאז' ולרוב זה ריפרוף משעמם ויאללה זיון.
מסאז' מקצועי: מה שמגניב בברזיל זה שגם במכון מסאז' מקצועי תקבלו בסוף הרפיה ידנית. זה לא קטע של סקס חלקם אפילו טנטרה אלא פשוט חלק מהמסאז' למה לא לעשות לך מסאז' גם באיזור הזה. ואגב המסאז' שם באמת מקצועי ותקבלו תמורת בערך 300 ריאל פחות או יותר גם מסאז' טוב וגם הרפיה ידנית.
עוד משהו נחמד בברזיל, כמעט כל הבחורות זורמות עם טלפון, גם במכוני מסאז' גם במקומות אחרים הן פשוט נותנות לך את הטלפון שלהן עם ווטאסאפ ואחר כך קובעות איתך מחוץ למכון להיפגש איתך ללילה, לארוחה ועוד. משהו מעניין זה שממש רוב מכריע של הבנות עובדות כעצמאיות ולכן אין להן בעיה לתת את הטלפון. גם בליווי מדובר על בחורות עצמאיות שמפרסמות את עצמן עם תמונות אמיתיות ועם הווטסאפ הפרטי שלהן כך שברוב גדול מאוד אתה מדבר ישירות עם הבחורה וזו אכן הבחורה מהתמונות. יש ייתרונות כמובן בלבד ישירות עם הבחורה אבל יש גם חסרונות. אני אישית דווקא מעדיף סוכנות ליווי שכמעט לא קיימות בברזיל. סוכנות אולי עולה יותר בגלל החלק שהן לוקחות אבל יודעות להתאים את הבחורה המתאימה לדרישות ויש למי להתלונן כי רצוי לשמור על שם טוב. בחורות פרטיות פחות אכפת להן ומקסימום הן מחליפות טלפון.
אתרי ליווי: באתרים האלו לרוב בחורות פרטיות מפרסמות את עצמן. באתרים היותר נחשבים מפורסמות בחורות שנראות דוגמניות, מדהימות עם הווטסאפ הפרטי שלהן שאפשר לדבר איתן ישירות. המחירים נעים בין 300 ריאל ל - 700 ריאל לשעה אבל ככל שלוקחים ליותר זמן המחיר פר שעה יורד ואפשר ב - 2000 ריאל ללילה ואפילו פחות למרות שהבחורות השוות יותר לוקחות יותר. עדיין הרבה הרבה יותר זול מגרמניה. אמנם הבחורות נראות מדהים בתמונות ואלו תמונות אמיתיות היו לי נפילות שאפרט בהמשך. בחורות כאשר מגיעים רואים שהן נראות פחות טוב, הרבה פוטושופ וצילום מקצועי ובמציאות הן ציון אחד או שנים פחות. בנוסף הן מקבלות בדירה פרטית שזה או הדירה שלהן או דירה לזיון/נים שהן שוכרות והמקום פחות נקי.
הבעיה: רוב המלונות בברזיל לא מסכימים שתכניסו מישהי לחדר. בעוד בגרמניה אין שום בעיה, שימו לב שבברזיל לא מסכימים ויש רק מעט מקומות שמאפשרים להביא מישהי לחדר.
פתרון: לוודא מראש שהמלון שהייתם בו הוא guest-friendly ואין הרבה כאלו. ובכל מקרה לשלם מראש על שני אנשים (זה מה שאני עשיתי) אבל עדיין הם דורשים מהבחורה להרשם בכניסה ואז אפשר להביא רק בחורה אחת. אפשרות אחרונה זה מלון לפי שעות, love motel, שזה מלון מיוחד לזיונים לפי שעה ששם לא עושים בעיה. אבל אז תשלמו גם על הלילה במלון שלכם ובנוסף על הזמן במלון שעות. מלום שעות עולה בערך 100 ריאל לשעה ו 240 ריאל לעד הבוקר. מוטלים שאני הייתי בהם בקופהקבנה / בוטפוגו הם lido שהוא עלוב ו - panda שהוא מגניב ומעולה.
