חברים יקרים חוק הרשע וההפללה עבר ולצערנו יכנס לתוקף עוד כשנה אלה אם יקרה נס.
סתם חשבתי אל דרכים למסמס את החוק ואשמח אם גם אחרים יעלו רעיונות.
כפי שאתם יודעים יש אזור ענק במרכז הארץ שממש קל להגיע אליו שם לא חל החוק הישראלי.
ביהודה ושומרון בשיטחי סי חל החוק הירדני שם אין חוק הפללה ובשיטחי איי ובי חל החוק הפלסטיני.
כלומר חוק ההפללה לא חל בכל ישובי יהודה ושומרון שממש קרובים למרכז כמו אריאל אלפי מנשה אורנית שם יכולים לפעול עם בושה אבל באופן חוקי בתי הבושת האהובים עלנו.
אשמח אם מישהו שקצת יותר מבין בחוק ומשפט יתייחס ואם יש לחברים אחרים עוד רעיונות.
חוק ההפללה - הָבָה נִתְחַכְּמָה, לוֹ
2נראה לך ??? אתה תסע לטול כרם או ג'נין בשביל סקס? למות בשביל זיון? וההתנחלויות הן דתיות, לא יהיו שם מכוני סקס.
מה שכן ,יאכטה שיוצאת ממרינה, מעגן בחוף ישראלי די מהר יוצאת מתחום המים הטריטוריאלים של ישראל, בערך חצי שעה הפלגה ושם לא חל החוק הישראלי פלוס לא רואה איך תהיה אכיפה 25 ק"מ בלב ים על יאכטה ?הקומנדו הימי יעשה פשיטה ?
4[QUOTE=מדווח המין] רק שאלה: מה החוק הירדני לגבי זנות?
[/QUOTE]
מצרף שני לינקים שיכולים לעזור
https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%99%D7%94%D7%95%D7%93%D7%94_%D7%95%D7%A9%D7%95%D7%9E%D7%A8%D7%95%D7%9F
https://www.nevo.co.il/law_word/Law80/LEKET-%D7%A1%D7%92.pdf
לא ראיתי חוק לאיסור צריכת זנות.
כמובן שהכוונה לא להכנס לשטח הרשות הפלסטינית. יש ערים כמו אריאל שיש גם הרבה אוכלוסיה רוסית שם צדיקות יכולות להרגיש ב"בית".
הכוונה שלי היא להעלות כל מיני רעיונות שיעשו לגורמי המשפט התביעה והאכיפה חיים קשים ככה שלא ישתלם להם לאכוף את החוק המרושע הזה.
לדוגמא יש פה באתר הרבה פמינאציות ואפילו שוטרים שמבקשים טלפונים וכתובות אסור לתת לאף אחד לא מוכר פרטים אלו. לפני שנותנים מספר טלפון או כתובת חייבים לוודא שהוא אחד משלנו מוכר לדעתי לפחות עם מאה דווחים ועזרה לחברים אחרת לא נותנים כלום זה כנראה פמינאצית או שוטר או שוטרת.
[/QUOTE]
מצרף שני לינקים שיכולים לעזור
https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%99%D7%94%D7%95%D7%93%D7%94_%D7%95%D7%A9%D7%95%D7%9E%D7%A8%D7%95%D7%9F
https://www.nevo.co.il/law_word/Law80/LEKET-%D7%A1%D7%92.pdf
לא ראיתי חוק לאיסור צריכת זנות.
כמובן שהכוונה לא להכנס לשטח הרשות הפלסטינית. יש ערים כמו אריאל שיש גם הרבה אוכלוסיה רוסית שם צדיקות יכולות להרגיש ב"בית".
הכוונה שלי היא להעלות כל מיני רעיונות שיעשו לגורמי המשפט התביעה והאכיפה חיים קשים ככה שלא ישתלם להם לאכוף את החוק המרושע הזה.
לדוגמא יש פה באתר הרבה פמינאציות ואפילו שוטרים שמבקשים טלפונים וכתובות אסור לתת לאף אחד לא מוכר פרטים אלו. לפני שנותנים מספר טלפון או כתובת חייבים לוודא שהוא אחד משלנו מוכר לדעתי לפחות עם מאה דווחים ועזרה לחברים אחרת לא נותנים כלום זה כנראה פמינאצית או שוטר או שוטרת.