אתרי ליווי ברמה נמוכה יותר הם אתרים שלא עושים סינון וכל אחת יכולה לפרסם שם עם איזה תמונות שהיא רוצה. גם שם יש מספר טלפון ישיר לבחורה והמחירים נמוכים יותר. 200 ריאל (ש"ח) לשעה ואפילו 1000 ריאל ללילה. רוב התמונות אמיתיות ! אבל הבחורות ברמה יותר נמוכה אם כי אפשר למצוא מציאות ומצד שני יש שם גם פעילות של סוכנות ליווי מאחורי הקלעים כך שבצעם יש להן איזו קבוצת ווטסאפ שברגע שאתה מבקש מחורה הן מעבירות את המספר בקבוצה לראות מי מוכנה ללכת.
כל הבחורות עצמאיות שעובדות באתרי ליווי לרוב עובדות בין השעות 12 בצהריים ועד עשר בלילה. לרוב אם תנסו להשיג אותם לפני כן הן ישנות ולא יענו ואם תנסו לקבוע איתן יותר מאוחר מעשר בלילה הן יגידו לכם שכבר מאוחר ונקבע ליום אחר.
טרמס: termas: זה המקבילה של ריו ל - FKK של גרמניה. מדובר בכמה בתי זונות (אני יודע על חמישה) שפועלים בריו שכשאתה מגיע, אתה משלם כניסה בערך 60 ריאל (ביום שני אין תשלום בכניסה) מקבל תא לנעול את הדברים וחלוק. מטורף. בערך 120 בנות במקום הרבה הרבה יותר קטן מה - FKK. דיסקו. רוקדות במיני חוטיני קטנטן והלבשה תחתונה. פשוט תתחיל לדבר הן ממש רוצות שתיקח אותן לזיון. המחיר פה קצת גבוה 270 ריאל לחצי שעה ו - 390 ריאל לשעה אבל זה במקום הטוב ביותר שאני הייתי. יש מקומות אחרים זולים יותר. כאן המחירים כמו ב - FKK בגרמניה אבל מה: ברזילאיות. שימו לב שמתוך ה - 120 בנות שהיו רק אחת דיברה אנגלית. המזל שלי שאני דובר ספרדית וגם הן חלקן הגדול דובר קצת ספרדית ויש דמיון בין פורטוגזית לספרדית ככה שיכולתי להסתדר לא רע בכלל אבל בכל זאת בלי שפה יהיה קשה להשיג מה שתרצו. הטרמס פתוחים מהצהריים בסביבות 14:00 בצהריים עד חצות בערך ואפילו אחר כך עד לפנות בוקר. אבל מנסיון שלי בסביבות 22:00 עשר בלילה המקומות מתחילים להתרוקן בעיקר באמצע השבוע. אולי זה בגלל שריו מסוכנת ואנשים רוצים לחזור. אני הייתי במקום שנקרא Whiskeria quatro por quatro. לצערי החדרים שם ממש מלוכלכים ומגעילים ברמה של עובש על הקירות. די מאכזב. זה לא יפה ומסודר כמו בגרמניה אבל כמות הבחורות ברזילאיות עם תחת ענק שזזות ורוקדות במקום קטן מפצה על זה. הרגיז אותי גם שמהמנקה (ובכלל בכל מקום) ביקשה טיפ ועוד עושה עבודה חרא. אבל לפחות מנסים.
בארים ודיסקוטקים: אלה נפתחים מאוד מאוחר, בערך ב - 23:00 בלילה והפעילות מתחילה בסביבות אחת לפנות בוקר עד 4 לפנות בוקר. המועדון המפורסם ביותר שהיה נקרא help אבל כבר נסגר. הפעם האחרונה שאני הייתי בריו הייתה לפני עשרים שנה בטיול שלי בדרום אמריקה ולצערי לא הלכתי למועדון הזה, אבל אז גם לא הייתי בקטע של זונות. עכשיו יש כמה בארים ומועדונים אחרים. המקום נראה כו דיסקוטק רגיל, אם כי קצת יותר מלוכלך (כמו כל דבר בריו) ולמקום מגיעות בחורות עובדות, כושיות ומולאטיות וגם לבנות, רוקדות ונצמדות אליך רוצות שתזמין להן משקה. הן זזות פשוט מדהים אבל לצערי רובן לא נראות מספיק טוב אם כי יש מציאות. המחיר מאוד משתנה ותלוי בשעה ובכוח המיקוח שלך. אפשר ב - 200 ריאל לשעה או 500 ריאל לעד הבוקר. שימו לב שצריך לקחת למלון כי זה בסך הכל pick up בר תרתי משמע. דיווחים בהמשך למטה כאן.
סוכנויות ליווי: לא קיים, או אני לא מצאתי לצערי.
מועדוני חילופי זוגות: הבנתי שיש, והבנתי שיש אפילו טובים. אבל למרות שאני מאוד אוהב חילופי זוגות לא הלכתי עדיין. הייתי עייף. ככל הנראה בפעם הבאה.
טינדר: כאן מצאתי את המציאות הכי טובות. גם בחורות נקיות יחסית גם נראות טוב. גם נחמדות יותר ופחות עם גישה של זונה וגם מחירים טובים. שימו לב שהרבה מהבחורות שעובדות בטרמס הן אותן בחורות שמפרסמות באתרי ליווי ואותן בחורות שהולכות אחר כך לפיקאפ בר ככה שזה מסביר למה זה מתחלק לפי שעות של המקומות. הקיצר, פותחים טינדר, מיד מזהים את אלו שהן בחורות עובדות, מצטלמות בחוטיני בפוזות מעניינות. לרוב בגילאי 19 עד 27. מתחילים לצ'וטט. עוברים לוואטסאפ. הן מיד מסבירות לך שהן נערות ליווי. מביאים למלון. היו לי כמה הצלחות לא רעות בחמישית מחיר מגרמניה.
בחורות מקומיות בחינם: יש, אפשר, גם בטינדר וגם במועדונים. אני לא השקעתי בכיוון כי לא היה לי ממש כוח, אבל האווירה הברזילאית מחשמלת ואני בטוח שאפשר למצוא. לפני עשרים שנה כשטיילתי השתוללתי בברזיל עם מקומיות, הפעם לא היה לי זמן וכוח. היה איזה מקום אחד מומלץ שהלכתי ערב אחד אבל התברר כאכזבה גדולה "shaninigans irish pub" אז אני לא ממליץ.
עד כאן הסברים על איך ריו עובדת. ועכשיו לחוויות האישיות שלי.
שימו לב שבברזיל ה - HIV משתולל אז הכל עם קונדום (שאני הבאתי מהבית) גם המציצה וגם בזהירות.
יום שישי הגעתי, שמתי את הדברים במלון. לקחתי מלון בקופהקפבנה. שזה די באמצע של ריו - מבחינתי. בריו שהיא עיר ענקית וזה ולא נתפס הכל מתנהל לפי רובעים. אפשר להסמין מישהי מרובע אחר, יעלה יותר המונית ויקח לה יותר זמן להגיע וגם ככה הן מאחרות. אז תמיד רצוי לברר באיזה רובע היא כדי לדעת כמה זמן יקח לה להגיע, כמה יעלה לך או לה המונית או האובר.
בברזיל המוניות זולות והאובר עוד יותר זול. אני התניידתי עם אובר כל הזמן והיה מצויין. בנוסף לקחתי מידי פעם מונית וגם סאבווי ללכת לעבודה אבל רק במהלך היום ולא בלילה רק בשביל לחסוך את הפקקים. לא היה מפחיד בכלל. אפילו בלילה הסתובבתי בקופהקבנה בזהירות. מעט כסף עלי. טלפון פחות שווה וכרטיס אשראי נטען ככה שאם שודדים אותי, אני נותן הכל ולא כל כך אכפת לי. אבל לא שדדו אותי ולא גנבו ממני והכל היה בסדר. הסתובבתי במקומות מוארים בלילה. ובמהלך היום שמרתי על הדברים ונסעתי בסאבווי והסתובבתי במרכז (שהוא מסוכן בלילה) ולא כייסו אותי.
אלו הרובעים הפעילים. הדיווח לאורך החוף, מצפון לדרום:
המרכז: כאן יש טרמס, בחורות עובדות ומכוני מסאזים. זה רובע העסקים של העיר. סבבה במהלך היום, מסוכן בלילה.
פלמנגו ובוטפוגו: יש כמה מקומות נחמדים.
קופהקבנה: אזור החוף, מלא מכוני מסאזים. הרבה בחורות עובדות ופיקאפ בארים. קצת מסכון אבל לא מאוד כי תיירותי.