תעשה טוב תרגיש טוב
5אני חשבתי על משהו אחר, אם הלקוח הוא זה שיביא את הקונדומים, וידאג גם לקחת אותם לזבל חיצוני לאחר המפגש אז לא יהיו הוכחות שיש משהו מעבר למסאג. הדרך היחידה לגלות תהיה לעשות חיפוש בבגדים של הלקוח
6[QUOTE=מדווח המין]רק שאלה: מה החוק הירדני לגבי זנות?
[/QUOTE]
[/QUOTE]
תקשיב, אולי אתה נחתת מהירח ולא יודע על כל הטרור והשנאה. הבעיה היא לא מה אומר החוק הירדני ( הוא במילא לא חל אלא חוקי הרשות הפלסטינית) אלא שהחמסניקים שם ירצחו אותך.
7[QUOTE=יאר1]אני חשבתי על משהו אחר, אם הלקוח הוא זה שיביא את הקונדומים, וידאג גם לקחת אותם לזבל חיצוני לאחר המפגש אז לא יהיו הוכחות שיש משהו מעבר למסאג. הדרך היחידה לגלות תהיה לעשות חיפוש בבגדים של הלקוח[/QUOTE]
הפמינאציות הרבה יותר חכמות מזה. הקנס יוטל על כל מי שנמצא במקום שמשמש לזנות ללא צורך להוכיח שקיים יחסים בתשלום...
8[QUOTE=יאר1] אני חשבתי על משהו אחר, אם הלקוח הוא זה שיביא את הקונדומים, וידאג גם לקחת אותם לזבל חיצוני לאחר המפגש אז לא יהיו הוכחות שיש משהו מעבר למסאג. הדרך היחידה לגלות תהיה לעשות חיפוש בבגדים של הלקוח[/QUOTE]
רעיון מעולה לפרטיות. אם כל הלקוחות יביאו קונדום איתם במקרה של פשיטת משטרה לא ימצאו קונדומים זוהי ראיה הכרחית לקיום מין.
חברה תעלו עוד רעיונות זהו כוחו של הפורום.
אולי מישהו יכול להמליץ איך להתנהג? מה להגיד? שמשטרה תופסת אותך עם פרטית
רעיון מעולה לפרטיות. אם כל הלקוחות יביאו קונדום איתם במקרה של פשיטת משטרה לא ימצאו קונדומים זוהי ראיה הכרחית לקיום מין.
אולי מישהו יכול להמליץ איך להתנהג? מה להגיד? שמשטרה תופסת אותך עם פרטית
תעשה טוב תרגיש טוב
9[QUOTE=haveriku] [QUOTE=יאר1] אני חשבתי על משהו אחר, אם הלקוח הוא זה שיביא את הקונדומים, וידאג גם לקחת אותם לזבל חיצוני לאחר המפגש אז לא יהיו הוכחות שיש משהו מעבר למסאג. הדרך היחידה לגלות תהיה לעשות חיפוש בבגדים של הלקוח[/QUOTE]
אולי מישהו יכול להמליץ איך להתנהג? מה להגיד? שמשטרה תופסת אותך עם פרטית[/QUOTE]
אולי מישהו יכול להמליץ איך להתנהג? מה להגיד? שמשטרה תופסת אותך עם פרטית[/QUOTE]
אני חושב שזה נקודת החולשה של החוק. ברור שיהיו פשיטות משטרה על מכונים, תקתוקיות ואולי חדרי מלון. לא רואה איך המשטרה פושטת על דירות פרטיות שהבחורה גם גרה בדירה, לא תשתף פעולה עם המשטרה ותגיד שנתנה מסג' תמים.
10רק דירה פרטית של הבחורה ישראלית ואני מדבר על ישראליות ולא זרות שלא ידפקו חשבון ללקוחות
[כי ממלא הם טסות עוד שבועיים ]יתנו סוג של הגנה על הלקוחות ..כמובן דירה דסקרטית וסלקציה קפדנית של הבחורה מתבקש מאליו.
אופציה שניה שנערות הטלפון יקומו לתחיה בגדול [מה שהיה בשנות ה90 וה2000 יותר פופלארי]כי החוק החדש כן מאפשר להגיע ללקוח אבל לא הפוך.
ממעיט כעסו מפחית מזונו מרבה תנועתו.