איפנמה ולבלון: אזורים יותר עשירים, אזור חופים יפים, קצת מקומות מסאזים וקצת בחורות עובדות אבל רמה גבוהה. פחות מסוכן.
בררה דה טיג'וקה: קצת רחוק. אזור גולשים. הרבה בחורות עובדות ברמה גבוהה יחסית, קצת מכוני מסאזים. פחות מסוכן.
אז קבעתי עם בחורה שנראתה הכי טוב בתמונות. דוגמנית מדהימה. שזופה עם פסי שיזוף של הבגד ים וחזה מנותח ותמונות עם פנים. הסבירה לי איך להגיע לדירה שלה בקופהקבנה. הגעתי. אכן פותחת לי את הדלת הבחורה שבתמונות. אבל מה נמוכה. את זה לא רואים בתמונות. 500 לשעה ו 700 לשעתיים. שזה מחיר מאוד גבוה לריו אבל היא אמורה להיות הטופ ולצערי היא לא. נראת טוב אבל פחות טוב ממה שציפיתי למרות שהיא כן הבחורה מהתמונות. החלטתי לא להיכנס איתה. היא חטפה קריזה. התחילה לצעוק. אתה חייב לשלם לי אני לקחתי את החדר. פתחתי את הדלת ויצאתי. אחר כך היא שולחת לי בווטסאפ שהיא תעביר את המספר שלי לכל הבחרות ואף אחת לא תסכים לפגוש אותי. זו החוויה הראשונה שלי מריו.
העברתי קצת את הזמן ונכנסתי לאחד המכוני מסאזים. הייתה שם אחת צעירה עם תחת עגול. נכנסתי איתה לשעה 180 ריאל. אמנם תחת ורגליים יפים אבל ברגע שהורידה את החזיה חזה נופל מגעיל. טוב עשתה לי מסאז' גרוע. לא רציתי לזיין אותה. עשתה לי ביד.
ניסיתי להזמין אחת מבוגרת יפיפיה הגיעה מבררה דה טיג'וקה. אז כמובן איחרה ! וגם שילמתי על מונית. סך הכל 450 ריאל לשעה. הגיעה הבחורה מהתמונות. יפיפיה. קצת יותר שמנמונת מהתמונות כמובן. בוגרת. בת 35 הייתי אומר, אבל שמורה מצויין, עור נקי וחלק. סקסית. חשבתי שהצלחתי. הייתה נחמדה. אבל מה במחזור !! ועוד אומרת לי את זה אחרי שנכנסתי אליה !!! הוצאתי מיד את הזין. מזל שהכל עם קונדום. מיד מקלחת. קחי את הדברים שלך ועופי לי מהעיניים. לפחות ראו עליה שהייתה נקיה. חבל, היה לה פוטנציאל טוב.
נגמרתי ונרדמתי ג'ט לג.
יום שבת, הבנתי שאני לא מבין את ריו. רציתי להזמין בחורה שתלך איתי לים. ניסיתי כל מיני בחורות אבל הן מתעוררות מאוחר. הזמנתי את ה - Meliisa הזו הראשונה שבסוף ביטלתי איתה כי לפחות ידעתי מה אני מקבל. באה אלי לים עם חוטיני הצטרפה אלי על החוף בקופהקבנה. אחר כך הלכנו למלון שעות. הבת זונה שם אומרת לי אחרי שנתתי לה את הכסף שהיא רק תעשה מסאז' כי אתמול בסוף לא נכנסתי איתה. כמעט עלה לי הדם לראש. אבל בסופו של דבר זה רק כסף ואני לא רוצה להסתבך בארץ אחרת. אמרתי לה תודה רבה, קחי את הדברים שלך ועופי לי מהעיניים. אז הלכו כמה ג'ובות.
הלכתי לאכול ב - Tenedor Libre שזה סוג של מסעדות שבהם אתה מעמיס עם הצלחת ובסוף משלם לפי משקל. אני מאוד אוהב את האוכל בברזיל. יש יותר איכותיות ויקרות ויש פחות אבל עדיין טובות. מאוד נהנתי.
בערב הזמנתי בחורה מטינדר. שלחה לי תמונות. כולל תמונות פנים. כולל תמונות גוף וגם מה, אוהבת סאדו צייתנית. הגיעה הבחורה. 200 ריאל לשעה. נראת ממש טוב. פרצוף פחות. גוף לא רע. וסופסוף גבוהה. רוב הברזילאיות נמוכות. אמנם עם גוף טוב ותחת ענק אבל נמוכות. וזאת גבוהה. עושה הכל. מאוד היה לי כיף גם בחורה ברמה. 1200 ריאל סף הכל, נשארה לישון עד הבוקר. היה מעולה ואם היה לה פרצוף יותר טוב ותחת קצת יותר גדול היא הייתה מושלמת לריו. אז אמנם לא גרמניה, אבל זול בטרוף.
יום ראשון, קבעתי אם איזו אחת מקופהקבנה. אמרתי לה מתי אני אגיע. כשהגעתי היא לא הייתה מוכנה. חיכיתי למטה 10 דקות. התעצבנתי. אמנם ברזיל זה לא גרמניה ואין דיוק בכלל, ושעה זו לא שעה, אני מבין. בכל זאת הרגיז אותי אז הלכתי.
אחר כך קבעתי עם מישהי אחרת. מאחד האתרים. שלחה תמונות עם פנים, ילדונת בת 19, נמוכה אבל גוף טוב. חוטיני. תחת טוב ונמצאת חמש דקות מהמלון שלי. אכן הבחורה בתמונות. נראת לא רע בכלל וזיון סביר. בהחלט אני עוד אדגום אותה שוב בהמשך והיא תשמח גם להיות איתי יום שלם כולל ללכת לים ולישון ב - 1200 ריאל אבל היא עסוקה בשאר השבוע.
יום שני, נסעתי למרכז העיר לפגישות. אחרי העבודה בדקתי כמה מכוני מסאז' (זיון) אבל היו שם בחורות ממוצעות. אחר כך הלכתי לטרמה אחד במרכז אבל לא היו שם הרבה בנות אז ניסיתי טרמה נוסף. 4x4. וואו איזה מקום. 60 בנות בשעה ארבע בערב. עד שמונה בערב כבר היו 120 בנות. מעט מאוד גברים. אתה מרגיש מלך. הן ניגשות אליך רוקדות מנסות לפתות פשוט תענוג. נכנסתי עם שתי בחורות שהסכימו ללסבי. 270 לכל אחת. שימו לב שכאן אין מחיר אקסטרה כמו בגרמניה. יש מה שהבחורה עושה כן או לא. עושה אנאלי אז זה כלול במחיר, לסביות מלקקות אחת לשניה כן או לא. מי שמסכימה זה כבר כלול. היה מעולה, חצי שעה נהדרת. אבל מה חדרים מלכלכים. אמנם סדין ומגבות חדשות ונקיות אבל החדר עצמו לא ברמה. אחר כך נכנסתי עם עוד אחת ועוד אחת. סך הכל 4 בחורות. עוד משהו נחמד זה שמשלמים בסוף לפני היציאה ולא צריך להתעסק עם כסף במהלך השהייה. פגשתי שם גם ישראלי צעיר חצי ברזילאי שגר שם במארגן לחברה צעירים בטיול את המקום והבחורות. בטרמה יש מכל וכל. גבוהות. שריריות. חזה ענק אבל בעיקר תחת ענק ועצום. לקחתי מהבחורות את הווטסאפ כמובן לקבוע יותר מאוחר. הן מסיימות בעשר בלילה אבל בסוף דיברנו בווטאסאפ אבל חלטתי לנסות בחורות אחרות כי אני בקטע של לדגום, ואפילו שיש נפילות רציתי להבין עוד איך העיר עובדת ולא רציתי ללכת על בטוח עם אותה בחורה שכבר הייתי.
אכן הבחורות בטרמה יפות מאוד. סקסיות. לטיניות. אבל עדיין מנטליות של זונות. המון המון מייקאפ. משהו מאוד זול בהתנהגות. רואים את הריסים המלאכותיים הדבוקים. סיליקון בתחת. הן סבבה, מתנשקות גם (אני לא ניסיתי - לא אוהב) אבל משהו לא מאוד התחברתי. אני גם לא אוהב כושיות ואפילו מולטיות. מספיק שיש נגיעה קטנה זה כבר פחות עושה לי את זה. עדיין היו שם הרבה מאוד לבנות והרבה מאוד שזופות שזה הכי סקסי בעיניי.
יום שלישי, הלילה הארחון שלי בריו. אחרי העבודה קבעתי מסאז' אכותי טנטרה. הגעתי למקום, פתחה הבחורה מהתמונות. אחלה מסאז' כולל הרפיה ידנית. היה מגניב. 300 ריאל.
חזרתי למלון כי רציתי להזמין עוד בחורה למלון. מלא הבריזו. הזמנתי אחת חמודה צעירה מטינדר. אכן הבחורה בתמונות. באמת חמודה, אבל לא מספיק סקסית. היה נחמד אבל לא משהו מדהים. 300 ריאל.
הגיע כבר הלילה, יצאתי לאחד הפיקאפ בר, נקרא mabs על החוף בקופהקבנה. איזו זוועה. מלא בחורות מכוערות טילים ומלא אמריקאים זקנים. הבחרות עומדות מסביב לבר על החוף ומחכות שהזקנים יזמינו אותן לשבת איתם בשולחן. בחורות שלא הייתי נוגע עם מקל. נשארתי קצת ללמוד את האווירה. הבחורות עושות לך עיניים, אבל מגעילות לטעמי עם לבוש משנות השיבעים. הכל הרגיש לי כאילו שנות השיבעים. חזרתי למלון.
ניסיתי להזמין עוד בחורה, אבל פעם ראשונה הגיעה לא הבחורה בתמונות. זו הייתה מעין סוכנוות. הגיעה כושית חמודה, אבל אני לא אוהב כושיות. נשרמה במלון, ובגלל שהייתה חמודה והסברתי לה שהיא לא הבחורה בתמונות היא הבינה. שילמתי לה 50 ריאל רק בגלל שהייתה מקסימה. שלחתי הודעה לסוכנות שזה לא רציני ושלחתי אותה חזרה הביתה.
עכשיו כבר ממש מאוחר אבל יצאתי למועדון אחר שנקרה Dolce Vita. זה כבר יותר ברמה ובחצות המקום הוא דיסקוטק בקופהקבנה מתמלא בבחורות עובדות. חלקן נראות טוב רובן לא ממש אבל עדיין אווירה מעניינת, הבחורות עושות לך עיניים. שתיתי בירות. רקדתי עם כמה בחורות שנצמדות אליך ורק מחפשות גברים. נראה כמו צלחת פטרי. כבר כמעט התייאשתי ללכת הביתה ופתאום נכנסות שתיים. אחת מלפית שזופה עם שמלה צמודה ועוד אחת ילדה בת 19 יפיפיה. באו ביחד. היות שזה הערב האחרון אז אמרתי כבר יאללה למה לא. לצערי לא סגרתי מספיק פרטים לפני שלקחתי אותן וזה תמיד חובה לסגור פרטים מראש. 400 ריאל לכל אחת עד הבוקר כולל לסבי ביניהן. הלכנו למלון שלי ולא נתנו לנו להיכנס כי הן שתיים. אז נסענו למלון שעות. חדר עם מיטה ענקית כולל עמוד לרקוד - חדר זיונים. אז המילפית התברר שעישנה מריחואנה ולא הצליחה להפסיק לדבר וכל הזמן נכנסה למקלחת והייתה זיון חרא למרות שהיה לגוף מעולה. הצעירונת התבררה כיותר נחמדה ואכן יותר מתמסרת ופחות תקתקנית עם עגיל בפטמה וגישה נחמדה. אבל מה. ריח נוראי מהכוס. איזה בעסה. נתתי למילפית לרדת לה והיא הסכימה. מוזר. החלטתי לא לזין בכלל עשו לי ביד. התבאסתי. סך הכל עם מלון והשתיה והבחורות עלה לי 1300 ריאל. אמנם בעסה אבל עדיין כלום כסף יחסית לגרמניה. הקיצר נפילות, אבל למדתי. ב - 7 בבוקר יצאנו מהמלון. הן חזרו להן הביתה, אני לקחתי מונית למלון ומשם לשדה תעופה.
זהו עד כאן ריו דה ז'נירו ברזיל. אמנם נפילות אבל גם הצלחות ולמדתי. אני בטוח שעוד יהיו הפתעות טובות בהמשך. שלחו לי הודעה בפרטי אם תרצו לדעת עוד.
דוס 3.3